Aki engedi a moderálást? Hm....
Aki engedi a moderálást? Hm....
Eggyet értek veled! Van egy stílusa a csajnak de ha tudod kezelni az elején a helyzetet akkor kegyetlen jó műsort ad elő a Dorina! Amit még birok benne, hogy laza csaj, hogy mondjam kicsit szabadszájú szex közbe, én is többször voltam nálla igy sokkal lazább a helyzet! Nincs nyafogás , lerendezi a " Magyart " ahogy illik ! Egyszer amikor voltam nálla egy óra hosszára a vége fele mondtam neki , hogy franciával fejezze be a műsort azt mondta nekem " oké de igyekezz mert tanulni kell még ma nekem " elkezdtem nevetni erre azt mondta " na amiért kinevettél ezért nagyon le**oplak ! De ugy is tett !
Dorina33-hoz elfelejtettem írni,hogy nem 10/10 mert osztályon felüli csak tudni kell megfelelően kezelni!
Dorina33!
Más jelzőm nincs csak az,hogy fantasztikus!
Senkinél sem voltam többször de Dorina fergeteges.Igazi barátnő feeling.Rendszeres látogatója vagyok szexcsatákra és szó szerint élvezem! :))))))
Zsuzs37!
MILF
Teste,mint egy 20 évesé,gyönyörű feszes mindenhol kivéve az arc és a mell.
Fejre szerintm inkább 47 évesnek tűnik de a teste 20éves.
NF 10/10 nagyon finom puha ááállat
többi 10/9 semmi nyafi ,sokkal jobbmint 20 éves kolleganői
Alexa22!
Testre plöttyedt NF10/3 a többi 10/5
Annak ajánlott aki szereti a husis csajokat!
Vigyázat!
A két Zsaklin valószínű,hogy ugyan az!
A nyitóképén szereplő Zsaklin22-ről már írtam korábban csak akkor Petra22 néven futott és a hozzászólásom után számot is cserélt a 1485 végűre.
Határozottan nem ajánlott!
A helyszín a fotók alapján ötvösstreeten készültek!
Sziasztok!
Ismertek olyan hölgyet, aki kölcsönös szimpátia alapján VALÓBAN vállal csókolózást is?
Szia! Írtam neked pár napja privát üzenetet ebben az ügyben.
En irtam rola korabban, keress ra.
Jahh meg Lilly 23 rol??
Hello.
Valakinel info roxy
20rol?
Illetve noemi 34 rol?
Minden lányban van valami jó, vagy szép, csak észre kell venni. Nekem inkább olyan problémám szokott lenni, kit válasszak az itt hirdető szép és vonzó lányok közül?
Ezek a kivánalmak jól ráillenek vendire. Valamint a képek nem igazán adják vissza azt a bájt amivel megitélésem szerint rendelkezik.viszont azt vissza adják, hogy mióta
már nem Rubi azóta mintha pár kiló felpattant volna.De sebaj én még mindig ........
Szia
Ugyan az mint a piros ruhás. Nagyon kedves lány, jó a technikája. Mint a képek is mutatják hatalmas feszesek a mellei, most inkább a kék háttérnek felel meg a haja miatt.
A fiatal korosztályból kit tudnátok ajánlani aki kedves, barátnő feelinges, igyekvő? :-)
Sajnos csak várok és várok és várok. A makktársak szóra se méltatnak, pedig biztos találkoztak nagy pillangókkal, csak nem mondják mek, hogy ki az.
üdv!
Arina 30
Mivel a szeptemberi első alkalom számomra nagyon jól sikerült,így a második alkalmat már kifejezetten vártam. :)
Ismét nem csalódtam.....
torockó street,az átlagon felüli pecó.
A részleteket tőle érdemes majd megtudakolni.
Elvileg december köepén ismét körünkben üdvözölhetjük, szóval érdemes majd figyelni...
Sajnos egy kellemetlen tapasztalatot kell leírnom...Nati-val beszéltem meg egy idopontot. Ott vagyok a megbeszélt helyen hívom a biztonság kedvéért már korábban. Nem veszi fel. 15 percen át tobbszor is hívom, semmi.
Az ilyenre szerintem kár pazarolni az idot..gondoltam a képei alapján egy menetet megért volna de hát ez van, szerencsére vannak lányok akik betartják amit telefonban mondanak, de o nem az a kategória.
Mira24 ről nincs valami jó véleményem!
Nem figyelt eléggé , unott fejeket pofákat vágott szex közben! nagyon gáz! nem kaptam tőle tiszta törölközőt stb stb