Staffi
Elküldenéd nekem is privátban a tapasztalatokat? Köszönöm!
Staffi
Elküldenéd nekem is privátban a tapasztalatokat? Köszönöm!
Ne add fel staffi! Hátha 3ból egyszer betalálsz! Nem lehet mindig nyerni.
Gabriella(32) Sopronba mikor vagy?
Viki=Endzsi.!
Mivel én is többször hívtam már az akkor még Ferenc köruti " villát " ( de az új helyen is ugyan az a csaj kezeli a hívásokat ) és szinte mindig ugyan az a hangu csaj vette fel a telót, megértettem ,hogy itt valami telefonközpontos kisasszony intézi a hívásokat :) De ha nagyon hamar nem változtatnak ezen a szemléleten ami most ott zajlik, akkor lehet ott tényleg a nagyon jó Latika is, lassan leépitik az a helyet ahova az emberfia szívesen ment régebben ! Amugy is álltalába ez a sürgetés ( az hogy ki***moderálva*** egy órát és 40 perc után szólnak ,hogy húzzál bele mert lejár az idő ) ez elég kellemetlen helyzetet teremt és szerintem oda a vendégek 80%-a már nem is megy vissza még ha esetleg az akcio nem is volt rossz !! De ha most vissza ossza az ember ,hogy egy óra kifizetése után 40 percnél szólnak hogy kocc van mert itt van mindjárt az új vendég, na ki lehet számolni annak a 20 percnek az ***moderálva*** elment a levesbe!! De ha távozáskor vissza vennéd a 20 perc ***moderálva*** a kessből amit ugyebár ki***moderálva*** de nem töltötted ki azt az időt végig, akkor persze te lennél a h*lye b*nkó vendég egyből !! Valahogy ez igy nem ferr sokszor !!!
Ha Evi 33-ra gondolsz, nem tiszta, hogy hol kell keresned, hisz a ***moderálva*** jelenleg is Jill néven a XIII-kerületben hirdeti magát.
Akkor most ki is a megbízható?
Hello. Na már most !! Ez a Dia 27 nekem olyan kevés volt mint "árvaházba a szülőiértekezlet " :( ha valakit érdekel valakit, akkor privátba leirom neki, de ide nincs kedvem most irosgatni :(((
Köszönöm a válaszokat akkor azt hiszem Évinél maradok! :)
Egyet értek Igor makktársam véleményével szép formás aranyos és mindent elkövet hogy jól érezd magad, ajánlott szolgáltató. Ami feltűnt nekem a bejárat fölött milyen szervezet működik abban az épületbe? *** moderálva ***. Kicsit kockázatos.
"Rami 22 Negatívum ,hogy sürget. "
Látjátok erről beszéltem korábban. A legtöbb átutazóban lévő lány negatívuma a sürgetés vagy minimális hozzáállás a dolgokhoz..... Ezek valójában sz@rnak rá ,hogy milyen véleménnyel van róluk a vendég, mert ma itt holnap meg az Ország másik végén vannak.... Amelyik sürget az együtt lét során, azzal már biztos nem lesz maradandó élményed, legfeljebb negatív.... Én személy szerint soha nem mentem vissza olyan nőhöz, aki sürgetett...
Ma meglátogattam Lotti 19 nevű lányt.A csillogó udvarban rendel.Nehezen találtam meg a házat de ez az én balfaszságom volt.Lotti nagyon csinos ,széparcú lány,ő van a képeken,kora kb. stimmel.Szoba,fürdőszoba elmegy,tiszta törölköző,tusfürdők rendben.A leányzó végig azon volt hogy jól érezzem magam,legalább is úgy tünt és ez a lényeg ugyebár.Nem nyafog ,amit megbeszéltünk az úgy is történt.Összegezve :nyugodt lelkiismerettel ajánlom.Szép estét.
'én szívesen mennék vissza' = én nem szívesen mennék vissza
Ma voltam Rami (22)-nél én is, 95%-ban egyetértek a kollégával egy darabig, hint: hogy kis türelemmel ingyen a parkolás elég közel. :)
A produkciót 10/10-esre értékelném, ha nem 10/3-as lett volna a végére.. Már korábban is írták, hogy kőkemény az 'anyai (vagy atyai???) szigor' a helyen. Én is ezt tapasztaltam.
Rami egy csodaszép, vékony, tényleg nem a legcserfesebb, de odaadó, és próbál a vendégek kedvében járni - ha hagyják. Csak épp nem hagyják. Ezt az elején még nem is realizáltam, amikor a ruha úgy kvázi gombnyomásra került le róla, holott próbáltam némi fokozatosság felé navigálni. Azzal sem volt épp gond, hogy végig lassítanom kellett produkciót - nyilván (gondoltam) első alkalommal ritkán passzol a kereslet és a kínálat. Közben volt még némi akaratlan jelzés is részéről, ezek miatt a vége felé lett némi gyanúm, hogy nem saját elhatározásból sietteti a dolgot. Akkor még 10/9-nél járt műsor - mondom, akkor tovább ne amortizáljuk a bulit, a csúcson kell csúcsra jutni.
Épp kelek fel az ágyról, amikor egy hosszú, fekete lobonc veri az tejüveg ajtót. Elsőre optimistán bevillant, hogy hátha Latika akar beszállni grátisz harmadiknak, de győzött a valóság. Ez volt az ominózus 'lejárt az idő' signal. A reklamációt elég óvatosan kezelem az ilyen helyeken, de ránéztem a telefonomra: 20 perc telt el, amióta hívtam a lépcsőház elől, és ebben volt egy zuhanyzás is. Ezt úgy viccesen szóvá is tettem, erre azt a választ kaptam, hogy 'biztosan szerveztek másik vendéget'.
Így lett az összkép egy közel 100-as együttlétből pénzkidobássá - közgazdaságtani értelemben. A legrózsigényesebb hely, márpedig aranyárért én 'T = kiszállok a zuhany alól + 30 perc' azt várom el, amit telefonon megbeszéltünk. És az a baj, hogy nem is tudom nem ajánlani Ramit, mert ő, mint nő tényleg nagyon jó. De ilyen backoffice-al én szívesen mennék vissza. Meg úgy az ex-francz körút teamhez sem úgy általában, hiába Latika, Zara vagy akárki.
Jenny erősen ork!
Voltam ma Zafiránál , eszméletlen jó volt, finom selymes bőre , kedves hozzà állása, formás teste á leírhatatlan milyen jó volt vele .
Osztom Félix tapasztalatát!
Sajnos egyre több lányra jellemző, hogy nem tartják a szavukat ....
Nem fényezem magam... de aki nem ismeri a temperamentumomat az jobb ha nem kommentel... mert ez nem fedi a valoságot amit állittatok ...
Csilla 41! Alattam is visítottál! De rosszul játszottad..
Mira23 kimaradt... :)
Sziasztok!
Zoé27, Sidney31, Kimy25, Hédike22, Lotty26, Lédy30, Szofi19 Heni25, Heni24, Nikol19 lányok közül kit érdemes meglátogatni? Privátban is jöhet info! Előre is köszönöm!
Üdv!