Sziasztok! Nincs valakinek felesleges ***moderálva***, hogy kipróbálhassam Kendrát, Amandát, Moncsit, Ivettet és Lilit is, mert csak egyikükre futná most? :D
Sziasztok! Nincs valakinek felesleges ***moderálva***, hogy kipróbálhassam Kendrát, Amandát, Moncsit, Ivettet és Lilit is, mert csak egyikükre futná most? :D
Szia!
Szerintem próbáld meg a szövegemet értelmezni. Olvasd át még egyszer. Majd még egyszer. Ha még mindig nem esett volna le, segítek: rólad nem írtam semmi rosszat. (ja, de, hogy zsíros a hajad.. )
Hogy minek mentem el? Azt is leírtam: mert a telefonban szimpatikusnak tüntél. Tusolási szokásaidról sem írtam. (Gondolom, nem szoktál minden tusoláskor hajat mosni...)
Üdv
szia Doc.
Én csak átjöttem ebbe a városba dolgozni az hogy te már voltál ebben a lakásban és igénytelen volt akkor minek jöttél el?
A másik én nem vagyok igénytelen vendég elött vendég után tusolok.
Bővebb infót tudsz adni Demónáról??
Sziasztok!
Nem régen voltam Anettnál és nem találok szavakat rá. Gyönyörű értelmes kedves és nem sietős azt adja amire vágysz! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Igen,ez jó ötlet amit a kolléga mond :)
Mindenki írja le a TOP 3 szolgáltatóját és azokból lehet válogatni :)
Köszi hogy szóltál akkor hanyagoljuk szürjük ki a jókat csak azokhoz menyünk!
Még valamikor az év elején voltam nála.
A vasútállomás mellett a nagyon nagy ház.
A fotókon ő van, semmi retus,ugyanolyan nagy mellbimbója van amit látsz :)
Elsőnek fél órát terveztem,de a végére másfél lett belőle :)
Gyakorlatilag végigmulattuk az egész időt. Nagyon jó társaság volt. Szuper volt minden.
Már ahogy beléptem az ajtón rögtön egy hullámhosszon voltunk,talán túlságosan is és emiatt nem is keresem többet.
Kb ez a dolog lényege! Nekem azé emlékezeteset alakított:) és ha jön bizony újra meglátogatom. Jártam már mások által sztárolt csajnál is aki meg Nekem nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt. Elcsépelt a szlogen de igaz "izlések és pofonok......"
Bocsi már csak Mona, már rég jártam nála! :-) De felkeresem a közeljövőbe!
Demóna Szombathelyen király (nő)!Nagyon jó test brutál mellekkel, reális ***moderálva***!
Nyugodj békében kedves Dr Bigyó ,köszönöm ,hogy igaz barátom voltál!
Laránál tényleg senki nem járt még?
kéne egy kis infó, akár privátban is, köszi!
Köszi, tudom, de az messzebb van a kórháztól...:(
Sziasztok. En is voltam nala ugy kb egy honapja es nalam is minden ok volt, es jo musorban volt reszem. Lehet tetszettem neki. Csak ennyit akartam. kellemes vadaszast tovabbra.
Hát nemtudom. Én voltam nála párszor, de egyszer sem a közeli városban....
Nekem teljesen jót villantott...Teljesen meg voltam elágedve. A hely is első osztályú, tiszta hangulatos volt.
Biztos a kisugárzásoddal volt baj :D :D
Sziasztok!
Kezdő vagyok erre felé. Szakemberrel nem voltam mg. Lányok milyen *** moderálva *** szolgáltatnak? És milyen az *** moderálva ***?
Van olyan, amelyikkel ájulásig mehet a buli? Miért fontos nekik a hívószámom ismerete?
Maya, Gigi, Izabell, Virág, Noémi milyenek?
Köszi
Pont erre céloztam, amikor egy korábbi hozzászólásomban ekként írtam: "Barbika 19 egyelőre a hagyja magát stádiumban van, ami a fejlődéstörténet alja/eleje az én olvasatomban."
Lehet, hogy legközelebb egyértelműbben fogalmazok, bár nem gondolom, hogy ez visszatarthat bárkit is, aki személyesen szeretne tapasztalatokat szerezni.
Bíborka(24) a mai napon újra regisztrált Bíborka(26) néven. Hirtelen két évet öregedett. Akkor valójában hány éves???
Beszámoló:
Debi (31)
A képeken ő van.
Sajnos nagyon igénytelen lakás, rettentő fürdőszobával, a Csengeryn. Voltam már ebben a lakásban, és akkor ugyan megfogadtam, hogy ide nem megyek többet, de a kishölgy korrektnek tünt a telefonban.
Összeségében a hölgy aranyos, kedves, kicsit nagyobb a hasa, mint ami a fényképekről átjön, meg a haja zsíros, ápolatlan. Hozzáállása amúgy 8/10, ha nem itt dolgozna, ajánlott lehetne.....
Így 5/10.