Hoppá fogynak a lányok nyírbe..pff
Hoppá fogynak a lányok nyírbe..pff
Voltam, többször is. Két szalon van amit érdemes megnézni, de semmi hatalmas áttörő élményre ne számíts. Egyik a család utáca végén másik a Szinház utcán. Ugysem tudod megismerni az össze lányt így amíg nem tapasztalod ki mindig lutri lesz kihez mész, hacsak nem kérsz vkit név szerint.Család u Honey, Helen jók, kézi NF befejezés lehetséges. Kate szuper keze van, de nem csinál semmit, ettől függetlenül nekem ő masszázsa jön be a legjobban iszonyatosan fel tud húzni,de a cerához amúgy nem ér hozzá. Szinház utca, foglmam nincs, új gárda van egy ideje és nem is ismerem őket,egyre ne hagyd magad rábeszélni, az emeleti elkerített ágyra. Ott mászkálnak egy függőnynel van leválasztva, még alulról be is lehet látni, én egyszer belefitpttam,ha az van csak mert fullonvannak ne menj, nem éri meg. El kell menni, kérni vkit és aztán lesz ami lesz. A masszázs mindig jó az az alap amúgy, 9-10e, amit a recepciósnak fizetsz és erre jön a lusz amit a csajnak adsz kézbe 5 körül kézi, 10 körül nf, többet fog kérni, alkudj. Ha utánaszámolsz nem igazán éri meg, de izgalmas élmény míg hozzá nem kezd esetleg. Amúgy sima átélés nélküli f*szverés lesz egy idő után, ezek a nők nem tudják közvetíteni az erotáikát, a szenvedélyt, ha meg megpróbálja megjátszani azt túlzóan teszi, vicces lesz. Szóval kiprbálni okés, de itt ezen a környéken nem lesz nagy élményed azt gondolom. Van Pesten egy-két szlon na az már ár témakör ahogy hallottam, de oda mg még nem jutottam el sajnos. Jah, teljes testes olajos csúszkét kérj,abban van benne az esetleges extra. Van akirákérdez,van akinem csak rámarkol,van akisemmit nem csinál.
Sziasztok lányok, asszonyok,hölgek.Debrecen-n keresek korrekt lakótársat aki egyedül dolgozik.
Csak magyar hölgyek,érdeklődjek.
Ne menetelj be az erdőbe! Miért kellene követni bárkit is? Tettél egy ajánlást, reagáltam rá ami alapján elbizonytaladottál! Akkor miért is nekem kellene bizonyosságot szereznem? Ha kétejeid vannak járj magad utánna! Az a tuti infó nem amit más mond! Nemes egyszerûségel zárnám is ezt a témát.
Valaki visszakapcsolta a hozzászólás lehetőséget 6 hónap elteltével? Az a valaki tudja és érzi, hogy a konkurencia minden szinten lehagyja, lehagyta már, erre ezt a fórum dolgot is kikapcsolja, ami miatt sokan itt voltunk, hiszen ez a másikon nincs. Ez teszi a VL-t különlegessé. Itt lehet hiteles dolgokat, infókat olvasni. Minek kell a fórummal szórakozni kérem?
Szia igen sajnos. Nem ajánlom lehúzós képse fedi a valóságot. Aki teheti kerülje.
Nándi én már nem tudom követni, ki rendel ott és milyen fotókkal?
Azt tény, hogy a fotók divatoldalakról lehettek összeollózva.
Megkérlek és meglátogatod a hölgyet? Nálunk csak 10.-én lesz fizú, azt követően tudok elemenni hozzá, mert nemolcsó :D
Eredmény = Ha, jól számolom 22 db. hirdetés a megyében!
Megérte, teszem fel a kérdést????🤔
Kétségtelen, hogy most a képek fénykép garanciások (ez azért korán sem jelent azonosságot)!
Nekem mégis vannak olyan érzéseim, hogy valami divatfotózásról vannak mentve.
Az viszont tuti, hogy a plázával szembeni udvarban rendelő csaj aki ezzel a telószámmal az általad is említett T néven volt az 101 nem az aki most van a képeken.
Mivel a regisztrációd 2021 es így feltételezem attól régebbi időtávlatra nem kell visszatekinteni!?
Mer azt megelőzően 3 olyan nevű is volt.
Onnantól kezdve a városban viszont én csak egy mozdonyszőke csajra emlékszem aki több néven speciel (Nicole néven is) hirdetett és néha volt szőkére is festve!
Azzal segíthetsz, hogy arcos képekkel hirdetett e?
Ha igenlő válaszod van azt akkor tedd privátban!
Sziasztok! Volt már valaki thai masszázson Nyiregyen?
Írna egy kis beszámolót hogy hogy smint, azt megköszönném! :)
Sziasztok!
Az apróban hirdető Lilláról van tapasztalatotok?
Megjelenése, milyen a hozzáállása, merre van a városban?
Köszönöm!
Csodálkozol? 16os fotón 1 pár férfi Nike papucs...🧐
Sziasztok!
Ajánlást szeretnék kérni jól cumizó hölggyel kapcsolatban. Az is érdekelne, hogy gumi nélkül vagy csak azzal együtt lehet-e.
Köszi előre is.
Üdv. Bitch
sziasztok
Most nézem, hogy a Timi-Laura névvel hirdető hölgy Meli névre váltott új regisztrációval változatlan telószámmal?
Minden egyes alkalommal más hölgy van ott, valaki volt nála az utóbbi pár héten, és látta hogy ki rendel ott valójában?
Köszönöm szépen
sziasztok
Sziasztok! Vanda 39 járt már valaki? Infot kérnék köszi
Ő engem is érdekelne! Jó kis csaj volt és mindent is vállalt!
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy csaj keresésében. Nicole nevű bomba csaj. Debrecen, Burgundia utca volt a helyszín. 165-170 magasság, a feneke fölött tetkó. Nagyon csinos, volt mit fogni rajta. Dús keblek, nagy fenék. Fekete haj, barna bőr. Legutolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy lehetséges, hogy nem lesz már olyan aktív, de néhány vendégével szívesen találkozna alkalomadtán és mondta, hogy bátran keressem. A gond csak az, hogy időközben az erre a célra használt céges telefonomat kicserélték, így elveszítettem a számát, mielőtt menthettem volna és a hirdetése sincs már fent hónapok óta. Esetleg ismeri valaki? Ha bárkinek megvan az elérhetősége, akkor hálás lennék, ha megadná, vagy ha csak az az infója van, hogy már végleg abbahagyta, az is jobb a semminél. Előre is köszi mindenki!
Hoppá, és jött a feleszmélés!
Ugye-Ugye!😊
Ezt most nem értem. Fordítást kérhetek?