Lassan ide már csak a "Miatyánk ki vagy a mennyekbe " vagy a " Hiszek egy istenbe " imákat lehet kiirni, más mindent moderálásra küldenek :) :) :)
Lassan ide már csak a "Miatyánk ki vagy a mennyekbe " vagy a " Hiszek egy istenbe " imákat lehet kiirni, más mindent moderálásra küldenek :) :) :)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene Gina23-hoz külsőhöz, állítólagos hozzáállásához, kedvességéhez, tudásához hasonló lányt esetleg tudtok?
Saját hibámon kívűl eslő hiba miatt legelső híváskor szétkapcsoltunk, azóta nekem nem veszi fel a telefont, pedig régóta tartó válogatás után ma este szerettem volna hozzá menni.Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, mint a róla szóló írások. :S
A többi hirdető 90%-a számomra kamu, így tanácstalan vagyok.
Sziasztok!
Ts Ciaranál volt már valaki ?
Itt sikerült! :)
" Hétfő óta Kecskeméten működik a vidékfejlesztési államtitkárság
2015.01.07. 05:55
A fejlődni akarók szövetsége
A második legnagyobb hazai HR szolgáltató, a Prohuman, a lengyelországi székhelyű Work Service csoport teljes jogú tagjává vált.
Ezzel egy dinamikusan növekvő európai vállalkozás része lett.
Január 5-én megindult a munka a Kecskemétre költöztetett vidékfejlesztési államtitkárságon,
a 110 fős létszámból 64-en kezdtek el dolgozni, ám folyamatosan érkeznek az új munkatársak, írja a Népszabadság.
Böröczk Anita, az államtitkárság sajtószóvivője a lapnak elmondta, az államtitkárság korábbi dolgozóinak fele nem költözött Budapestről Kecskemétre,
helyükre a környékről vettek fel "képzett, az agráriumban és a vidékfejlesztésben jártas fiatalokat". A szóvivő szerint februárban egészülhet ki a létszám teljesen.
Minisztériumi forrásunk árnyalta a képet. Állítása szerint túlzás az az állítás, hogy a dolgozók fele költözött volna Kecskemétre, a legtöbb költöző ember szeptemberben, újonnan felvett munkatárs volt, akiket már eleve úgy vettek fel, hogy majd Kecskeméten folytatják a munkát 2015-ben. "
alexa40-ről van valakinek bővebb infoja?
Beindult màr a " moderálásra küldés " :) :). wjdks lamaradtam írásodról !
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!!
ajka környékén feltűnt egy duci szöszi maca, tud róla valaki valamit?
Letty (20) -ról tud valaki valamit? Már pár napja keresgetem de nem találom :(
jasminka 25 10/10 ha rossz kedve van 10/7
cherry stabil 10/8
laura 10/8
yvonnet még csak szondáztattam 10/9 remélem visszajön és lesz egyéb is
Tudom ,hogy mondtad de hàt na ......
Én mondtam neki előtte 1 nappal hogy ne menjen, de nem hallgat az emberre csak a ... után megy :D Nah mindegy Zarának volt 1 jó napja legalább :D
Ez így mind szép és jó ahogy kimásztál a dologból.... :) De azért megírhattad volna a nevét annak ri.....c-nak aki így átvert ,hogy messze elkerüljük a vele való találkozást....
Kicsit off, de érdekességképpen: Volt itt az északi körút teamben egy Lina (24) nevű leányzó, itt írtam, hogy hogy nem sikerült vele találkozni: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Nos, lehet kitört, mert egy *** moderálva *** Holly (21)-ként Budapesten rendel, és kimondottan pozitív beszámolók vannak róla. Külön vicces, hogy hónapokig húzták az agyam Mira (19) képei, mielőtt eltűnt. Hát beleolvadt Linába, a képei szintén ott vannak az adatlapján.
Szóval egyrészt már megint ez az átlátszó trükközés, másrészt sajnálom, hogy kimaradt. Ha igaz, amit leírtak, akkor minden trükközés nélkül helyben is szép karriert futhatott volna be.
És közben eszembe jutott, hogy mennyire jó manager lennék, nincs itt a környéken üres pozíció? :D
'közben még volt valami egzotikus neve is, de az most nem jut eszembe.' - Megvan! Alisa (20), van róla beszámoló is.
Hijj kedves *** moderálva ***, azért nézzetek már magatokba, és gondolkozzatok már el, hogy mivel csináltok hülyét magatokból/lányokból. Azzal, hogy moderálásra küldesz egy neked nem tetsző hozzászólást, egész pontosan azt fogod elérni, hogy -esetleg napokig - mindenki látja, hogy moderálásra küldtél valamit, amiben semmi moderálni való nincsen. És bizony az élelmesebb vendég egyből levágja, hogy mi újság.
Amúgy ha a fórumon leírtak 20%-át megfogadnák, ahelyett, hogy tiltakoznak ellene, nagyságrendekkel növekedne a szolgáltatás színvonala.
Amikor egy hirdetővel megbeszélsz (pénteken ) előtte való nap másnapra egy időpontot, és megbeszélitek ,hogy előtte egy fél órával hivod és megadja az utca házszámot, hivod és nem veszi fel a telefont ,hivod 5-6 szor egymsás után, irsz sms hogy legyenszíves vegye már fel és egy 35 forintos sms se tud vissza irni hogy " bocsi nagyon sajnálom ,de közbe jött valami ne haragudj " csak ennyi az egész nem kellett volna más, mivel 60 kilométerre lakom ne menjek már potyára, na amikor ott ülsz a parkolóba a kocsiba és bambán bámulsz magad elé,hogy akkor most mivan?? na az -az érzés "felbecsülhetettlen " minden másra ott van egy doboz Rivotril, vagy Sanax :) :) na de " sebaj Tóbiás " gondoltam felhivtam a Zarát mivel tudtam hogy kolléganők ezért lebeszéltem vele az akció, fogadott is amikor végeztünk mondtam a Zarának mondjad a kolleginádnak hogy " Üdvözlöm, én lettem volna a 9 órási vendégje akinek nem vette fel a telefont!!! " :) azt mondta nem érti miért nem vette fel ha le van beszélve !!! ezen én is gondolkoztam miért nem reagált rá a telomra, mivel még nem voltam hozzá igy azt se mondhatom hogy esetleg bunkó voltam vele előtte ,és nem fogad:) mióta Nyíregyre járok lányokhoz ez volt az első ugymond potya utan, de mégse volt az mert a Zarával azért össze hoztuk a dolgokat :)
Sziasztok.
Nem eggyütt vannak,szerintem ! :) vagyis ma még nem volt ott a Latika :)
Atyaisten! Egy ilyen 3some-ra rendesen edzeni kell, ha Latika kipihente magát, Zara pedig tartja magát, amiket írt, szétkapnak seperc alatt. :D
Ginának nem csak a marketingje jó:)
Ma voltam nála és újra fantasztikusan éreztem magam! Első osztályú teljesítményt nyújt az ágyban, plusz még nagyon kedves is! A körülmények is teljesen rendben vannak!:)
Bátran ajánlom a hölgyet!