És mi a tapasztalat róla ?
És mi a tapasztalat róla ?
Teljesen egyetértek NakedGun úrral! ;)
Nem tudom ki ekkora rajongóm, de sok ideje lehet mindent mínuszolni több profilról. 😁
Tudom, akinek nem inge, nem veszi magára, de aki asszony mellett csinálja, az elég erkölcstelen dolgot művel. Hűséget fogadott & félreke**l. Én az egyedülállók táborát erősítem kicsivel több, mint 2 éve és sosem csaltam meg az exet, amíg viszont nem jön az igazi, addig tökéletesen megteszik a szolgáltatók. ;-)
Osztom a véleményt!
BlackMan88 · Újonc · Hál Istennek mindig van mibe/kibe belekötni! 😅
Javaslom akkor maradjatok otthon az asszonnyal! 🤷♂️🤭
Nándi · Őstag · Bejelentkezel és meg fogja mondani! Ha viszont ez segít akkor a város Centrumában.
és nagyobb darab, mint a képeken, ergo a képek nem fedik teljesen a valóságot
Ez a "Ferrari" nagyon kevés dolgot vállal, úgyhogy szerintem nem összehasonlítható.
Vagy a helyszínen ez változhat???
Régen voltam nála Debrecenben, ott még egy "Opel"-nek sem mondtam volna a látogatás után.😅
BlackMan88 · Újonc · És meg is érkezett Kimberly, csak emlegetni kellett! 😁
Szerintem Geller fiam menjél egy kört a Ferrarival,
nem fogod megbánni! Én egész biztos elviszem egy körre! 😍😋🤭
Jó srácnak tűnik ez a Geller!
Nem tudom mi volt Vele a gond?
De, ez maradjon költői kérdés...
MILFHUNTER · Tag · Lizus (30)
Kittike Kaposváron milyen? Valaki volt vele?
Kedves Lora masszázs! A diszkréció be nem tartása sem volt rám soha jellemző, de köszönöm szépen a hozzászólásodat látszik hogy jó szándék vezérelt, és köszönöm férfitársaimnak a jó tanácsokat megpróbálom megfogadni . Amúgy nem gondoltam hogy ennyien hozzászóltok és nem szappanopera volt a célom csak meg akartam osztani egy lányról a tapasztalatomat végülis ezért van ez a fórum nemigaz. Grétivel privátban tisztáztuk a dolgokat szóval ez volt az utolsó hozzászólásom ami vele kapcsolatos nálam ő többet nem lesz téma a fórumon és tényleg köszi srácok
Tavaszi "vadászat" nem volt terjedelmes, inkább minőségi, de akkor valami aktualitás is legyen itt részemről 2024-ben is:
- előző héten Martinával voltam nem egyszer, és az idei évben sem kell benne csalódnom, nálam kedvenc hirdető maradt.
- hirdetők terén elég vérszegény volt viszont ez a hét, így nem erőltettem. Merilynhez szeretnék egyszer eljutni, de valahogy mindig úgy jön ki, ha én otthon vagyok, ő meg az ország túlsó felén, most éppen Orosházára nem megyek miatta. Másik ilyen régi kiszemeltem Tina (18+) a fekete hajú magas transzi.
Héten pár alkalmat meg összehoztam egy nem profi (értsd. nem hirdető, de abszolút igényes) CD/femboyal így kipipáltam ezt is a bakancslistáról.
Legközelebb majd nyáron evezek hazai vizeken, talán akkor az ünnepek se szólnak közbe sokaknak, így több lesz a választék is.
Azért Nálatok, szolgáltatóknál sem mindig van betartva a diszkréció. Volt olyan csaj, aki megadta a címet, felmentem, közben jött a telefon, de mire felvettem, hirtelen egy feszkósnak tűnő pasas nyitott ajtót. A csajszi szerint rossz címre mentem, pedig azt írtam be a GPS-be és telefonba is, amit ő adott meg, de később lebuktatta magát azzal, hogy nem csak én jártam így, hanem több vendég is arra a címre ment...aha, szóval én írtam el a címet mi?!...de volt olyan, hogy pont akkora nyüzsi volt a ház előtt, mintha csak direkt lenne megrendezve. :D Az eddigi 24 alkalomból talán 19 volt normál bejutás, diszkréciót megőrző.
Alexan · Újonc · Geller kolléga!
Nagy mázlid van hogy legalább Gréti hajlandó felvilágosítást adni,miért is kell más hölgyek kegyeit keresned.
Senki sem szereti,ha a hölgy többszöri megkeresésre/hívásra/semmilyen visszajelzést nem ad.
Vagy kinyomja.
Ez egy jelzés értékű gesztus,de felmerűl a kérdés:vajon mit tettél,hogy ezt érdemled?
Hiába vagy kedves és bőkezű.Tán még baráti a viszony is.
Ha a hölgy,valamiért nem akar veled talalkozni,akkor tehetsz bármit/hívhatod millió számon is akár/,akkor sem leszel korrekt vendég már.
Fogadd el Gréti döntését és lépj tovább!
Nehezebb lesz még egy ilyen csinos,szexi vendégcentrikus leányzót találnod,de hátha mégis.
Sok sikert kívánok hozzá.🤝
Már csak Jázmin kellene Kecskemétről és kész a Charlie angyali csapat. 😄
Kimberly tényleg nagyon jó csak megerősíteni tudom, remélem tényleg átjön hozzánk.
Nándi · Őstag · Kezded kapisgálni ki vagy kik nem állnak a helyzet magaslatán! Olvasgass még! :D