Kicsi Laura, azaz Laura (32) néven hírdet. A képeit nézd meg, ha az alapján bejön, akkor ajánlott. Odaadó, korrekt, aranyos és isteni jó abban amit csinál. :)
Évi (33)-ról valakinek van infója? A képei nagyon csalógatoóak.
Kicsi Laura, azaz Laura (32) néven hírdet. A képeit nézd meg, ha az alapján bejön, akkor ajánlott. Odaadó, korrekt, aranyos és isteni jó abban amit csinál. :)
Évi (33)-ról valakinek van infója? A képei nagyon csalógatoóak.
Sziasztok, Mómika32-ről valami infó?? volt nála már valaki?? akár privátban is írhattok, köszönöm
Sziasztok. Kit tudnátok nekem ajánlani. Előre is köszónóm a választ. Hali mindenkinek
Szombatra keresek hölgyet legénybúcsúra!!! írjatok csajok! Üdv
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani,kihez érdemes menni masszázsra?
Kendra 43-ról van valakinek infója???
Sziasztok.Tud valaki Vas,Zala megyékben molett bevállalós lányt.T*posásra keresnék minimum 85 kg ,maximum nincs.. :-)
Amúgy kik vállalnának Szombathelyen cipő,láb fétis,t*posás dolgot? Esetleg lány pár t*posásra?
Köszönet.
Üdv!
Valaki járt már Szandra (24)-nél? Elvileg agárdon lakik.
Ha valaki tudna kis infót vagy személyes tapasztalatot írni azt meg köszönném.
Igazán nincs mit.Nem tudom pontosan de hamarosan elérhető leszek :)
Köszönöm a tájékoztatást! Mikor leszel újra Nyíregyen? :)
Elfelejtettem odaírni, hogy friss infó kellene. Azóta változhatott a helyzet, bár kétlem.
Sziasztok! Kira 20 engem is érdekelne, elég ígértesnek tűnik. Vki bővebb infót róla? Köszi
HÚ! Na ezt nevezik öngólnak! :D Gratulálok Klaudia! :)))
Kitty(18) és Kitty(22) ugyanaz a személy. Ez soha nem unja meg? Egyébként az adatlapja szerint 4 nyelven beszél, gondolom az ötödik a magyar, vagy a lóvári. Sz*nalmas! :(
OFF:
Már megint a "Valaki volt már nála?" , "Infó kéne X. Y.-ról!"....stb. Velem együtt azért vannak itt néhányan akik leírják az "élményeinket", és a legtöbb lányról van is info. Akiről nincs, gondolom új, vagy új az adatlapja. Azért az nem járja, hogy 30 hsz. után van 1 beszámoló! Bocs!
ON...
Jázmin 19-nél járt valaki?
Hali!
Sikerült már valakinek azt a Tiffani 23-at meglátogatni, akinek a profilján látszódik az arca és egy székre teszi fel a lábát?
Jelenleg 20 "kedvenc látogatója" van.
Egyik kommentemben áradoztam róla, hogy milyen jó kis csaj :-)
1-2 infó jól jönne. Köszi :-)
Kedves Kuglóf
Igen Zita néven hirdetek Győrben és környékén mivel itt igy ismernek.Nyiregyházán és Debrecenbe Heniként ismertek meg a vendégek ezért ott ezt a nevet használom a visszajárós vendégek miatt is.
Az egyik lány azt írja az adatlapján, hogy cserfes.
Ajjaj, ki akarna egy egy egész fél órán át egy be nem álló szájat hallgatni.
Remélem mindenki tudja, hogy mit jelent és, hogy mennyire negatív tulajdonság.
Sokan valamilyen erotikus kisugárzással tévesztik össze a jelentését, pedig nem az sajnos.
Üdv mindenkinek!
Kira20 és Zsani20-ról ha valaki írna egy szép részletes bezámolót,azt szívesen olvasnám.
Múlthéten, szerdán voltam Loránál. A korábban leirt pozitív véleményekkel teljesen egyet értek.
Kedves barátságos fiatal és csinos lány. Maximálisan mindent megtesz a vendégért. Lehet vele beszélgetni mely ilyen fiatal korban ritkaság. Nagyon ajánlott ,valószínű ha lehetőségem lesz visszamegyek hozzá.