Én inkàbb a Gròfra hallgatok. :))
Én inkàbb a Gròfra hallgatok. :))
Mint minden dolog,ez is nézőpont kérdése :D
Amugy tobbes szamba irtal. Te is jossz? :D Lassan buszt kell berelni akkor. :D
Jolvan Tomi, de csak negativum van rola. Akkor a fasznak menjunk.
Ápoltság nálam is alap, de én bizony dzsungel harcossal állítok oda, szerintem nincs ebben semmi gond, mert mindig megmosom rendesen. :)
Nem tudom mit rinyáltok itt ennyit "menjünk, ne menjünk" :))) Nem a lelkét fogjuk ápolgatni és ő sem a miénket... Jó bula és kész. Meg kel jól előröl és hátulról szúrni és ennyi..... ;))) Kit érdekel ,hogy mű mosolya van ,vagy nincs lelke...... a lényeg hogy jó segge legyen amit lehet tömni, és kész.... :)))
Köszi a biztatást gyerekek! Akkor nem mejünk :D Hat amugy nem ertem a dolgot. Egy ilyen mercibe nincs "motor". De igaz, inkabb egy vw ami megy mint egy motornelkuli hullòcsillag :)))
...dús kebleket keres a kolléga! Ez az egyik! a másik meg nem hinném,hogy a Niki nagyon díjazza a kemény durva szexet!
De privátba adtam neki egy tippet,hogy ki az ő embere :D
Rami 22 -nél még senki nem volt?? Sehol egy beszámoló?? :( lehet pénteken vagy szombaton meglátogatom és irok én egy beszámolót akkor róla! :) Mert a képek róla nagyon bejövősek !! :)
Hello srácok itt vagyok várok mindenkit szeretettel!Puszi Jess
gabriella nagyon érti a dolgát érdemes felkeresni
halihó mindenki!
olvasgattam a hozzászólásokat, de nem tudtam leszűrni kihez is kellene mennem!
olyan lányt, nőt keresnék aki fomrás, dús keblekkel áldotta meg a jóisten, vagy a plasztikai sebés, de ami a legfontosabb és a minimum hogy kemény dúrva szexet vállaljon, szeresse! Igazi vadulós nőt keresek!
Őtletek?
Előre is köszi mindenki!
Szia.
Amennyiben kerdesed van,az adatlapommal kapcsolatban,nyugodtan megkerdezhetsz,hisz nyilvan en tudok megfelelo valaszt adni kerdesedre.
Nos,S.O.S jellegu..gyorsan beugrom de.."engedjeee man" az...bol..mennyit engedsz ha ez nincs az van....illetve hasonlo jellegu kerdesek,keresek miatt irtam amit irtam.Eleg sokan megertettek ezt"burkolt"formaban,aki megkerdezett elmondtam,most neked is leirtam.
Léda.
Várj, a legizgibbek a hívások, ha netán hirdetek. :)
Majd mesélek priviben, de ezek már csak vállrántást érnek.
Nincs semmi pénzre szükségem...
Dehogy harag, mosolygok h milyen picsa egyszerű volna most főleg :D
Inkább gondolkodom, hogy megérdemlik-e a kegyelmet.
Mit keresnek más oldalak izéi itt? TELE van!!
Mint a hangyák, jönnek...Rombolni. De nem fog menni, én meg sétálok negyed órát. :)
Egy gyógynövényből kivont vmi, ajánlanám Nekik. :D
Isznak kicsit előtte, még jobb. :D
Nem finom, de hatna rájuk.
Még valami, lövésed nem lesz, hol leszek, de otthon.
Lehet fuvarozgatni a tudod te, kiket. :DDD
Te, kratomot ismered? Csak hogy másról is dumáljunk.
Bizony pajti, erről semmit se tudsz, ha igen, benne vagy, de gyengén :)
Itt derülnek ki dolgok, a chaten minimálban nyomják. :D
Pattintom őket.