Elérhető vagyok,jövő héttől :-)
Elérhető vagyok,jövő héttől :-)
Viki....istenem...de szép vagy!! :D :)
Az szép :) Mondjuk eddig se volt túl sok pozitív beszámoló róla ,de ezek után még nehezebb lesz a Gréta26 -nak munkát válallni Nyíregyen :)
Ma voltam Ninetkee-nél. Jól éreztem magam,kellemes târsasâg,filigrân , arânyos szép test, kedves arc és megközelítőleg baràtnő feeling, ami első alkalomhoz mérten remek volt. A körülmények elfogadhatóak, a megbeszéltek szerint az èrkezés zökkenőmentes volt. Az *r kicsit húzósnak tűnt, de nem volt óranézegetés,sürgetés. / ***moderálva*** / Árértékarànyosan belefér, bár nálam határeset.
Köszi Ninetkee! :**
Sziasztok!valakinek valami infója Momókárol??
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani nyelvpirszinges hirdető lányt? Privibe is jöhet. :)
Szia!
A Myához (még) nem volt szerencsém,viszont a kolléganőjéhez igen :)
Nagyon igényes kecóban fogadják a vendégeket!
Sok sikert :)
Szofi vagy Lilivel valakinek tapasztalat?
Kiről írtál?
Szia!
Ha már vetted a fáradtságot, és bejelentkeztél, hogy írjál, akkor miért nem írsz egy korrekt beszámolót? Hol? Milyen a kecó? Milyen a hölgy a fotókhoz képest? Milyen a hozzáállása?
Mert ez így, ahogy leírtad... Ne vedd magadra, de senki nem fog kedvet kapni a hölgyhöz....
Pedig ha mindenki leírná a pozitív-negatív tapasztalatait, akkor idővel szépen megszűrnénk a hölgyeket, hiszen a rosszaknak (más képével visszaélő, unottan hozzáálló, csak a bevételre hajtó) felkopna az álluk, azoknak, akik meg odateszik magukat, mint igazi szolgáltató, jól menne, cserébe tovább maradnának, hiszen minek menjen tovább?
Például ott van Angéla (53). Ugyan most nem hírdet, de azok a photoshoppolt képek, hát majdnem besírtam rajtuk... Biztos van rá igény? Broáf.... Pedig valakikből csak megél... Azokból, akik beszámoló hijján elmennek hozzá. Persze lehet, hogy odateszi magát, nem tudom, de ha már adnom kell "ajándékot" egy hölgynek, nézzen ki vhogy, nem?
Szia!
Fogalmam sincs, miért kaptál dislike-ot (tőlem biztos nem), de sok választ ne várjál itt a kérdéseidre. Sajnos a soproni fórum csak kérdézőkből áll, illetve néha vki beírja, hogy ez meg az a csaj jó-nem jó, de nem fejti ki nagyon, korrekt beszámolót se nagyon fogsz olvasni... Hogy vmelyik tesztoszterontól elvakult fórumozótól dislike-ot kaptál? Ki a francot érdekel, mit foglalkozol vele? :D Sz@rd le...
Üdv: Doc
Ja, ha beszámolód van, ne tartsd magadba, írd le, fejtsd ki, de sok köszönömre se várj senkitől :( Én elég sokat írtam, de minek... Lassan én is magamba tartom...
Üdv!
Két hölgyről szeretném most megosztani a tapasztalataimat, egyikük Micus34, régóta szemezek már a képeivel, de kicsit mindig félve keresek fel olyan hirdetőt, akiről nem nagyon vagy csak kevés vélemény van. Reggeli órákban hívtam és rögtön tudott is fogadni, könnyen megtaláltam a helyet, és ingyenes parkolás várt. Arcra számomra átlagos, de a teste az nagyon rendben van, a képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Gyors tusi, majd rögtön a lényegre is tértünk ott a nappaliban a kanapén, nincs külön baszoba, ebből adódik, hogy nem sokadmagával rendel. Szilikon szájakhoz még nem volt szerencsém, de izgató vele a csók is, ami nem az a finomkodós, majd egy b_nyálas francia, és aztán többféle pózban élveztük egymás testét, én meg voltam vele elégedve, teljesen laza közvetlen, el lehet vele beszélgetni kellemesen, részemről ajánlott.
A másik hölgy Lara28, akinél korábban már voltam egyszer és most úgy gondoltam itt az ideje újból felkeresni, helyszín ugyanaz, mint korábban, külsőre nem változott, kedves mosolygós rövid szőke csajszi, nekem bejövös, tusi után gyengéd franciával indítottunk, majd védőf. ami sajna kissé szűk volt, amikor ezt jeleztem, csak tanácstalanul nézett h csak ez a méret van most, így aztán emiatt nem is volt a legjobb az együttlét, a hatalmas cickóira végeztem ki magam :) eddig itt nem találkoztam ilyen problémával. ettől eltekintve más gond nem volt vele, és ajánlott kategóriás.
Szia az a hölgy Nika 32 néven futott eddig. Masszörként hirdet de valaki azt irta szexel is. Én is szeretnék többet tudni róla ha van infod légyszi oszd meg velem is. Köszi.
Sziasztok!
Mya 33 masszázs, biztos volt már valaki, de semmi nincs a fórumon róla!?
Egy kis segítség jól jönne, akár priviben is.
Köszi!
+1 (csak, hogy megerősítselek)
Pont ezért nem mentem vissza hozzá én sem annak idelyén.
Pedig amúgy nagyon szép a csajszi, viszont a hozzáállás is legalább annyira fontos lenne, sőőt.
Tegnap voltam Virag masszornel. Hat! O lett a kedvencem. Remek hozzaallas, bomba test!
Megnéztem Szofi24 képeit és attól a fekete felkötős combfixtől egy ilyen testen eskü már most keménygyereknek érzem magam. :DD
Majd mesélsz Bugajakab,hogy milyen egy ismerőssel az action. :))
Beszámolód alapján kíváncsi lettem Szofi24-re. :) Sztem ő lesz a következő áldozat,de hogy mikor még sajnos nem tudom. Remélem addig nemteszi le a lantot. :D
Hali! Tudnátok ajánlani nyelvpirszinges hirdető lányt? Privibe is jöhet!
Köszöntem!