Hm Dorinából hirtelen Emesse lett, és gondolom még fog is változni mostanában. Kedveském valami értékelhető műsor kéne a lehúzós helyett és nem kéne 2 naponta nevet cserélned! Persze értem én az fárasztó, nevet váltani sokkal egyszerűbb!
Hm Dorinából hirtelen Emesse lett, és gondolom még fog is változni mostanában. Kedveském valami értékelhető műsor kéne a lehúzós helyett és nem kéne 2 naponta nevet cserélned! Persze értem én az fárasztó, nevet váltani sokkal egyszerűbb!
Melisza kedves,aranyos,finom illatú,kezdeményező. A képei a valóságot tükrözik.
sziasztok.
majdnem egy evet toltottem gyorben a munkambol kifolyolag.
soha nem irtam ide ez lessz az elsö es az utolsó is egyben.
nahh lassuk az egy eves tapasztalatomat .
lehet nehany holgy mar nincs is itt jelenleg akirol akikrol irok.
1.sidny 30.
aképek elternek a valoságtol a környek sem valai jo/buszpalyaudvar/
szamomra teljesen felejtos.
maya 21. aranyos helyes lany kepeken teljesen o van a fr je is nagyon jo viszonta masban nem igazan volt az.
zavaro tenyezo hogy 3an vannak a marcalvarosi lakasbn es igy ez nem volt teljesen diszkret .
nikol 19 viktoria 20..
gyor arkadtol nem messze elérhetoek.
hat most mit mondjak ha jot nem tudok akkor rosszat nem irok.
ezt kihagyom...
linda 21 hat itt is a kep valosagtartalmaval vannak a gondok...
inkabb nem irok semmit....
fanni 23 vivi 26.
vivi 26 kedves kellemes hangu holgy amit megbeszeltunk azt betartotta jol ereztem magamat vele .
fr je is jo volt es kedves viszont iss it az a baj hogy nem egyedul van hanem fanni23 all es ez igy nem diszkret.
apropo fanni 23...
regebben mas neveken is szerepelt tobbszor is nem ertem mire jo ezek a nevvaltasok?
rola no comment.....egyszeruen semmilyen jot nem tudok irni ...uriember letemre rosszat nem irhatok de megtennem szivesen.
shanell 20...hm...
képeken tok jo a csaj meg ugy nagyjabol egyezik is dehat azt amit ott kaptam uraim makktarsak nahh azt soha tobbet nem akarom atelni ...nem megyek tobbet...
kitty 23 hat mit mondjak cickok igen jok a es az osszkep is viszont 2 szer voltam az idot nem toltottuk ki es ez zavaro volt...
virag 33
hat itt is jot nem tudok mondani ha tobbnek irna be magat akkor hihetobb lenne..
voltak am pozitiumok is.
szofi 22 igeen.
barna bor komoly popsi igaz nem kicsi de olyan bejovos"
tetszett a baja minden egybe van a csajon ajanlani tudom.
gloria 38 nahh aki egy igazi nore vagyik azerrettebb kategoriabol az egy jo választas.
komoly cicik bevallalos kedves ez igen ..szinten ajanlott kategoria aki idosebb holgyet keres.
léna 21 szoke haj hosszu combok es nagyon kedves barsonyos bor figyelmes. kis helyes joo. ajanlani tudom
zita 32 masszazban nagyon jo tetszetos finoman masziroz igen o is ajanlott kategoria.
uraim forumtarsak örultem ha valakinek segitettem
senkit meg nem bantottam ugy erzem
elhagyom gyort tobbet nem leszek itt sok sikert kivanok mindenkinek egy kis kikapcsolodashoz
sziasztok
A kora délutáni órákban elég sok van.
Valaki tud infóval szolgálni, hogy a nagyállomás környékén vannak még fiatal csajok?
Sziasztok!
Tapasztalatok, élmények után érdeklődnék Anna, Lia,Laura és Kimberly társaságából! Aki volt már velük, ne tartsa magában!
Nos, ha mind a hét törpének lett volna ikertestvére és mindahányan hozták volna magukkal Mátyás királyt, akkor is szükséges lett volna Hófehérke hozzájárulása is. Mindez 11 percért, amiben távolról sem az történt, amit az első percben egyeztettünk.
Nem barátnő feelinget keresek az effajta randevúk alkalmával, hanem arra vágyom, hogy (leglább fél)profi módon kielégítsenek. Ebben az esetben erről is magamnak kellett gondoskodni (és cici helyett szőnyeg lett a vége). Nem szeretek dolgom végezetlenül távozni, egy patront minden esetben otthagyok a helyszínen.
De legalább azonnal tudott fogadni, és amikor a cipőmet húztam, már dumálta is meg a következő találkát, hogy a makktársnak is legyen valami pozitív élménye a találkozóval kapcsolatosan.
Anikóról masszázsról valaki esetleg,jöhet privátban is!
Rubi nevet változtatott, most már Vendinek hivja magát!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Izabella 24. Szeretném megcáfolni amit rola irtak szerintem tökéletes amit nyújt az á*ai jok én tejesen meg voltam vele ellégedve. NEM KÉNE OLYANOKAt IRNI AMI NEM FEDI A VALOSÁGOT.Szép napot.
Igen, ízlések és pofonok, nem egyformák a tapasztalatok a lányokkal. Nálam Eszter rendesen engedte a nyelves csókot, a franciája meg olyan volt mintha a porszívó csövébe dogtam volna. Úgy kellett rászóljak, hogy ne cuppogjon annyira rajta mert idő előtt eldurranok. A kezét csak egyszer egyszer használta.
írd le mi volt a gond? a fórum ezért van,hogy meg lehessen osztani jót,rosszat.
Jogos! :)
Én nemrég jártam az említett párosnál, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen vannak. Azt hiszem az sok mindent elárul, hogy a végén remegő térdekkel jöttem el tőlük! Alaposan lefárasztottak - úgy, hogy azért ők is élvezték, nem megjátszva az élményt. Ha valaki IQ-ban nem túl izmos plázacicákat keres, akkor lapozzon tovább bátran - ők nem azok. Persze ehhez az is kell, hogy megfelelően állj hozzá - már a telefonos megkeresésnél is. Ergo Kinga25 és a vele dolgozó Alexa is ajánlott kategória mindazoknak, akik tisztelik a női nemet és élvezni akarják a szexet kulturált körülmények között. Akár külön-külön, akár mindkettejükkel kellemes élmény - szerintem. Igen, előzetesen is korrekt tájékoztatást kaptam és a helyszínen is minden rendben volt - se rejtett költségek, se time pressure.
Sziasztok!
Viki 22:
szerintem egyszer érdemes meglátogatni.
ha sikerül összehoznod a randit - sokszor lemondja...
nem túl ügyes, sőt kicsit talán ügyetlennek is nevezhető.
popsi formás, beteheted oda is.
nagy csodát ne várj, de ami itt mostanában folyik, ahhoz képest...
Üdv ismét.
A sok pozitív beszámoló miatt gondoltam én is felkeresem az Eszter 27 nevű hölgyet.
Telefonos egyeztetés után meg is érkeztem a helyszínre, szexi fehérneműben fogadott, majd közölte h csak félidőre tud fogadni, mert jönnek majd utánam is, mivel mindig félidőre járok a lányokhoz így ez nem jelentett gondot, de aki esetleg órára ment volna annak lett volna probléma. Extra kis méretű törcsi:( A lakásban tucat számra égtek a füstölők, ami elég jól átjárja az embert és a ruháját, szóval aki nem akar emiatt lebukni otthon az kalkuláljon ezzel, az erős félhomály miatt pedig nem sok mindent látni :) Beígért csók csak nagyon lightos volt, át is tértünk a franciára ami másokkal ellentétben amilyen ódákat zengtek róla, nekem egyáltalán nem jött be, a köldöktől térdig nyalakodás közbeni minimál ütemtelen kezezős francia szerintem nem túl izgató, a KF extra így az kimaradt, ezután gondoltam betámadom hátulról és majd jól elkapom, amire megint csak olyan ütemtelenüll mozgott rá hogy élvezhetetlen volt a dolog, közben azért megkérdezte h befejezze e franciával, de mondtam h inkább pózváltással próbálkozzunk, gyorsan befejeztem a dolgot és távoztam. Mivel mindig normálisan állok a lányokhoz nem hiszem h ilyen jellegű baja lett volna velem. Nem sikerült az egymásra hangolódás, így részemről felejtős a további talik lehetősége.
Mától újra elérhető vagyok Keszthelyen! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Szerettem volna Gina 23-ról pozitív hangvételű beszámolót írni, de sajnos a nála töltött 11 percben nem jött össze egy pozitív sorra elégséges tapasztalat sem.. :(
Veronika? Korábban Hanna, aztán külföldön ki tudja...Aztán megint itthon. Nem tudom mit moderálnak és mit nem, de anno jártam hozzá. Egyébként egy csinos kis nő, de nem igazán szereti amit csinál. Mereven nézi a plafont, mintha nem is ott lenne, bármi töténik is. Nem hirdeti, hogy a diszkréció adott és elvárt és ebben teljesen őszinte, már ami a helyet illeti. Nem volt példa arra, hogy a csávó ne figyelte volna a távozást....volt amikor szóvá tettem, de mindig az volt a válasz, hogy véletlen...na de mindig....És hát egyéb zavaró tényezők is vannak ami a diszkréció ellen van. Nemrég meglátogattam, a technikai felszereltsége (már ami a diszkréciót illeti) a lakásnak véltozatlan, sőt függönytelenebb, a lány fogyott, ami nem jól áll neki, a ciciknek különösen nem, talán a franciája javuilt valamelyest, de csak a kíváncsiság vitt el hozzá. Talán egy kulturált "irányítás" mellett lehetne belőle valami, meg hát rá kellene jönnie, hogy a fadarab nem kívánatos...ja és persze a rózsaszálak tekintetében is a felső kategória körüli darabszámot kéri.....a semmire!
Sziasztok! Jessy 30-ról szeretnék infót kérni töletek járt már nála valaki mostanában? Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! Zara-nál járt már valaki?