Köszi a választ, Dettike 30 a legbejövősebb a képei alapján, de Micus is ott van nagyon, akkor Ő lesz a befutó szerintem. Nem kimondottan Milfet keresek csak szép és nagy cickói legyenek. Esetleg Bellini kisasszony a popó miatt még...
Laci
Köszi a választ, Dettike 30 a legbejövősebb a képei alapján, de Micus is ott van nagyon, akkor Ő lesz a befutó szerintem. Nem kimondottan Milfet keresek csak szép és nagy cickói legyenek. Esetleg Bellini kisasszony a popó miatt még...
Laci
Sziasztok ! En szeretnek nagyon nagyon megdicsérni egy kedves aranyos 20 éves Győri lányt ! A neve Bella ! Tökéletes teste van , kedves aranyos es azt nyújtja amit megígér . A korrektsége egyszerűen hihetetlen. Nagyon bátran ajánlom mindenkinek ! Ne haggyatok ki , tuti nem fogjatok megbanni ! ;)
Sziasztok! Fiatal kislányos arcu lányt keresnék!Tudtok ajánlani valakit ak inem csalodás! Elöny a fekete haj ! :) Jöhet privibe is!Köszönöm
Leonarol valakinek valami infoja??? Halas lennek!Köszönöm
Sziasztok.
Milf kategoriaban ( vagy aki nem annyira fiatal ) kit tudtok most ajanlani? Illetve merre talalhatoak meg helyileg? Koszi
Petra22
Aról a petráról írok akinek az utolsó négy számjegye a telefonszámában ....8340
Eötvös street,3.emelet,kicsi minigarzon,tiszta,helyel semmi gond!
Már alépcsőre érve az ajtóban vár meztelenül egy dögös bombázó,nem volt szégyenlős!
Dögös ,kúrvás fej (ez erre a szakmára pont jó) csinos test feszes mindenhol.
Eddig tudtam dícsérni!
A hírdetésben azt írja mindenre nyitott de nem igaz.
Ott már elvágta magát,mikor alankadt barátomra már húzta is fel a gumités megfogni is undorral tette,majd nagy nehezen rátuszmákolta és elkezdte szopni,de azt nem nevezném annak.
Inkább csak rángatta,ami még puhábbá varázsolta a szerszámom,pedig a test látványa az fullos.
Na.. valamennyire merevlettemés csak hanyatt fekve lehettet elkezdeni,mertmég az első vagyok neki meg vastag a farkam és elkezdtük.
Fejben ott kellett lennem,hogy ne lankadjanak akedélyek és néztem,hogyan mélyülök el benne és mikor felnéztem, ELSZÖRNYEDTEM!
Olyan fejet,arcikfejezéseket vágott,mint aki undorodik tőlem.
Oké van faszija és még ismerem,hogy ki.Oké eltartja de az egy olyan szakma ahol ijeneket nem lehet csinálni!
Fogtam magam és leléptem.
Na ehhez hasonló dolgok miatt inkább a MILF kategóriát ajánlom,mert ott meg van az ,amit keresek.
A test 10/10 A tudás ÉRTÉKELHETETTLEN!
NEM AJÁNLOTT!
Lara
Az apróban hírdet és a hírdetésében amit leír minden igaz. A piac közeli téren r*nd*l panzióban.Beszédes kedves csini egy kicsi gyöngyszem.
Meglepett,hogy fiatal de mgis jol csinalja ami csinál.
Szerintem ajánlott,pláne,ha azt nézem,hogy a huszonévesek gyatrák az ágyban,de most azt tudom mondani,hogy ő az egyik kivétel.
Az új Mayát látogattam meg egy pár napja.. képein elbűvölő valóban, de...
Rószaszálak átlagosnál jóval több.. a képei kb 15 éve készülhettek, már nem olyan vékony , csini.. +15 kg..
Csúszkamasszázs szerintem átlag alatti, végülis a befejezés (francia) az nem rosssz...
Nem is tudom aki szereti az erős testalkatot, + még azért a masszírozás is elég erős, nem csak úgy simogat az látogassa meg...
Én nem fogom többet.
Szelli 28: Addig menjetek hozzá míg Nyíregyen van :-)
Mosolygós, életvidám csaj, és nála tényleg így van nem csak a bemutatkozóba van ez írva.:-)
Jól éreztem magam vele, a teste is bomba, 10/9
Főleg masszázsra vágyók menjenek szerintem hozzá.
Képek nem fedik a valóságot, szerintem nem is ő van a képeken,és nem a pozitív irányban más élőben.
Szenátorióó panzióónee. Kicsit nekem sok volt tőle a mese ,hogy mennyien keresik és ő mennyire jó.
Moncsi.
Járt e már valaki Szivinél? Hát nem tudom mennyire lehet hinni annak, hogy 284 ember kedvence, de én még sosem tudtam elérni. Szegényt nem hagyják, hogy felvegye a telefont :D Bár kétlem, hogy az arca miatt lenne ilyen elfoglalt :D
Vanessa 24 nél voltam ma.
Első osztályú a hölgyek között. Illatos finom bőr, hatalmas szilikon cicik. Egyszerűen tökéletes.
Franciája isteni mélytorkos, és a szexben is isteni.
Köszi Vanessa, felejthetetlen órát töltöttem el veled.
Sziasztok Tina25?Valaki esetleg járt már nála?
Üdv!
Alexa 40-ről tud valaki valamit?
Nem sok mindent találtam róla.
Tényleg olyan tökéletes a teste,mint a képeken.A fejbótba mondjuk elmehetne és lehetne egy kicsit lelkesebb is.Bár lehet,hogy csak én nem jöttem be neki.Kifejezetten szereti a popsit.10/7
Komolyan elengedett f*zetés nélkül és a lelkiismeretedre bízta a dolgot!? Nem semmi lehet ez a csaj,már többen írták nekem,hogy máshogy áll a dologhoz,mint a lányok nagy része. És állítólag külsőleg az egyik legjobb nő,aki valaha itt volt a városban. Na már most azt ti is tudjátok,hogy általában a kettő üti egymást. :) Mármint az extra jó hozzáállás és az extra jó külső. Ezek szerint rá nem igaz ez a sztereotípia. Ebben a hónapban tutira meglátogatom. Jah és viszek aprót. ;)
Jó estét mindenkinek!
Most jöttem el Sissi nevű hölgytől, csak ajánlani tudom minden olyan férfi társamnak, aki nőként tud bánni vele.
Uraim! Azt kaptok amit ti adtok neki.. Ha kedvesek vagytok hozzá fantasztikus élményben lesz részetek!
A képeken Ő van.. csodálatos! Én bátran kijelenthetem, hogy nekem tökéletesen megfelelne barátnőnek is!
Olyan másfél hónappal ezelőtt Szombathelyen volt, akkor abban a fórumba írtam róla egy rövid beszámolót.
Képes voltam 200 km autózni miatta.. szerintem ez mindent elmond...megérte, bárhová utána mennék!
Biztos vagyok, hogy kételkedni fognak néhányan a beszámolómban...(csak mert a szombathelyi forumban is kérdőre vontak)
Aki nem hiszi, az szánjon Rá időt és látogassa meg! DE! Csakis normális férfiaknak ajánlom! Ha bunkó vagy ne is keresd.
Az az igazság, hogy ide bármit írhatok...jót...rosszat.. Ha jót írok kételkedtek, ha rosszat akkor elkönyvelitek rossznak...
Sissi ha ezt olvasod, neked szól:
Maradj meg ilyennek amilyen vagy: kedvesnek, közvetlennek. Ha tehetném, az összes pénteki 18 - 20h ig tartó időpontot lefoglalnám.
Jó volt újra gyönyörködni benned! Még az idén szeretnék menni hozzád. Köszönöm azt a 2 órát amit Veled tölthettem fantasztikus volt!
Csak gyorsan elment :(
Uraim, akik meglátogatják vigyázzanak Rá! Ne feledjétek, csak kedvesen!
Kempelton szerintem cserélj szemüveget! 😀Osztom Kormos véleményét! Mira egy csoda Sopronban!
A napokban voltam Rebeccanál.
Könnyü parkolás,szép tiszta lakás,és az egyik legszebb hölgy,akivel eddig dolgom volt.
***moderálva*** kért 40 percre,de ugye a minőséget meg kell f*z*tni.
10/7et ért nálam,mert azért az ezredessel többet kellett volna foglalkozni,nem test masssázsra forditani a drága időt.