Sziasztok! Legénybúcsúra keresek lányt ill. lányokat táncra és a vőlegény szórakoztatására. Tudtok valalkit javasolni aki esetleg átjön Debrecenbe is ? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Legénybúcsúra keresek lányt ill. lányokat táncra és a vőlegény szórakoztatására. Tudtok valalkit javasolni aki esetleg átjön Debrecenbe is ? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Legénybúcsúra tudnátok lányt javasolni aki nem lép le 15 perc tánc után és esetleg kicsit kényezteti még a vőlegényt. 2 lány még jobb lenne. Irhattok privátba is. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv!
Anna 23 ról valakinek van infórmációja ?
Üdv Raven.
Staffi a jò màrkajelzést utánozzák meg hamisitják, nem cserélgetik :)) Valoszinü okkal teszik. :)
Kira (24): magas lány, a képek a valóságot tükrözik. A telefonban intelligens, kedves. Személyesen is. Elfogadhatóan néz ki, a cicik nem túl peckesek, de a feneke jó, hátlról megtoszítva pedig kifejezetten vadító. Egy kis pocak van, de a hozzáállás feledteti a "hibáit". A fr*ncia nyelvet felső fokon beszéli.
Fr*nciska 10/10, eksön 9/10. Javallott a hölgy.
Tisztelt Hirdetőnk!
Legyen szíves a Fórum - Hölgyek - Üzenőfal - itt tudja feltüntetni amit a vendégekkel szeretne közölni, tájékoztatni.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Kedves VL!
Csak kérdezem, hogy mit kellett azon moderálni, hogy eköszöntem azoktól akik ismertek? Mi volt ebben a szabályzatsértés?
Szia!
Izlések és pofonok... Lehet, én ajánlanám*** moderálva ***, de te a vékony lányokat kedveled.
Szia!
A lentebb említett Fruzsina és (akit sejtek) barátnője páros szerintem elég igéretes. Már ha a gyanúm elég sanda...
Javaslom, keresd meg valami magánban Gróf urat, ő eligazít a kérdésben.
A véleményem természetesen "rendes" igénybevételre vonatkozik, ha bikinis melóst keresel eperszedésre, azé telefonon mindenképpen egyeztess a kiszemelt párokkal!
Sziasztok. Tud valaki ajánlani olyan lánypárost akik vállalnak leszbit?
Bocsesz p*cs guszutik hogy nem vàlaszoltam akik privàtban irtak Nekem...
Nem voltam Lili20 hirdetőnél....csak telefonon érdeklödtem Nàla...màtól r*nd*l... :) De elég magas a ***moderálva***. ... Aki megy az ossza meg élményeit!!! :) :)
És az uj Mayàcska 27-ről is!! :) :) :) Pacsi Nektek!
Sydny ma akkor ferfitarsaim 10 tol- 18 -ig van nagyon szetetnek ujra menni hozza csak nem tudom mindig hivni... :) en hibambol ...
Nem.
Üdv!
Kis olvasnivaló:
Fruzsi (18): Helyszín H2O tower, panel a szokásos.
A lány fiatal, szép, korának megfelelő feszes testtel (kis pocak) but that ass!! Borzasztó jó fenék.
Amúgy kedves, érti a dolgát, a bf azért nem jött át (aki erre vágyik az nem itt lessz) de összességében azért minden rendben volt, a vizuális élmény 10/9,
a hozzáállás 10/7 a technika 10/8. Összességében ajánlott.
Én is ígyjártam 2 hónapja, csak egy Debreceni csajjal. Előre pénzt kért mondta hogy kimegy cigizni, elkisértem az ajtóhoz mondta mindjárt jött már csak a kocsit láttam...oda ***moderálva***...szánalmas :D
Igen,ez egy valóban nagyon érdekes sztori :)
Hmm...... most ezt így àt gondolva, elég érdekes egy dolog az biztos :)
Hali!
A Liza22-t tesztelte már valaki? Egy ilyen gyöngyszemhez még Debrecenből is érdemes lenne átugrani :)
Sziasztok!
TS Ciaranál járt már valaki ? Tudtok róla mondani valamit ?
Vivit én is csak ajánlani tudom!Dináról meg csak annyit,hogy a való életben nem ugy néz ki mint a fotókon,nincs modell alkata,és az arca sem'' kimondottan szép,,.Amikor találkoztam vele hátat forditott és ugy közölte velem,hogy ott a fürdő,keressek törölközőt magamnak,nem szeretem ha fél várról vesznek,nem kevés pénzt fizetek elvárom a 100%-os odaadást, figyelmességet,azt hittem,hogy egy dögös modell alkatú csajszival fogok találkozni de nem igy lett,ugy hogy fogtam magamat és eljöttem.