akkor itt is,köszönöm!
akkor itt is,köszönöm!
Mivel az Istennő jó ideje nem mutatkozik, kénytelen voltam másik lányhoz menni, és éppen Rami 19-re esett a választásom. Kellemes hangjával jó tájékoztatást nyújtott. Egyébként azoknak volt igazuk, akik csinosnak írták le. Szép bőr, kicsi, de arányos termet, kerek popsi, feszes kis mellek, melynek bimbói szinte karcolják a kis szoba levegőjét. Szerintem az arca is szép, az ember kívánná a csókokat. A hozzáállással sincs baj, nincs nyafogás, minden póz megfelel, finom a French kiss. Nem a teljes barátnő feeling, de a legnagyobb elégedettséggel távoztam.
Wanda-lara semmi jot nem olvasni viszont eleg szupernek nezz ki.azt nem tudja valaki hogy egyedul rendel e a lakasban gondolkozok hogy meglatogatom
Anita 23 - ról én nem azt mondanám,hogy unott,és flegma,inkább tök unalmas,és semmilyen... Semmi vibrálás,semmi extra... Ja,Nála lehetett időpontot foglalni,és úgy is volt,az á... sem voltak elszálltak,de kb. ennyi... Bár ha tök reálisak vagyunk,még így is üti az átlagot,már akinek ez elég... De a tipikus megtestesítője az egyszer használatos lánynak... Bántani nem akarom,de semmiképpen nem hasonlítható egy jó szolgáltatóhoz... De már úgy sincs itt,nekem nem is hiányzik... Valaki más viszont igen... :)
Sok az igénytelen pillangó
teljesen igazad van.:)
abszolut ajánlott kategória!
Inkáról kértél információt, íme:
Helyszín, megközelítés: Valóban a Tesco közelében van Inka, egy tényleg igényes kéróban. Masszázságy, igényesen berendezett masszázs szoba.
Inka: Valóban 30 körüli kor, nagyon csinos, széparcú és nagyon kedves, intelligens lány. Véleményem szerint a képek nem adják vissza a valóságot, élőben a jó képek ellenére is full pozitív csalódás.
Masszázs: Egyértelműen profi, nem csak alibiből simogat. Megtalálja a görcsöket, szakszerűen kimasszírozza, közben ( ha kéred ) erotikusan is izgalomban tart. Azaz Nála tényleg tudod ötvözni a kellemeset a hasznossal.
Levezetés: A kézi alap, de nagyon profin csinálja, nem siet, érződik, hogy fontos neki, hogy neked is jó legyen. Extraként van még csúszka és prosztata masszázs: nem vettem igénybe, így nem tudok róla véleményt alkotni, de ha valakinek erre van igénye, biztos vagyok benne, hogy abban is profizmust fog tapasztalni...
Elszámolás: Konkrét összeget nem írhatok, de nagyon normális *rak, ha pedig valaki egy jó masszázsra vágyik egy kis erotikával fűszerezve, akkor Debrecenben jobb *r-érték arányt nem nagyon fog találni. Ez tutifix!
Összegzés: Maximálisan ajánlott kategória, ideje volt, hogy városunkban is legyen egy csinos, szép, intelligens profi masszőr.
*** moderálva ***
Köszi Inka a masszázst!
Gábor
Tisztelt Látogatók!
Az Önök (látogatók) kérésére töröljük a cseverészéseket és nem azért, mert nekünk nem tetszik
Kérjük ne itt csevegjenek, mivel ez a Nyíregyházi topic. A csevegésre van külön rész, illetve tudják használni a chatet
Megértésüket megköszönve
Szia! Suzyka nem ajánlott!
Nem azt kapod amit igér!
Az órát nézi stb
Ápolatlan,és sorolhatnám.
A kamu engem is nagyon fel**sz. Mert egyszerűen szükségtelen, és egyben akadályozó. Senkinek nem jó a kamu. A hirdetőnek sem.
-Akadályozó, mert elveszi az időmet, és ennek köszönhetően biztos rossz kritikát fog tőlem kapni. Szexet biztos nem.
-És szükségtelen, mivel ugyanannyi ügyfele lenne így is mint, most... Hisz már megtanulhattuk a fórumban olvasottakból, hogy vannak azok a pasik, akiknek marhára nem fontos, hogy jól nézzen ki a csaj. A szépség meg szubjektív. Szép minden lány, de valakinek az egyik tetszik, valakinek meg a másik. Tehát, ha legalább megmutatná a valódi alakját, akkor legalább ezek a pasik mennének el hozzájuk. És talán még elégedettek is lennének ezek a vendégek. Azok mennének, akik őt keresik. Ezáltal ezek a hirdetők is pozitív kritikát kaphatnának. Míg, ha hazudnak a képeken, akkor elmegy olyan is, aki igazából a jelenlegi szépségideálnak megfelelő nőt keres. Aztán a helyszínen meg csalódik, és a fórum tele lesz a csaj rosszhírével. Mutassa meg magát, és azok fognak elmenni, akik ő rá vágynak. Hazudjon a képeken, és tele lesz a fórum lehúzással, a lelke meg felesleges önbizalomhiánnyal a sok sarkonforduló pasitól. Ezek után még rosszabb passzban fogadja a következő vendéget, aki ezt megérzi, és mégegy negatív kritikát kap a hírdető... stb. Egyenes út a lejtő felé... Azán jöhetnek a névváltoztatások (azt hiszitek, álnévvel nem ismerjük meg a testeteket?).
És lányok! Higyjétek el, nem mindenki a cicababákra vágyik, szóval, ha nem vagy az, felesleges annak mutatnod magad. Úgy vagy jó, ahogy vagy... Ezáltal ki lesz szolgálva az összes réteg. Ha csak cicababák hírdetnének, akkor azok a pasik hol találjanak kielégülést, akiknek ők pont nem jönnek be?
Zéró kamu. Tényleg! Nulla a haszna. Gondolkodjátok fáradtra magatokat ezen...
Sok erőt és lelkesedést a tiszta játszmához!
Cyntia(20) Kezdéskor még átlag rózsa szálakat kért, és szinte minden alapba volt. Azóta el szált csók nincs, több extra. Petra(29) el dolgozik nagy zöld ház közelében.
Én ehhez analfabéta vagyok. Egyszer viszont kerültem hasonló helyzetbe. Ugyanis mikrohullámú internet szolgáltatást használok legtöbbször. Na, itt meg egyszerre lehetek Budapesten, majd fél perc múlva már Miskolcon is akár.
Jó, kis túlzással.
Annyit a végén, hogy kizárólag az ip alapján pálcát törni valaki fölött nem nemes gesztus, pláne nem a nyilvánosság előtt...
Bízom benne, hogy tisztázódik a dolog.
Egyetértek Newbie! Valószínűleg valami olyasmi ok lehet,amit te is felvázoltál,nem értem én sem,hogy miért törölték ki.
És sajnos ez a szitu az oldal üzemeltetőit degradálja.. Rühellem szennyezni ilyen off-topic kommenttel a fórumot, de ez akkoris ritka szánalmas - kitörölni valamit, mert nem tetszik..
Ha megmarad ez a hozzászólás, akkor annyit üzennék a szerkesztőségnek - teljesen általánosságban - hogy sokkal jobban növeli a nívóját egy entitásnak, ha beismeri a hibáját, tévedését. De ha megpróbálja eltusolni, az biza elég kontraproduktív.
Nekem itt vannak a törölt hozzászólások elmentve, gyakorlatilag 1 évre visszamenőleg minden komment.
Szóval én most szeretnék látni egy 'bocsi kommentet' az üzemeltetőktől.
Nem oszt, nem szoroz, csak egy gesztus lenne, amivel beismernék, hogy hibáztak.
önreklám? megint? egyszerű...aki ilyet tesz,két hét hirdetés eltiltás. ha utána is....egy hónap. a nem valós képekkel hirdetőnek szintén. vagy talán ezt itt szabad? elég egy kiírás,hogy önreklám,azt mehet tovább? minket meg moderálnak,letiltanak,mert megvan írva időnként az igazság?
Én két hozzászólásban megmagyaráztam, hogy mi a wtf az ip-vel, de eltűnt szőrén-szálán..
Nyugi staffi, mi veled vagyunk! :)
Na, még egszer utóljára!! NEM VAGYOK SE STRIGO, SE HIRDETŐ, SE AZ A LÁNY AKIVEL UGY GONDOLJÁK ,HOGY MEGEGGYEZIK VELEM !!! De köszönöm tényleg azoknak a fórumozó társaknak akik hisznek nekem, soha nem állt szándékomba senkit félre vezetni a beszámolóimmal, és soha nem irtam rosszat egy lányról sem itt a fórumon, inkább aki kiváncsi volt rá megirtam neki privátba mi nem tetszett az adott hölynél ! ( egyszer irtam egy lányról hogy nekem nagyon kevés volt a produkcio, de semmi rosszat nem irtam ki ide róla ) Sajnálom ha esetleg valaki ugy gondolja ,hogy csalódott bennem,mert adott a szavamra és ugy érzi félrevezettem ! :( nagyon sok lány tudja ki van a "staffi " nicknév alatt!! Csak nem gondolja valaki ,hogy elmondom a nicknevemet neki és most meg igy lejáratnám magam ezzel az önreklámozással !! A szerkesztők csak azt hajtogatják ,hogy az "ip " cim megeggyezett akkor amikor irtam az üzenetet ! Egy presszóból irtam annak a vendéglátó egységnek a viffijét használva ! Nem magyarázkodni akarok,de mivel kérdeztem a szerkesztőket ,hogy tudnám az igazamat bizonyitani, ők azt mondták erre, ez egyértelmű mert eggyezett az ip cim ! Láttam a totyamester is , és még Newbie is hozzászól ,csak azok már letörlődtek innen ! Mindegy, aki ugy gondolja ,hogy még ad a szavamra ,annak privátba leirom ha van kérdése, aki nem hisz nekem azt is megértem az legyen az ő saját döntése!
Vazze,vegyétek már észre magatokat !!! Kinek jó ez,amit itt sokan csinálnak ??? A vendégeknek,a fórum hitelének tuti,hogy nem... Hatalmas,szánalmas öngólok... Sokan szidják a magyar focit,de az vérprofi ehhez képest... A beszámolók a vendégektől jöjjenek,ne a hirdetőtől,vagy a futtatójától... Vicc... És egyben önmaga leredukálása is... Drakulálok !!!
Ja,és nem ártana,ha mindenki tisztába kerülne önmagával,és alapos önkritikát gyakorolna,mielőtt önmagát jellemzi... Ha belenézek az adatlapokba,megsasolom a képeket,sokszor nem tudom, sírjak,vagy nevessek... Van az a réteg,aki igazán igényesnek tartja magát,nem az a mindegy, csak nő legyen típus... Nos,azok most itt bajban vannak... Ez van...
Tisztelt Elizabett!
Kérdésére belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkeztoseg. Egy IP cimrol,hany hirdetest lehrt felrakni?😊 Valaszukat elore koszonom.