En mar felhivtam.nekem ugy tunt telefonba h olyan egyszeru a csaj.
Lehervadtam rogton.
En mar felhivtam.nekem ugy tunt telefonba h olyan egyszeru a csaj.
Lehervadtam rogton.
Sziasztok!
Szeretnem hozzatenni, hogy az infot a Linett 23 hirdetorol egy vendegtol kaptam igy nem biztos, hogy megallja a helyet.
Csak gondoltam.leirom a felreertesek elkerulese vegett. viszont mar ha itt jarunk az a vendeg vagy masik. aki mar volt nala irhatna rola par sort!
Udv
Nezz oda, Debrecen ket legnagyobb "sztárja" ide pofatlankodik :D :D Akkor irok valami jót is! Két jót :)))Barbie 18 & Letti 18 páros produkcio ajanlott :)))
Viki 22-nél volt valaki? Ő a nőideálom. Mik a vélemények róla? Ilyenkor már nem akarom hívni, az email címe nem él...
sziasztok Daniellarol van valami hir?
Merre van?
Mikor lessz?
Lessz e meg itt?
Én ugy tudom hogy már csak visszajáró vendégeket fogad, sajnálom mert nekem is nagyon hiányzik!
Kifejtheted részletesebben is.
Miert nem ajanlott?? Debrecenben volt egy ideig, mi volt vele a problemad?
Nem ajanlott :) Rövid voltam ?:)
Bose, mint a Dömötör wctartályok. Azok még lehúzósak. :D Aszongya a telefonba a szőke hogy nincs e*trája mindent lehet kivéve amit nem, de fél óra ***moderálva***. He? Aranyból van neki a csúnyája? Azt már mások is ugyanígy inflálódnak mintha a városba milyen gazdagok élnének. Ja a 20 meg 21 éves korok felejtősek, jó harmincas hang darálja monotonba a betanult szöveget.
Kendra korrekt:
Korban picit több mint a megjelölt, de szerintem megéri. Kicsit lassabb kezdéssel indít, de amúgy bírja a kezelést. Masszázsát közepesre értékelem. NFV nincs. A többi az jó.
Rebeka, Andi, Lilla lányokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
A friss hús mellett azért: ha jól csinálják amit csinálnak és kialakul X vendég, akkor az összes ott akar lenni azon a pár napon amennyit lehet. Ha minden városban összejön a mag pörgés van. A rózsák magasabbak, viszont olykor ha nem is a szolgáltatás (nyilván szimpátián, hangulaton sok múlik), de a tisztaság, hozzáállás is magasabb szerintem.
A hely nem kamu. Kint van a várostól. Igényes pecó(k). Időnként vendégmunkások szolgálnak ott, pár hónapja Csilla 35 is visszatért oda. Remélem egyre több finomság érkezik. :)
Christina és Zoe az Auchanhoz közeli Torockó utcában rendelnek. A helyen mindig igen exclusiv lányok hirdetik magukat exclusiv számú rózsacsokorral. Úgy kb. hetente váltják egymást. Rotálnak, mindig más-más városban vannak egy-két hétig. Az új húsnak mindig nagyobb a keletje, ezt használják ki.......
***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését!*** (Melinda domina)
Bejelentkeztem Suzanne dominához domina játékokra. Többszöri telefonálás és hosszas várakozás után nehézkesen jutottam be a lakásba, ahol bikinibe fogadott a hölgy. Elmondtam az elvárásaimat, ebből semit nem tudott elválallni felszereltség és domina tudatlansága miatt. Sőt azt mondta,hogy ilyen igényeket sehol nem elégítenek ki. Szerencsémre megtaláltam Úrnőmet, Melcsi Úrnő személyében. Tőle olyat kaptam amit legmerészebb álmomba se mertem volna. Suzanne-t dominának nem ajánlom.
Én régen láttam belülről. De egyébként mindegy, mivel a közös-ülés és az egyes-ülés is végezhető mindkét oldalt, akár hány szék is van ott. Max. nagy lesz a nézősereg :)
Dya(40) (most épp nincs itt fent hirdetése): Képeken ő van, kor stimmel, lakás belvárosban átlagos a célnak megfelel. Alkatra csinos, helyes arcú, finom puha a bőre. NVFSZ, masszázs majd egy aktus volt bő egész időben. Valóban beszédes de ezt én betudtam annak, hogy meg legyen az oldott légkör. Franciája finom, nem is bírtam sokáig, szakszerűen masszíroz, az action is jó volt. Minden van az alapban, extrákról nem is esett szó, csokor nagyon baráti. Fogok még menni hozzá. MILF kedvelőknek kifejezetten ajánlott.
Mostanában valahogy nagyon kiváncsi lettél wjdks :D
Dacika! Minden zseton kérdése. Ha megnyomod az "all in" gombot bizonyára találsz majd lelkes vállalkozót. :) Max,ha nem megy a hölgynek,akkor összepisili magát,de mint esztétikai élmény így is élvezhető. :DD Viccet félretéve csajok,hölgyek van itt Nyíregyen jelenleg valaki,aki tényleg tud spriccelve élvezni? Akár vendéggel,akár magánéletben. Mostmár én is kíváncsi lettem. :)
Beszélten Christina30 És Zoé33-al is.Mindketten azt mondták hogy az Auchan-tól 2 percre laknak.De csak vasárnapig elérhető mindkettőjük.Ennek nem tudom hogy mi az értelme hogy idejönnek alig egy hétre aztán mennek is tovább.Valaki magyarázza már meg ezt.