Sziasztok!
Ildi 37-ről van érdemi információtok?
Köszönettel
Sziasztok!
Ildi 37-ről van érdemi információtok?
Köszönettel
Udv .
a héten 2 hölgynél is jartam
Nem kellett volna!!
Azt gondolom a hozzáállás számomra elfogadhatatlan volt.
A környékröl nem is beszélve!
Ismétlem . Számomra...
Anna19 illetve suzy29
Hogy lehet 1Honap alatt tobb évet fiatalodni??
Liza 26 volt korabban.
Hmm.. ez nem korrekt !!
Ismetlem . Sajat véleményem
Sofi 21 jó tetszett.
Kössz szofi
Köszi a segítséget,ezután használom a ketresőt !!! :)
Használd a keresőt volt már róla szó. Nem ajánlották. Kutyából meg nem lesz szalonna.
jav.:...látom....
Jól láttom, hogy Laura (18) = Kittana (22) , aki korábban is már nevek miriádjain hirdetett ????
Ja és persze ezen a legújabb néven péntek éjjel regisztrált, de hétfő délutánra már 13 'látogató' kedvence .....
K@rrrva hiteles, mint mindig .
Dicsérni jöttem! Megint!
Korina!Szerintem élőben jobb.Kedves!Aranyos.
Csak ajánlani tudom.
Na ennek örülök, màrmint hogy alátàmasztja valaki a beszámolómat, ! Mert néha kapok privibe olyat hogy " ezt honnan tudod ?? " vagy " te mindent tudsz ?? " "érdekes te annàl is jàrtàl ?? " na , nem tudok minden ,sőt én is sok infót szoktam kapni csajokról privibe a vendégektől ! Privàtba néha jobban leirok dolgokat amik ugymond nem fórum képesek ! Van olyan akibe màr kifejezetten megbízok vendégekbe (wjdks, gbed, totyamester,tomi05) nekik bátran elmondok privátba dolgokat, de velük rendszeresen cserélünk infókat ! De aki kér privàtba infót mindenkinek leirom mindig mit tapasztaltam annál a hirdetőnél, soha nem irok valótlant , ha véletlenül nem voltam annál a lánynàl akkor megirom ,hogy màstól kapott infót tudok mondani róla esetleg ! :) na bocs ha untattam valakit ezzel !!
Örükök neked Stella,hogy újra itt vagy Veszprémben. A bájoddal és a kedvességeddel csak a legjobb érzéseket váltod ki bennem! A jó bornak nem kell cégér,ahogy neked sem. Megéred a pénzedet az utólsó fillérig!
sziasztok.
erre a HSZ-re ketten nyomták a valótlan,helytelen stb... gombot.
Ha valaki szerint nem korrekt valamiért akkor vegye már a fáradtságot, hogy legalább szól hogy miért nem tetszett.....
kösssz
Jah és igaz rég voltam nála,de a rózsaszálak akkor is korrektek voltak. ;)
Igen,annak idején én is ugyanezen dolgokat kaptam tőle,amit te Staffi! Franciája 10/11 :))
Üdvözlet!!!
Alíz 22-ről van-e valakinek infója? Bármilyen részlet érdkel! Köszi!!!
Sziasztok!
Gina nagyon aranyos,kedves hölgy.A lakás egyszerű,tiszta,ő pedig nagyon szolgálatkész.
A fotókon ő szerepel!
Maximálisan elégedett voltam vele.
Ezúton is köszönöm neki!
Zara illetve Gina hirdetőkről valakinek valami véleménye,tapasztalata van?
ide vagy privátban írhatna nekem
SZiasztok !!!
Ha megtenné valaki,hogy a Bujaságangyalával kapcsolatban megoszt velem valami tapasztalatot,azt megköszönném !! :)
Mesi : csodás voltál köszönöm !
Aliz70 maga a NŐ. Minden csodálatos vele.Amit tőle kaptam az leírhatatlan.Nem lehet szavakba önteni,hogy mennyire finom amit nyújtani tud.Felejthetetlen,csodálatos élményben volt részem.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
hello! Veletek is előfordult már h egyeztettetek időpontot Kirával és amikor odaértél már nem vette fel a telefont?
a szőke perla 30? ki volt vele,ő milyen? tényleg ő van a képen? most győrben írja magát.