Köszi a választ! Hááát ez gáz, mert így tényleg nem könnyű beazonosítani, ki az aki jó és ki az aki nem...hiába újként van regelve, de közben meg egy régi rossz :( akkor végülis aki régóta van fent azok a jók :)
Köszi a választ! Hááát ez gáz, mert így tényleg nem könnyű beazonosítani, ki az aki jó és ki az aki nem...hiába újként van regelve, de közben meg egy régi rossz :( akkor végülis aki régóta van fent azok a jók :)
És nem utolsósorban hasonlít Foxy Di művésznőre :-) :-P
A profilképén a székre teszi az egyik lábát és az arca is látszik.
Az első kép fekete-fehér.
A második a profilkép.
A harmadikon pedig egy szál tangában van.
Annyira gyönyörűszép az arca, hogy az nem emberi kifejezés :-)
Simán elfogadnám barátnőmnek úgy, ahogyan van.
Melyik Tiffanit 23-at hívtad? Van belőlük 6 is :)
miért ??
Erdekes, pedig a csunya lanyok altalaban halasak szoktak lenni.....
Szia! Miért volt most rossz? Csak úgy nagy vonalakban, ha nem akarod elmondani, illetve ő valóban 18, vagy csak h jobban eladja magát azért ír ennyit?! Köszi a választ!
Sziasztok! Pár napja volt aktív hírdetése Kiarának. Próbálkoztam, de nem lehetett elérni.
Valakinek sikerült? Ha volt nála valaki írjon pár sort, ha kérhetem. Lesz?, nem lesz? Mi van vele.... KÖSZÖNÖM!
Az új Tiffany 23 nem vette fel pedig hívtam vagy ezerszer. Ugyanez volt Nikol 26-nál, Laura 21-nél, Ramónánál. Minek hírdet az ilyen?! Más dolga úgy sincs, legalábbis nem kéne, hogy legyen vagy, ha van, akkor ott a megfelelő kommunikáció, de nem élt vele. Mind1.
Gondoltam biztosra megyek felhívom hát Letti 18-at!
Hát, amilyen jó volt az első alkalom annó régebben, most teljesen az ellenkezője volt.
Nem részletezném, de rossz élmény volt. A csaj önmagában szép, csinos, kívánatos, hamar véged is lesz tőle. Ennyi a pozitívum.
Nem leszek visszajárós.
Hölgyek! Mi értelme megadni olyan időintervallumot ami alatt elviekben hívhatóak és elérhetőek vagytok azonban napi többszöri hívásra sem reagáltok, mi értelme így a hirdetésnek? Legalább a telefont kapcsolnátok ki, vagy a hirdetést szednétek le!
Sziasztok!
Kivülről figyelgetve, rossz h a lányok folyamatosan változtatják a nevüket-számukat, adataikat, így ha keresek valakit nem találom meg...ez nekik miért jó?!
Keresek egy valóban 18-19éves csajszit, aki nem kamu életkorral van fent. Ha voltatok már ilyennel, és ajánljátok ki lenne az?!
Köszi! Üdv
Bár itt újonc vagyok,voltam már az oldalról egy pár hölgynél.
Szandikához régebben többször is bejelentkeztem,de általában a találka előtt pár perccel vagy nem vette fel,vagy egyszerűen azt mondta hogy nem ér rá.
Szendi,egyszer voltam,aranyos kedves lány korrekt ***moderálva***.Mirá-nál egszer voltam,igazi svéd szépség,szuperül masszíroz,igazi feszes test,és isteni popsi,nagon ajánlgatta ,de nem próbáltam ki,viszont szuper a szájja.Beatrice,egy alkalommal látogattam meg,nála több órás program van,gyönyörü lakás,illatos hölgy,elmondja mit lehet és mit nem,abszolút korrekt,és szuper amikor oldalra nézva a tükörből láthatod hogy ott van előtted négykézláb.Végül Gabica,elöszőr egy szimpla massszázson voltam nála,de végig olyan merevedésem volt,hogy csak na,segített rajtam,és én is próbáltam rajta.Következö alkalommal már nem masszaázsra mentem,ő az a hölgy aki tényleg szereti a szexet.Harmadik alakalommal már szobaajtóban letámadtam és hatalmasat szexeltünk vele.Aztán magamra haragítottam szerintem,és többször nem kerestem..
Helló Mindenki! Járt már valaki Pemnél? Valami kis info kellene.....
Kedves Melina! A neved már megváltozott. Ezek szerint eljutott hozzád az üzenetem.
Tegnap voltam Dr. Adrinál!
Röviden és tömören minden tuti volt! Az időt nem nézte, oldotta a feszültséget, figyelmes volt és kedves emellett lehetett vele beszélgetni..
Mindent köszönök Adri! Még biztos megyek...
Zsolti
Üdv!
Némi információ az idénről:
Izabella: a kép valós, némi photoshop tapasztalható, de amúgy csinos, arca inkább érdekes mint szép, lakás egy ház a kertvárosbab, zárt parkolóval, diszkrét, belülről is minden ok, gyakorlatilag luxus lakás, árak magasabbak mint Debrecenben szokás, dunántúli árszint, de a szolgáltatás is az, aktus renben, francia kiváló, abszolút ajánlott.
Lili (27): u.a. mint Izabella, ugyanaz az istáló, van némi szilikon, korban némi szépítés van, de belefér, arc átlagos, teste jó, bőre valami eszméletlen selymes. Árak hasonlók, aktus is mint Izabellánál, francia gyengédebb, van anál. Szintén ajánlott.
Viki (18): szintén kertesház, nincs parkoló se bent sem a ház előtt. A lány szép, némi délies beütés látszik az arcán, fénykép, kor, teljesen valós, lakás belülről rendben, a lány aktív, de fontos a szimpátia, akkor van némi barátnő feeling is. Törődést meghálálja. Francia gyenge közepes, érzik a rutintalanság. Árak szokásosak. Ha szimpatikus vagy neki akkor ajánlott.
Csenge (apróból): a valóságnak semmi köze a képhez, kb 20 kilóval nehezebb mint a képen, arcra az elhízott tinit hozza, árak debreceni átlagnak tekinthetők, lakás nem túl marasztaló, de olyan mélytorkos franciát kaptam amit eddigi életemben a legjobb öt közé sorolok. A lány kövér, ház lepukkant, de ha igazi franciát keresel arra a legjobb. Ha véknyabb lenne 20 kilóval bérletet vennék hozzá, így egy alkalomra lett jó.
Lányok (0-24): gondoltam próbát teszek, de sosem veszik fel a telefont, ennek mi értelme????
Remélem segítettem, üdv, Én
Sziasztok.
Barbi 35 röl valakinek infó?
Bellát semmikèp nem ajánlom
Ahh, igazából tényleg gondolkodtam rajta leírjam-e, de nem vagyok irigy.
Szóval drága Zara, uhh emberek az a test... Azok az ívek, azok a görbületek, rajzolni se lehet sokkal szebbet!
Nem voltam eddig sok lánynál, akik olvasgatnak tudják kiknél jártam, de én végre megtaláltam azt akinél megvolt teljesen a kémia, nekem nagyon fontos az arc és Zaráét nagyon szépnek mondom, simán elfogadnám barátnőnek!
És mivel megvolt a kémia, legyőztem a félelmem és úgy kinyaltam azt a szép punciját mint a lecsós tálat.:)
Áá eközben és aktus közben is úgy nyögött, hogy rendesen elhittem, hogy élvezi, nekem teljes barátnő feelinget nyújtott.
Ja és úgy lovagolt mint ha bikán ülne, áá eszméletlen volt, eddig ő volt a lagaktívabb nekem.
Egyetlen negatívum a rózsák száma, nála extra ami másnál alap.
Sajnos kapkodtam és hamar kivégzett, legközelebb jobban kihasználom az időt, mert tuti megyek még hozzá!
Még most is feláll ha rá gondolok...
Nah mi volt Kuglof? Vagy nem publikus? :)