Látogasd meg az Anikó26, ott nem fogsz csalódni ! Megbízható, szép, jó szolgáltató ! :)
Látogasd meg az Anikó26, ott nem fogsz csalódni ! Megbízható, szép, jó szolgáltató ! :)
Hello!
A Hajni alias Barbi alias Cllaudia kis szilikonos csaj ismét szexi képeket töltött fel.
Meglátogatnám, de a régebbi beszámolok róla nem túl jók mostanság vki volt nála?
változott a hozzáállása bocsánat hozzáfekvése (máshogy is engedi nem csak kizárolag kutyuspozban?)
egyetártek az előtem hozzászolohoz ebben nincs kezdő vagy nem kezdő ha áll a kakas tele a tár már csak lőni kell ;)
szerintem kezdő,nem kezdő egy kutya.
te nem csajozni mész,hanem üríteni .
Szia!
Meg bizony :)
Mondjuk " hírdető úr " julius 6 -án a fórumon ràkérdezet ,hogy a Viki30 ról nem tud-e valaki infót mert telefonon nem elérhető !! Akkor ugy làtom nem csak én vagyok a " béna " màs se sokkal külömb :) az meg, hogy nem elég tandijat fizettem az meg lehetséges, de nem is szàndékozom fizetni ! Na de nincs nekem kedvem itt szócsatàzni ismeretlen hirdetővel ,ugy hogy le is zàrtam ezt a dolgot ! És tudod mit ?? Igazad van mindenbe amit irtàl !! Legyen neked karàcsony ...
Sziasztok! Jart már valaki Luca40-nél? Megéri meglátogatni?
Tapasztalatból mondod :D
Mert béna vagy meg még nem fizettél elég tandíjat.
Barbara 19. ről esetleg infó? Jöhet privátban is, köszi.
Viki....rendben van nagyon!! :) Azt kapod amit a képen làtsz!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Meli) ***
Hello. Sztem . Lara 23 felejtős
Maya 21 szintés az .
Kitti 23 egész jó ajanlom.
A tobbit nem tudom kommentelni.
Szia! A *** moderálva *** jór írtak róla.
Halló ! Érdekelne pár lány ,ha valaki tdu valameikről infót ar írja meg legyen kedves ! Köszönöm !
lara 23
alexa30
jázmin21
maya21
sidney31
kitti23
vanessa22
Hali ! sofi 21-ről írhatnál kicsit ! Köszönöm !
Hello mindenkinek tegnap voltam korina19-nél a valóságban sokkal szebb mint a képeken.
A lakás a deák téren lalálható tiszta rendezet helyen.
Nem lehúzosak igy nem kell félned ha elmégy fürdeni nem lesz karcsúb a pénztárcád.
Sexy ruhában fogadott és fürdés után jött a kellemes hátmasszás utána megfordultam egy kicsit maszirozot elöl is és rátért volna a kézi levezetéshez de mondta van extra lehetöségre is de egy 5-tösel többe kerül de nagyon megérte nem navalyog nem nézi az idöt és és nagyon profin csinálja a lovaglást az hiszem visza térö vendége leszek.
A hely és fogadtatás 10/9 a masszás tecnikája 10/7 viszont a kellemes szeretkezés és lovaglása 10/10 á*ai 10/5.
Egy órára mentem hozzá *** moderálva *** viszont volt benne kellemes szeretkezés az extrának számit *** moderálva *** volt.
De nagyon megérte.
Voltam Dórinál, aranyos, kedves,odaadó. Ajánlott, érdemes meglátogatni.
Sziasztok! Én is egy hirdető vok. Momókával kapcsolatban vannak infók a ***moderálva***fórum oldalán! Azt gondolom egy hírdetőnek sem lehet konkurencia tárgya ez a csaj! Olvassatok róla, admin letíltotta ott mivel durván adta elő magát! Leírtak szerint negatív a csaj!
én elolvastam miket írt saját maga ***moderálva*** a győri fórumba az alapján elég is belőle....
és amit írtál ki is nézem belőle
Kicsit érdekes a sztori,konkurencia ír konkurenciáról?;)?hogy is van ez?