Üdv. Viki22 hova tűnt ? "nagyon" hiányzik.
Üdv. Viki22 hova tűnt ? "nagyon" hiányzik.
Letudná írni valaki hogy melyik lány mennyiért csinálja?
Teljes az egyetértés. Én ugyanezt tapasztaltam. Nálam többszöri kopogás után még be is nyitott a másik csaj. Pedig még le sem járt az idő!
Nagy a csend. Felütötte a fejét a pinairigység!
nem hittem, kipróbáltam, bocsánat. Neked volt igazad. Nagyon amatőrök, kedves, rendes, de nem lelkes. Lábszéttesz-osztnenyulkál-nevárjsemmimást típus, koszos lakásban, koszszos ágyban... nem ajánlott kategória. Uránban ennél jobbat is lehet találni...
Én csütörtökön tàmadok következő alkalommal, meg ha birom az iramot akkor szombaton. Tobbi napon nem érek rá... nem vagyok olyan kiváltságos helyzetben mint Te! :))
niki 19 ? olvass lejjebb egy kicsit!
Pár napja láttam egy szöke Cynthia nevű csajt.
Valakinek valami info???
Sziasztok!
Jázmin (21)-ről esetleg Dior-ról tudna valaki tapasztalatot megosztani? Itt a szombat este... ;)
Jövő hét elején a Szofi 24 -et próbàlnàm betàmadni ! Info nem nagyon van róla sajna, de már beszéltem vele, telefonba aranyos kedves hangja van ! Lehet rà repülök hét elején !! :)
Aki visszajàrós vendég hozzà, az tudja miről beszélek amikor infokat osztok meg róla ! Azok tudnak a sorok között olvasni :) ;)
Én is voltam már nála jópárszor és csak megerősíteni tudom, hogy nagyon ott van a szeren!
Viszont voltam az elmúlt hetekben több lánynál is aki nagy csalódás volt! :-(
valaki tud valamit barbirol hova lett irjon ha tud
Sziasztok!
Marilyn 28-ról (masszőr) lehet tudni valamit ?
Ugy látszik az Anikó 26 tarja azt a magas szintü szinvonalas szolgáltatást amit első perctől kezdve nyújt a vendégeinek !! :)
Sziasztok!
Köszönjük staffi, nekem megvolt!
;)
Na szoval!! Kerdeztek sokan privatba hogy hol voltál, hol voltál hol voltál? Hasonlitott a shrekkes ottvagyunkmár-ra? :))
Mondom a vendegeknek h most pihenek nem voltam. Irjak hogy, ne b...szam mar meg hogy sehol! Olyan nincs meg stb! Na mondom jolvan mielőtt staffi megelőzne mert már kirakta az indexet mostanában...
Hivok egy csajt nem ér rá csak este. Hat strandra is kell menni semmi gond.
Hivom Aniko (26) fekete vadmacskát, kicsöng, nem veszi.. na mondom a mai munkábol se lesz semmi.. Hivom 20 perc mulva felveszi. Közli, hogy Dolgozik.. mondom huha 20 perc ottvagyok!
Felvetettem magamat. Mondta hogy jo gyorsan felértem.. gondoltam igen, a villám hozzám jár tanulni.
Ugyanolyan jol nyomja mint pár honapja.
Francia uhh majdnem idő előtt kivégzett. Ezert mondtam neki hogy kérek òvszert. Nehogy itt 4 percig tartson a party. Aztán szex volt, az is jò volt. Szexin nyomja a csaj!
Tehát csak ajánlani tudom!!!
10/10.
Na pápá
Az én kedvencem sajnos nem melózik hétvégén,ugyhogy marad a böjt!:((((((
Kellemes magömlést kívànok minden fórumozó kollégának a hétvégére !! Húzzatok bele :)
sziasztok!
Mona (34) veszprémben van most érdeklődnék róla valaki legyen szíves nagyon fondots lenne S.O.S köszi zsépen irjatok köszi
szőke laura 19? valaki volt már?