Sziasztok! Tudja valaki, Kitti (29 ha minden igaz) kivel rendel baross úton? Privát is jöhet.
Sziasztok! Tudja valaki, Kitti (29 ha minden igaz) kivel rendel baross úton? Privát is jöhet.
Üdv!
Kamila 19-ről (177cm) valakinek esetleg érdemi véleménye, tapasztalata van néhány mondatban?
Előre is köszi!
Szerintem is Tamara a visszatért N., de most vissza tért vagy nem? Én egyszer láttam a hirdetni, de nincs meg a telefonszáma, és azóta nem sikerült egyszerre itt lennünk. Mármint, hogy Ő hirdet én meg egerészek:) Az egyik legjobb lány volt akkoriban!! szivesen megdönteném ismételten Hajnal Timeát!!!
Sziasztok. Olvasgatom a hozzászólásokat ,és nem tudom hogy a kedves vendégek mit szólnának hozzá ha nyitnánk egy fórumot és minden kedves vendéget kibeszélnénk . Ki meilyen büdösen jön el egy masszázsra és még persze mást is szeretne.!!!Volt olyan vendégem akinek pl : derékig kakis maradt a feneke....
Persze minket kötelez a titoktartás és a disztkréció.
De akkor sem tartom fernek ami itt megy .
Sziasztok! Ritkán írok beszámolót, és meg is kért a tegnapi szexpartnerem hogy nem szeretné. Csak azért nem szeretné, mivel elégedett voltam attól fél hogy támadni fogják a fórumon.
Nina 26-hoz már akkor el akartam menni, amikor Szolnokon hirdetett, de soha nem jött össze az időpont.
Nina 26 nál jártam tegnap. Rendkívűl tiszta és csinos nő. A nőt nőnek kell érteni, mert sokan árucikknek nézik. Tiszta törölközőt és tiszta lábtörlőt kaptam. Előttem fertőtlenítette a zuhanykabint( meg utánnam is) Tusolás után, ő is elment zuhanyozni. Néhány pert és már az ágyban voltunk. Kértem natur-kölcsönös franciát amit nagyon érzékien csinált. A puncija nagyon tiszta, már a nyalakodás megérte volna. Misszionáriusban kezdtük, aztán hátúlról jöttem és így is lett végem. Gumit levette, megtörölt, üdítővel kínált,amikor érkeztem akkor is! Kicsit elhúzódott a látogatásom( olyan sokáig nyaltam) szóltam kifizetem a felárat, de azt mondta belefér!
Ez a beszámoló velem történt, én őt nőként kezeltem ahogyan azt kell. Az egyetlen negatív annyi lehet, hogy kezdetben kicsit zavart hogy túl profi ,de ez nem tartott sokáig.
Szerintem ha mindenki így viselkedik és persze ad magára, akkor hasonlókat tapasztalhat.
Sziasztok!
Pécsett keresnék egy roma lányt, tudtok ajánlani?
Pár éve még kimentem a komlói úton az Orfűi elágazáshoz, de úgy látom ott eltűntek a lányok,
köszi:
k
Ott a pont! Ez kínos.
Én nem voltam Szilvinél, de már kétszer próbálkoztam. Teljesen úgy történt, mint ahogy más is írta.
Nem volt megnyerő a telefonban, de mind1 gondoltam megyek...
- Ott lennék 30-35 perc múlva jó?
- Persze rendben, de hívj újra akkor.
- Oké hívlak ha ott vagyok.
- Rendben és akkor fél óra múlva jöhetsz is.
- Mi? Akkor ott leszek, rögtön mennék fel...
- Hívj fél óra múlva!
Na és ez így folyt percekig, mire én meguntam... (Szerintem nem teljesen tiszta a csaj fejben)
Egy ismerősőm aki volt nála azóta, negatívan nyilatkozott. Én ennyit tudok róla.
Sziasztok szeretnék én is hozzá szólni , nem vagyok roma, illetve, nem tartom magam egy lepukkant .... aki volt nálam az tapasztalta nem tudom mi a csalás ,az én képeim othon készültek akinek van szeme az láthatja, a jobb lábam végigvan tetoválva és a derekamon is van a képeken jól látszik, szerintem jól belehet azonositani ennyit a csalásról.
Szia Balázs92!
Szeptemberben még ez volt a véleményed. Kimásoltam.Beillesztem:
Szevasztok!
Múlt héten jártam szilvinél, nagyon megtetszettek a fényképei, jó testű, szép, korrekt csajnak TŰNT! megbeszéltük az időpontot, helyet stb... felmegyek és egy ... hát nem is tudom, valahogy szilvi nem barnabőrűnek tűnt... átverés az egész, csalás minden!!! az állítólagos "szilvihez" véleményem szerint ne menjetek. hacsak nem akartok egy lepukkat roma lánnyal henyélni .....
EZ SZÁMOMRA KICSIT ÉRDEKES!!!
Sziasztok. Laráról és Saciról kérnék némi információt. Remélem tud valaki segíteni ez ügyben. Köszönöm.
Időközben Rekeba el is tűnt innen is és más oldalakról is. Ennyi volt :) Akkor nem csoda, hogy nem értem el.
Száz % -ban elégedetten távoztam nyugodjál meg !!! :). De meglátogatom a kedvenc hírdetődet is hamarosan :) és majd alàtàmasztja az is ,hogy teljesen elégedetten távoztam tőle !!! :) : D majd ha jövök elfele megmondom neki ,ha jön hozzàd a gbed akkor nyugtasd már meg ,hogy elégedett voltam mielőtt " elmentem " és miutàn "elmentem " azutàn is : D
:D Jó lenne egy forditott fórum:
XY - Sztárhirdető (450 hozzászólás) írta 1 órája
Sziasztok!
Ma nálam járt staffi!
:D
Bejött az ajtón már akkor tudtam hogy bajban vagyok. Szinte elpirultam, bementünk a szobába, illatos volt, de azért elküldtem zuhanyozni, hogy az bűzös parfüme hátha lemosódik. Tévedtem, nem jött le róla, mostmár a tusfürdő és a parfüm illat keveredett. Na mondom neki staffikám, ne csak a fórumon legyen nagy a szád hanem itt is, ugyhogy munkára. Gondoltam megkínálom üditővel, nehogy felírja a fórumra, hogy bunkó vagyok. A rózsákat sem emlegetem neki mert azt is felírja :S :D Majd utána elkérem vagy ideadja... hát csak nem ver át... Na jólvan, gondoltam magamban essünk neki mert semmi nem lesz belőle. A többit nem írom le de szerintem elégedetten távozott!
A Rebeka(36)-ról olvasott pozitív értékelések láttán kedvem támadt felkeresni a hölgyet. Csak a jó ég tudja hány hívásom volt, egyik se ért célba. Többnyire ki volt kapcsolva, ha kicsöngött nagy ritkán akkor sem vette fel soha. Feladtam... Felmerült bennem a gyanú, hogy egyáltalán tényleg itt van e Debrecenben, mert ő amúgy nem ide valósi. A róla készült értékelések egyike se debreceni látogatásból ered. Valakinek volt már szerencséje legalább elérni telefonon?
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik ,hogy mi vendégek ide le irjuk ha tetszik valami ,de ha nem azt is, viszont a hírdetők csak nagy elvétve írnak a fórumra dolgokat ! Mivel én sok lánnyal jóba vagyok igy tudok egynéhány ugy mondják problémás vendég hülyeségeiről ! Na most nem névszerint tudom ki az a vendég, mivel a lányok azt nem mondják hogy xy regnevü vendégről van szó ! De... Amikor nem vendég bemegy a lányhoz öltözik lefele és a csaj már érzi a" bukhéjt " szól a vendégnek hogy menjen zuhanyozni mert nem éppen illatos, nagy duzzogva bemegy a zuhanyzóba kijön kétperc mulva ugyanazzal a szaggal ,és amikor a lány rákérdez hogy zuhanyoztàl ?? Akkor bevalja hogy csak megnyította a csapot de nem zuhanyzott csak a vizet folytatta mert nem szeret fürödni !!:) na ha ezt esetleg leirnà az a lány akinél ez előfordult akkor meg besérülne a vendég lelke ! Vagy amikor oda megy a vendég és az alsó gatya tiszta nikotin csikos? ( vonalkódos ) azért vannak alapvető higéniai dolgok amiket illő lenne betartani !! Tehát, azért néha a lányok is tudnának cifrákat írni ide a fórumra a vendégekről !! :) néha meg kell hallgatni a másik felet is : D
Azért debrecent sz**fészeknek nevezni erősen durva volt. Főleg, hogy ő is innen származik. Ha ennyire utálja ezt a várost miért írkál egyáltalán ide? Pest sem jobb, sőt! Én ott kapok agybajt egy nap alatt. A világ minden p**zéért sem élnék ott!
Valaki erről a Linettről tud valamit valaki mondani ? :)
De!!!:)
Egyébként NyíregyiGigoló a legutóbbi beszijében leírta a tapasztalatait a hölgyel kapcsolatban.Érdekes volt!
3 perc alatt moderálták.
... csak nem arra gondoltok, hogy egy pasi nem kapja fel a vízet ennyire? . . . ;)