*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Laura 22 super minden redben van és nagyon jól áll a dologhoz :)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Laura 22 super minden redben van és nagyon jól áll a dologhoz :)
Az apróból Hanna30, Dya 40 . A hirdetők közül pedig Dóri 24.
szia! szandra 27 ről egy kicsit több infó?
köszi!
Nem voltam még kupiba, nem tudom mi a helyzet ott :) de a hirdető lányoknál akinél jàrtam mostanàban "" tisztaság, rend, és fegyelem van "" : D
Amanda29 tényleg jó csaj. Szuper a teste és a szolgáltatása is. Egy picit enyhíti a képet, hogy valószínű az egyik szülője hátrányos helyzetű nemzetiségi.
Most olvastam Puncirátor hozzászòlását. Már olvastam korábban is. De lehet a meleg miatt vagy nem tudom most vettem észre hogy azt ìrja a lakás kupleráj. Erröl jutott eszembe, hogy sokszor mondták ugye otthon, hogy olyan rendetlenség van mint a kupiban. De honnan tudták hogy a kupiban rendetlenség van?? Gyanusak ezek nekem!! Staffi mi a véleményed erről?? :D
Inkább Viviennt. Fanny a beszámolók alapján a nagyon nem ajánlott kategorába tartozik.
Debrecen után a Tifanni csapat Sopront támadja. Hmmmm...
A Nati újra itt van?? Nem az volt az uccsó hír róla, hogy tripperes lett? Még ha védőfelszerelésben is "dolgozok" akkor sem mennék szívesen hozzá... Elég bátor a csaj.
hello mindenkinek, Jazmin 19rol van valakinek infoja? mert bizonyara biztos volt valaki mar nala.prize-okat tudom,helyseget tudom,csak a reszletekre vagyok kivancsi,jo csaj,tiszta,szep arc,jo mozgas?stb.elore is koszi,johet privatba is
Mennyi új csaj. Az Ötvös cirkusz bohóca jut eszembe van másik! :-)
Sziasztok!
Kit ajánlotok csak franciára? NFVSZ vagy mélyen végig ... Fannyt és Viviennt nézegetem. Kettejük közül inkább kit válasszak?
kedves lányok ha már kiirjátok hogy hány orától hány óráig lehet titeket hívni akkor légyszíves felvenni a telefont ha meg nem érsz rá egyszerüen kapcsold ki.
köszönöm.
Majd elmagyarázom neked ;) :D
Titkolòznak.. :) staffi nem tudom miről beszélsz -_-' Tenyleg irhatna az a nyertes játékos aki volt már Zaránál miòta itt van ùjra.
Üdv!
Dalma 35: Csinos és nőiesen telt, ott kerek ahol kell ;) Nagyon figyelmes és kedves. Tudja mit mikor és hogyan csináljon. Picit idősebb, de még élőben is 30 körülinek néz ki.
Szandra 27: Nagyon finomam maszíroz nagyon aranyos kedves lány. Két perc alatt el tudott lazítani. Nagyon jó alakja van és a baba arc + szemüveg nálam alapban nyerő páros. Ketten vannak a lakásban de ez senkit ne zavarjon mer diszkréten kezelik a dolgot.
Összességében szerintem győri lányok közül a legjobbak. Szerintem én nem is kísérletezek tovább mivel náluk éreztem a legjobban magamat. Az órát nem nézik és mind a kettő lánynál fél óra pluszt töltötem. Aki azt akarja hogy igényes lány nyisson ajtót és azt kapja amiben megállapodtak akkor őket ajánlanám.
Találkoztatok már olyan lánnyal, aki egyedül rendel?
Az esetek nagy %-ban tömegesen vannak a lányok egy lakásban, ami néha kicsit zavaró.
Ök engem is érdekelnek ,ne légy p..a irigy :) Ha tudsz valamit posztold , vagy nekem is irhatsz !
Jennyről, Ninenntke-Nicol párosról vkinek infoja? Urán környékén melyik csaj ajánlott?
Szevasztok! Zoé 42-ről van barkinek is infoja? Megkoszonnem!