Akkor rosszul emlekeztem. Bocsi ne haragudj :)
Akkor rosszul emlekeztem. Bocsi ne haragudj :)
Kibaszott gáz, hogy itt nyálaskodsz, már ne haragudj, mint vmi pisis kölyök!!!
Te, nézd vissza keresőből, amiker írtam, mert ez kurvára nem igaz. :)
Kis segítség: https://videkilany.hu/forum/kereses/?nicknev=Newbie_nyh&keyword=&hatokor=ezatopic&search=Keres%C3%A9s&forum_id=1&topic_id=3 :)
Sziasztok Nina27ről esetleg valakinek valami infó megköszönném :) Privátba is írhat esetleg aki szeretne.
Sziasztok Nina27ről esetleg valakinek valami infó megköszönném :) Privátba is írhat esetleg aki szeretne.
Üdv!
Volt szerencsém bejutni Kamillához és csak dícsérni tudom, tényleg kedves-cserfes odateszi magát, és jó az ágyban. Viszont szinte kizárólag törzsvendégeked fogad már. Jól teszi, be kell látni. :)
Almával csak telefonon tudtam beszélni de nagyon szimpatikus, kedves úgyhogy hozzá is benézek egyszer az biztos.
Holnap hátha lenyugtat a Rami 22 ! :)
Sziasztok!
Vitatkozhatunk itt azon, hogy melyik hölgy hogy kezeli a vendégek hívását és fordítva. Én elmondom, ma hogy jártam. Tegnap egyeztettem az apróban hirdető Aliz 22 -vel. Megbeszéltük a ma délutáni időpontot és abba maradtunk, hogy biztos ami biztos 1 órával a találka előtt felhívom. De Ő már előbb telefonált, hogy mehetnék akár korábban is mert neki úgy alakult és kérdezte, hogy gond-e ha nem tud a lakásán fogadni hanem csak kocsiban. Hát nem igazán tetszett a dolog, mert én eddig ódzkodtam ettől a fajta randitól de aztán csak bele mentem. És nem bántam meg. Kimentünk a városon kívülre egy nyugodt, csendes helyre ahol leterítettünk egy plédet és a természet lágy ölén és természetesen Alíz lágy ölén is olyan élményben volt részem, hogy még biztosan sokáig fogom emlegetni. Ilyen is kell az ember életébe. Biztos a lakásban is szuper lett volna, de ha már így alakult azt megbeszéltük visszafelé menet, hogy akár meg is ismételhetjük. Bár én úgy vettem észre, hogy őt jobban zavatra et a "természet" dolog mint engem. Nálam Ő mindenképpen AJÁNLOTT kategória.
Staffi Úr. Szuszázzon, nyugodjon le. Olvassuk a diagnózist. Önnek Daniella fóbiája van. Kér pszichológust vagy fel tudja dolgozni ezt egyedül? :)))
Szia! Én voltam már Szonjánál 2x is. Nagyon beleveló csaj, nekem legalábbis nagyon bejött. Véleményem szerint Ő az egyik azok közül,akik valóban tesznek azért,hogy a vendég jól érezze magát, és elégedetten távozzon.
Newbie! Te bármikor írsz , benne van h nem voltál szimpi neki! Most ez komoly? Vagy csak te gondolod így? Mert már mióta "olvaslak" ez van. Nekem is volt, hogy nem volt mondjuk úgy összesen 10 nőből 3 nál. De nem 10-ből 10-nél. Nemérteménezt..!
Kedves Gróf Kurátor!
Megfejteném neked a nagy rejtélyt... :D
Crystal és Napsugaracska ,(ahogy engem mindig becézgetsz) két különböző személy!
De, ha ellátogatnál hozzá, akkor meg is tudnál bizonyosodni efelől.... :)
Ma pedig volt szerencsém Dia (19)-hez. Volt már róla egy elég komolytalannak látszó beszámoló, de mivel elég komolytalannak látszott, így nem vettem róla tudomást.
Tényleg szeretnék belelátni ennek az 'iparágnak' a működésébe, mert amikor tárcsáztam, a hívott szám hirtelen behelyettesítődött Klaudia (21) elmentett névvel. Aki pedig már régen nincs itt, a kórház közeli cím is cseppet a managment fail elméletet hivatott alátámasztani.
Na mindegy, a hölgy gyönyörű! Telefonban is nagyon kedves, rózsaszálak tekintetében átlagos, főleg ha figyelembe vesszük az alapban kínált repertoárt: Csók, NFVSZ mehet egyből. Nagyon kedves, odaadó, ügyesen beszéli csigazabálók nyelvét. Sajnos nekem összességében nem jött át, de ez nem rajta múlt. Kénytelen vagyok beismerni, hogy az ilyen fiatal hölgyekkel már soha nem lesz meg a kémia, ahhoz meg sajnos túl jó az orrom, hogy ki ne szúrjam a szimpátia hiányát.
Részemről amúgy ajánlott, teljesen pluszos az összkép, csak én vagyok már öreg a 20 évnél fiatalabbakhoz. :)
Ha olvasta a kommentet tuti kezes bárány lesz :D
Harmadjára???? :D hát szép vagy én meg elsem érem :D
Cseppet kellemetlenül érzem magam, mert én írtam először Zaráról - szépeket. Most meg látom itt a kollégák negatív beszámolóit - és természetesen nem kételkedek.
Viszont visszanéztem a fórumot, anno Latikáról és én írtam először szuperlatívuszokban. Amit így végiggondoltam: második alkalommal Latikánál gyors nyelvleckén voltam, és bizony meg sem közelítette a színvonal az első alkalmat. Ebből arra következtetek, hogy a hölgyek számára a gyors francia amolyan tényleg gyorsan rendezzük le - pain in the ass opció.
Latikánál és Zaránál is az első alkalommal elég szépen kimaxoltam az extrákat (fél óra + csók + NVFSZ = másnál egy óra), szóval valószínűleg a minőség erősen korrelál az egy alkalommal otthagyott rózsaszálakkal.
Dia 22-röl szeretnék egy rövid beszámolot megosztani veletek!
Voltam nála bár ne tettem volna! Aktus közben olyat vettem észre, hogy undor kapott el!
Nemelég, hogy a hasán egy óriási heg volt, akkor még a szája is ill: az imtim része is szagos volt!!
Arrol meg nem is beszélek hogy tedd le l*v*t és menj, mint sok szolgáltatónál!
Tisztelet a kivételnek!
Arra kérlek titeket ha valaki tudja, hgy van-e kolleganője és ha van akkor ki, mert én nagy ivbe szeretném elkerülni őket!
A rózsaszálamért olyan szolgáltatót kapjak aki, odaado, szép és tudja azt hogy mi kell nekünk!!
DIA 22 KERÜLENDŐ!!!!
Csak pont normálisnak kellene hogy legyenek.... Hiszen ebből élnek...kedvesség és normális viszony... Én legalább is igy dolgozom....
Szia sikerült infót szerezned Lauráról,??
Urak! Már kérdeztem de eddig senki nem adott válasz!!!----Dia22---roma lány???????------köszi a választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!