Nagymellu Heni 25? Mert róla irok privive
Nagymellu Heni 25? Mert róla irok privive
Mondjuk azé', mert aznapra betelt a táncrendje.... Pl. De lehet sztalan más oka is. Ne feledjük el, hogy a lányok is hétköznapi emberek, hétköznapi dolgokkal, olykor gondokkal. Nem biztos, hogy minden esetben az az első, hogy lekapják a hirdetésüket, ja mondjuk közbe jön valami.
Kiara meg pláne korrekt lány. Véleményem szerint az egyik legkorrektebb a városban.
Szóval, megéri próbálkozni... Ha nem teszed max könnyebben eljut nozzá az ember fia. Mondjuk Én :)
Valahogy csak túléljük... :)
De nem hiszem, hozy csak itt lennének ilyen egyedek. Azé' elég nagy tételben fogadn, hogy más városban is van ilyenekre példa...
Kedves pecsi Urak!
Olyan sokan vagytok a varosban.De mondjatok mar meg,hogy mit vartok amikor felhivogatjatok a lanyokat es vagy csak erdeklodtok vagy atveritek a csajokat?(tisztelet a kivetelt)
Egyre tobb az olyan Ur,aki ilyen szoveggel jon,hogy bocsi de csak ***moderálva*** van nalam,de azert mehetek?HAT NEM!!!!!
Ha ilyen "jellegu"leanyra van szuksegetek,mehettek az utmenti lanyokhoz aki pikk-pakk "megcsinal"Ne raboljatok olyan lanyok idejet,akik normal tiszta,kulturalt korulmenyek kozott varnak Titeket!
Egyre undoritobban mukodik itt minden.Ebbe a varosba se mennek megegyszer!
És arról nem is beszélve, hogy szerencsétlen belekóstolt a managment részbe is: Magához vette Jesyka (18)-at, akiről eddig senki nem írt semmit, de eddig vagy 3 néven szerepelt ezen az oldalon.
Just for the record, annak, aki tudja használni a keresőt itt jobb oldalon: Sok szeretettel köszöntjük köreinkben a Valentina (18) nevű hirdetőt! Új lány, új adatlappal, holott több hónapos, korábban Biankaként felielhető, de Denisaként kezdte a szakmát. Volt már 20 éves is, ami egyébként baromira nem számít ebben a tartományban, csak ciki, ha lebukik vele az emberlánya.
És ekkora idiótát még nem láttam ezen az oldalon. Nem a nevet kellett volna cserélgetni, hanem olyan alapvető dolgokra fókuszálni, mint diszkréció, meg hogy nem nézzük a telefont miközben épp vendéggel vagyunk. Nekem még Denisaként nagyon szimpatikus volt, sőt, kis fejlődéssel toplistás lehetett volna itt helyben, de ennyi metamorfózis után 7szentség, hogy nem megyek hozzá vissza.
Helló !
Próbáltam többször is hívni egész nap és csak a hangposta volt mindig de remélem máskor sikerrel járok és eljutok hozzá remélem Uránvárostól nincs messze.
Sziasztok! Szonja-nál volt valaki? Régóta tervezem, hogy elmegyek hozzá, csak még nem láttam róla beszámolót itt. Ha tudtok segítsetek! köszönöm!
Ok. Gróf! Szerintem semmi akadálya ,hogy a te multaddal és tapasztalatoddal te legyél az idegenvezetőnk ,de akkor a te hálás feladatod lesz ,hogy leszervezd a látogatni kívánt hölgyek listáját ,plusz az időpontok egyeztetése, az utasok részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatása, a várható dolgokról. Ja ,és az útra a szeszes italok beszerzése.... :)
Sziasztok ! Az uj masszözlányról Andi35 röl valaki tud infót adni ?
Igen, és lassan itt is betudjuk majd jelölni egymást ismerősnek, és megoszthatjuk egymásközt élményeinket fotókkal amit a hölgyekről készítünk együttlétünk során... :)))
Ajánlom figyelmedbe Moebius beszámolóját az az iroda azon az utcán van.
Akkor elfoglalt voltam
Egy kis beszámoló:
Mivel J-lo ról eddig semmit nem találtam ezért úgy voltam vele egy próbát meg ér el megyek hozzá. Az egyeztetés könnyen ment elmondot mindent oda találni már picit nehezebb, parkolót én kicsit nehezen találtam de még ez is meg oldható. Először kezdeném ami nekem negatív volt: a képek természetesen retusáltak,tetoválás van rajta igaz nem zavart, fölösleg a képekhez képest van. Francia közben fogazik de nem vészes. Ami nekem nagyon.negatív volt az az hogy míg ott voltam telefonon rendezte a dolgokat a vége felé. De persze nem csak rossz tapasztalatok vannak, a mellei feszesek és marha jó fogásuk van, elég kezdeményező,kedvesnek is mondható, korrekt mivel amit meg beszéltünk azt kaptam. Az aktus sokkal jobb mint a franciája de azért mindig szabályozta hogy meddig mehet be az ember. Össz képben szerintem meg éri elmenni és ott mindenki el dönteni hogy még vissza akar e menni vagy sem.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem olyan hölgyet ajánlani,akinek amolyan lógósabb puncija van,kicsit már elegem van a babapuncikból:) Köszi a segítséget
Sziasztok
tud valaki olyan hölgyet ajánlani (nem baj, ha nem hirdet itt) aki Zalaegerszegen masszázzsal foglalkozik, és vállal erotikus masszázst is?
Kösz
Hehe. Elkepzeltem a buszt meg az idegenvezetest. Ha balra tekintenek ott rendel xy, a kor es a foto valos, a francia nem tul jo, de jol lehet hatulrol dongetni.. es az arak sincsennek elszallva :))))))
Esetleg az Istvan körül tudtok valakit??
sziasztok! érdeklődnék, hogy ki vagy kik vannak párban. és érdemes is lenne elmenni hozzájuk! köszi a válaszokat!! :)
Tomi05! Lassan tényleg felkötheti az alsóneműt Zuckerberg. :)