Az Angelinnel én is beszéltem.Csak kocsi vagy panzióban lehetséges.Azthiszem ha már x összeget fizetek akkor nem egy kocsiban rendezzen le.
Az Angelinnel én is beszéltem.Csak kocsi vagy panzióban lehetséges.Azthiszem ha már x összeget fizetek akkor nem egy kocsiban rendezzen le.
Sziasztok?
Melyik hölgynek a legmegbízhatóbb a képe, vagy kihez érdemes elmenni? most megyek ilyenhez először. Kriszta 28 érdekelne elsősorban? vagy Candy 25? de mi a vélemény? ki a legmegbízhatóbb? Vagy Sofi 24? Köszönöm szépen :)
Sziasztok!
Dia 25-nél járt már valaki? Nem találtam róla beszámolót.
A Kecskeméten található Niki nevű hölgynél már jártam,de nem ajánlom senkinek sem,nem volt igazán jó a dolog.
A Kecskeméten található Anna nevű hölgynél már voltam,és kellemes tapasztalataim vannak,mindenkinek ajánlom.
Van info az alább felsorolt hölgyekről, de nem írjuk le! :P
Bocs, "lányok".
Sziasztok!Ma sikerült végre meglátogatnom Szimi-t.Itt a fórumon jókat olvastam róla,amit teljes mértékben alá tudok támasztani.A lány kedves,gyönyörű,bársonyos bőrű.Csak ajánlani tudom,én mindenképp megyek még hozzá.
Sziasztok! Roxyrol van valakinek valamilyen infoja? Képek alapján engem nagyon meggyőzött :) köszi előre is!
Nem szívesen hívom fel a figyelmedet arra, hogy az álatal írt hozzászólás egy nagy önellentmondás. Ha egy régi szolgáltatónak felelnek meg a képei, akkor hogyan lehetnek valósak? Vagy valósak arra, aki a régi? De őt nem is ismered. Vagy Szilvire valósak? Minden esetre vicces volt. ;)
Diornak világbajnok cicijei vannak...:)
Gondolom azért mert Debrecenben "darabszámra" több a hirdető nagyobb a verseny. Vagy csak simán tiltja a házszabályzat :)
Érdekes nekem sikerült bejutnom hozzá elsőre ,lehet magadban kéne keresni a hibát,kultúr ember módjára kéne telefonálni.Mármint ha képes vagy rá. Lola nagyon jó aki volt nála az tudja.
Uraim! 😊 A mai nap még itt vagyok nálatok esig Kecskeméten! 😉 Várom minden régi, és természetesen az új vendégeket is! Hívj bátran, és már mondom is a lehetőségeket, ha talizni szeretnél velem! Millió puszim 💋
Ma jártam Szilvinél. Olvastam róla hideget, meleget. Én nem tudom, hogy melyik régi szolgáltatónak felelnek meg a képei, viszont egy biztos, egy rendes korrekt lány, amit vállal, azt meg is teszi, a képei valósak csak ajánlani tudom.
Sziasztok
Gina 23 és Nily 20 ról szeretnék érdeklődni, volt valaki a hölgyeknél? Jovőhéten lenne utam Debrecenbe és szeretném meglatogatni valameiküket.Előre is köszönöm a beszámolókat
Heló Norbi gyerek!
A 28 év nem a kor miatt annyi, hanem a stílus miatt, amit Te is nagyszerűen előadtál!Annyi jó nő van még ezen az oldalon, miért pont én fájok neked?A rámvágta pedig úgy hangzott, hogy sajnos nem tudlak fogadni.Lehet hogy túlreagáltad, mert Ti mindent kikértek magatoknak ?A véleményed alátámasztja hogy még jó döntés is volt részemről.
Lola
És így lett nekem előbb időpontom....
Várom kedves vendégeim Kecskeméten a héten utoljára!Hívjatok,gyertek élvezzünk együtt :)
Na Kecskemét! Most aztán van mit a tejbe aprítani! :)
Sziasztok!
leírnám én is a tapasztalataimat:
Marika 38:először egy tapasztalt érett nőt akartam és megkaptam,aranyos,kedves volt nagyon,a francia jó volt(francia nélkül).látszik a tapasztalat,bár szerintem idősebb 38-nál.a képeken ő van és a lakás is az övé. 7/10
Linda 30:huu itt már voltak bajok,a lakásban többen vannak,a képek régiek lehetnek,a teste már nem a régi kicsit löttyedt ,a francia nem rossz csak gépies(mondjuk óvszer nélküli volt),a szex huuuuuu....alapból misszionárius volt,el is mentem gyorsan(rég voltam nővel)2. menet újra francia,aztán mondtam h menjen felülre,ott kb félpercig bírta,majd mondtam h akkor legyen hátulról,de azt meg nem szeretné(nem is értettem)ok akkor újra misszionárius,közben nézte a TV-t meg az órát(rohadt lelombozó tud lenni)majd mondta h inkább legyen francia végig,mondjuk a szájába durantottam (az nem volt rossz :) )de így is nagyon rossz élmény volt 4/10
Andika 34:Na itt a csúcs emberek!a képeken ő van,bár itt is többen vannak de nem zavart,jó magas(kb175cm körül)de nagyon aranyos és oda adó és amit nyújt,nagyon jó!ne hagyja ki senki! 8/10
Nina 23:Na elöbb a csúcs volt itt meg a mélypont!Hol kezdjem,a képeken ha ő is van kb 5 évesek,52Kg-ot ír de szerintem van az 65kg is,nagyon húsos,mű nyögés,27másodperc francia(!)szex közben 2x kérdezte h mikor megyek el,áhh szar az egész,SENKINEK!DE SENKINEK NEM AJÁNLOM!
Cső remélem tudtam segíteni