sajna sikerült nekem is belefutni ugyanebbe a storyba...
csak azt nem értem ez miért jó? megadott időpontra odamegyek felhívom, várjak x időt,jó, letelik hívom nem veszi fel,majd kikapcsolja a telefont, szánalmas...
sajna sikerült nekem is belefutni ugyanebbe a storyba...
csak azt nem értem ez miért jó? megadott időpontra odamegyek felhívom, várjak x időt,jó, letelik hívom nem veszi fel,majd kikapcsolja a telefont, szánalmas...
Bonitaval kapcsolatban èn szerencsès voltam elsö osztályú volt a szolgáltatás ;)
a niki 19-ról írt beszámolóm ki tartja valótlan,helytelennek? megírná miért? én tapasztaltam ezt,nem csak úgy leírtam! ha nem így állt volna hozzá,nem ezt írom. ilyen egyszerű ez.
Kedves Aero14!
Jelezni szererném Neked és az összes többi úriembernek, hogy mindenki azt kapja mindenhol ahogy viselkedik. Elképzelhető hogy nem a legjobb napján látogatsz meg egy lányt, de akkor ha nem tetszik valami jogod van eljönni! Ha maradsz és viselkedsz nem hiszem hogy bármiféle rossz érne!
Többször voltam a kedves hölgynél soha nem tapasztaltam az áltad említetteket!
Ahogy jó páran egyesek csak lejárató hadműveletet folytatnak bizonyos lányok ellen, nem értem miért van erre szükség!
Véleményem szerint jelenleg Veronika és Virág a város két legjobb ifjú szolgáltatója :)
Aki nem hiszi járjon utána!!
Na csá!
Nem tűntem el, vagy haltam meg. A munka elszólított egy időre, de sebaj. :)
Más.
Ritkán kérdezzek, de egy dolgot azért csak megkockáztatok.
Ancsa(19): Zöld ház. OK. Szép, meg jó. OK. Mi van a cickókkal? Mert a képek alapján tacskó füle.
Köszke.
Köszi! :)
Vanessza 22 nagyon jó :)
Nem vagyok veszprémi,de amióta Lora kisasszony feltűnt azóta készültem hozzá.Ma végre nem kevés próbálkozás után végre sikerült is.Megérte.Csak csatlakozni tudok az elöttem pozitívan megnyilvánulók köréhez.A képek csak sejtetik Lora tökéletes alakját,de a valóság az mindent felülmúl.Egy igazi gyöngyszeme a női társadalomnak.Az a típus aki után nehéz nem utána nézni.Értelmes őszinte lány aki kora ellenére sokmindenben állást, véleményt tud nyilvánítani.Jól lehet vele beszélgetni és minden mást is....A tökéletes test a gusztusos csupasz punci a hibátlan kererek popsi a formás feszes combok a kedves mosoly és mézédes gyengéd csókok mind Lora jellemzői,amejek puszta látványa sem kis élmény.A szexben is nagyon igyekezett és minden kívánságomat teljesítette.Nagyon jól éreztem magam, bár igaz a csúcsra nem sikerült eljuttatnom,de ezt nem róhatom fel hibául, mert ez mint tudjuk nem minden esetben lehetséges és első alkalommal meg főleg.Remélem még tudok vele találkozni.
votam na :D több izben is :D
lufi és kompreszor nemtecikelte :D
kompresszor magátpl vagy lufi megkérte?
sosetugggyuk meg :D
Sziasztok! Voltam nála..... Szóval ez az én tapasztalatom! Telefonban aranyos,kedves egyeztetés zökkenőmentes, ott voltam a megbeszélt helyen, viszont késtem, igy fél ídőt tudtam maradni. Szerintem nagyon szép lány, nagyon csinos amikor azt mondta bíztam magam rá..... no mondom helyben vagyok. Hamar , alig húsz perc s már kivégzett! Negatívum, hamar túl akart lenni az egészen, legalábbis nekem úgy tűnt. Viszont említette, hogy készül haza remélem ez volt az oka! Még megyek hozzá adok egy esélyt magamnak, meg persze neki is! Talán ha nem kések lehet türelmesebb, vagy csak egyszerűen több időnk lett volna! Remélem segítettem??
Helló Pici 26 szerintem is gyors a csaj de több mint 30 amit ír magaról .Én is voltam mar nàla sikerült elérnem .Teste kiválló csak szerintem.màr unja és mielőbb le akarja tudni.Nehezen ment vele a kölcsönös francia inkàbb csak ő szereti doktàlni a tempót,de azért sikerült egy nyelvest kiharcolni jó szük puncija van har elintézi.a vitézt.
Helló !
Gondolom nem panaszkodhat.
jártam nála én is volt egy pár órám Debrecenbe és gondoltam meg is látogatom a hölgyet és nem bántam meg egy kedves és szép szőke fiatal lány fogadott és a képen is ő van az igaz hogy az időt azt nézi de attól függetlenül kedves és helyes lány.
Sajna nincs info itt róla :((( a Debreceni fórumon egy infó van róla de az is negatív egy kicsit :(( de hàt egy darab információ után messzemenő következtetés levonni nem szabad igy ,marad esetleg ha valaki sajàt maga jár utànna a dolgoknak !! Pedig képei alapján igéretes egy csajszi :) :)
Hali :) hmm..... nem értem azt ,hogy màr 2014 okt. 4 -én is a Mayàról érdeklődtél és utànna is nem is egyszer a Mayàról kellett volna info ! Eltelt október óta 7-8 hónap és még nem vetted a fàradságot és a bàtorságot ,hogy meglátogasd ?! De amugy ha nem is sok ,de ha vissza olvasol van róla infó irva ! :) ne variálj elmész , odahajitasz neki és vagy bejön vagy nem :) ha esetleg nem ,akkor sincs gond veszett màr több is Mohácson :) nem mindenki fórumozik aki jár lányokhoz, de van olyan is aki fórumozik de punci írigy és nem ossza meg a tapasztalatot sajnos :( igy néha az ember fiának sajàt magànak kell utánna járni a dolgoknak !!! Na jó vadászatot ! :)
Köszi! Most rakott fel új képeket, az arca nagyon szép és tényleg fiatal. Egy normál menetre megéri kipróbálnom :)
szégyenlős, be se nézz, kik maradtak! :D
Ez amolyan kérdés szeretne lenni...
Aki esetleg tudja, ne tartsa magába... pls
Maya (41) illetve Margo ( 32 ) ről tud valaki valami infót/tapasztalatot? :) előre is köszi
Srácok!
Gina visszajött Pécsre?! :)
Na,már neve is van :Nóra 27éves,kerülendő !!!!
Privátban írt nekem más is aki így járt !