Hello! Ancsa 35 es Ancsika 35 nem ugyanaz a 2csaj? nagyon nagy a kep hasonlosag.kerlek javitsatok ki ha tevedek,elore is koszonom!
Hello! Ancsa 35 es Ancsika 35 nem ugyanaz a 2csaj? nagyon nagy a kep hasonlosag.kerlek javitsatok ki ha tevedek,elore is koszonom!
Van itt olyan lány, akinek baba p*u*n*c*i-ja van? :-) :-P
Írjatok! :-) ;-)
Teljesen egyetértek Zsoloka véleményével Zarát illetően! Külsőre pár apróságot leszámítva (ami meg is lett említve) nagyon-nagyon szép lány! Bár tudom, hogy ezesetben itt m*nkáról beszélünk, de el is gondolkoztam azon, hogy mennyire csalóka dolog a külső! Itt van egy olyan csaj, aki külsőre álmaim nője, de a teljesítménye több mint illúzióromboló! Abszolút tudjuk le, rögtön kézbe veszi, rángatja, ráül, vergődik rajta, mint aki rekordot akar dönteni! Olyannak ajánlott aki nem nagyon tiszteli ezeket a lányokat, odamegy, na gyere kisanyám és egy félóráig reszel, "oszt jóvan!". Kár pedig ha egy Daniella hozzáállást nyújtana, csúcs lenne!
Üdv
Most mér vagy úgy odaáig! Annyi hirdetést kezelnél naponta keresztelkednél, lehet több alkalommal is, Neked sem terjedne ki minden részletre a figyelmed:D De nézzük a jó oldalát legalább a bakijaik miatt tudjuk kiket kell elkerülni:)
Nem csak sokszor mindig többet ér!
Laura 21.Újabb gyöngyszem!Bemutatkozás:"Szia Drágám. Virág vagyok...."
A viselkedésével semmi gond nem volt.A szex közbeni hozzáállása volt a nulla.Amúgy mondanám,hogy próbáld ki,de nem ér 1 ***moderálva*** se...
valaki Amikaa-rol?
köszi előre is!!!!
Natali (35) aki most új, szlovák lányként van jelen, régen nem Karinuska volt és orosz?
Hahó! Beszéltem vele pár napja, kiderült nem pécsen szolgáltat! Belementem, hogy meglátogatom, kb. 15 km pécstől, de mikor leértem nem vette fel. Szóval, ha másért nem, nekem ezért! Kerüljétek, ha nem akartok pofára esni! Ez a hozzáállás pécsen is gáz, de így, hogy elmész vidékre érte, megbocsáthatatlan!
Figyelmeztetés!!!---Az egyik haverom volt az itt az Apróban szereplő SZÖSZI--kétes hírdetőnél,és hát amikor végzett azt mondta hogy írjam meg ide ha van eszük a makktársaknak akkor messze elkerülik ezt a nőt. Elmondása szerint csúnya arc ráncos valószínű közelebb van az ötvenhez nagyon lankasztó jelenség---OKÉ!!!!--én leírtam !!!!!
Rocker én nem akartalak megbántani,persze mindenki maga dönti el hogy melyik lány 10 es,(bocsánat a kifejezésért)és nem mindig a külső a fontos ,egy kedves aranyos lány sokszor mindennél többet ér,mint egy szuper model aki le sem sz*rja az embert.
Örülök,hogy ilyen komoly látnoki képességeid vannak.Ránézésre megmondod egy nőről,hogy milyen...
Haha, ez azért sokat elárul a korábban említett jelenségről:
Pl a legújabb "Tiffani hadosztály" két jeles képviselőjének adatlapjából szemezgetve:
Szia! Tiffani vagyok.
...
Szeretettel várlak: Kingus
---------------
Szia! Tiffani vagyok.
...
puszi Vera
----------------
Vasárnap estére keresek egy csinos hölgyet aki vállalna csak franciát.
Priviben várom a jelentkezést,ajánlásokat:-)
Köszönöm.
Ma voltam Jázmin (28)-nál és mindent összegezve nagyon jól éreztem magam vele. Még mindig kezdőnek tartom magam, nem is voltam olyan sok lánynál, mint egyesek, de eddig neki volt a legszebb arca azok közül, akikhez így elmentem. Már-már zavarba ejtően szép. :) Pontosan ugyanúgy néz ki, mint a képeken. Konkrétan mikor ajtót nyitott nekem, akkor éppen az a fűző és vélhetően az a fekete harisnya volt rajta, mint ami a 8. és a 15. képén is látható.
A teste is nagyon bejött nekem, nemcsak az arca. Egy BOMBÁZÓ!De sok lányhoz hasonlóan érdekes módon ő sincs megelégedve a testével. Azt állította nekem, hogy kicsit "zsíros" a lába és kicsit "löttyedt" a feneke. :O Pedig nagyon szép formás combjai vannak és a feneke is szép kerek, nem löttyedt (mint az a 13-14. képén is látszik, egyik sem retusált). Olyan pont jó.
De mindez alig érne valamit, ha nem volna egy kedves, aranyos és korrekt lány. Már a telefonban megfogott a hangjával.
(Persze akik különösen a gigacicis lányokra buknak azoknak talán nem éppen ő volna a legjobb választás, mivel az adatlapján is olvasható, hogy 75-ös melle van. De akiket ez nem zavar, azoknak tökéletes választás, mert tényleg egy bombázó. Ahogyan Jázmin kinéz, szerintem sok nagymell mániás fiú is maximálisan elégedetten távozna tőle. Nem baj az, hogy nincs nagyobb melle.)
Ma meglàtogattam Rami 18 szolgàltatót, a telefonba nagyon aranyos,kedves hangja van. Szépen tàjékoztatott az àrakról,megbesztéltük egy óra hosszàt fogok akciozni! Hiába szépen elmondta merre kell mennem, mégis több szàz méterre parkoltam le mert nem talàltam a teret :) Rami ,fiatal csinos làny, szép arcu, pircing jól àll neki nagyon :) lehet vele beszélgetni, értelmes csajszi :) Amit megbeszéltünk minden ugy volt,nem nyafogott, kérdeztem milyen póz a kedvence,azt mondta mindegy neki az a lényeg,hogy amit én szeretek úgy lesz minden! Nekem bejött a műsor ,amit nyújtott! A lakàs és a fürdőszoba,nagyon szép, zavaró körülmény nem volt! Én még megyek hozzà! :)
Sziporka rendkívül normális és tiszta helyen van. A (fogatlan)Démonnal nem azonos! Na ott tényleg a proletariátus képviselteti magát igénytelen kivitelben!
Nagyon szépen kérem aki ezt irta legalább igazat irja, sose voltam több emberrel.
Ha az célod ez most lejáras, akkor sajnálni tudlak csak.
Aki ismer nagyon is tudja, hogy tiszta pedáns magamra és környezetemre ado nő vagyok.
Részemről ennyi.
Sziasztok!
Hát igen DIA29 nekem is nagyon bejön,meg Kriszta28 is!
Kár hogy nem dolgozik egyikőjük sem vasárnap én meg csak akkor érnék rá.