Sziasztok . Bianka 23 -ról : Amennyiben masszázst keresel, akkor érdemes meglátogatni. A legjobb lingam nála van a városban. Kb 1 hónapja volt itt, de most ismét vissza jött. Remélem sokáig marad.
Sziasztok . Bianka 23 -ról : Amennyiben masszázst keresel, akkor érdemes meglátogatni. A legjobb lingam nála van a városban. Kb 1 hónapja volt itt, de most ismét vissza jött. Remélem sokáig marad.
A "Verseny Tesco" ***moderálva*** minden lépcsőházban van r*ndelés..
Sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy szabadhegy,marcal vagy nádorvárosban vannak csajok??Sok csaj a belvárosban van és nekem kicsit macerás a bejárás :S
Köszi előre is a segítségeket ,Szőyneg :)
úgylátszik,nála ez a barátnő feeling,(garantált!) hogy mire odamész,lekapcsolja a telefont,inkább ez utóbbi a garantált. röhej...
A Dia 25 és a Masszázs 24 ugyan az.Affektáló kis nőt fogsz találni,még az is lehet,hogy az egyiknél dughatsz,a másiknál nem.Próbáld meg bátran,nem fog nagy csalódás érni!
niki 19,korábban velem is eljátszotta ugyan ezt nyáron. nem értem....akkor minek van itt??
mirabella viszont tényleg kedves,simogatós kellemes lány. legalábbis nekem. ajánlott.
Pár napja meglátogattam Barbi18 ad Debrecenben kellemesen csalódtam jó parkolás lehetőség .könnyű bejutás. Francia 10/15. Gyengéd kedves Szép érzéki. Tuti vissza megyek
Niki (19) nem ajánlott,telefonban még kedves aranyos hangja volt,mire odaértem már csak a hangposta j
elentkezett.
Mirabella (26) viszont kiemelkedően jó mind a sz*lg*ltatások mind kedvesség terén.
Elküldöd nekem is priviben? Kösz!
Tájékoztatás ment privibe mert itt kimoderálják.
Kittike (29) klónozással szaporodik?
a Kecskeméten található ,,,Jázmin 24,,, nevű hölgyet mindenkinek ajánlom.Nagyom szép,csinos,rendkívűl kedves, ügyes,bájos,és nem utolsósorban csalódásmentes parti várja az Őt meglátogatókat.
Pont a legjobb három új csajt foglaltad össze :)
Linket mellékelném de kimoderálják:)
Linda23 szerintem úgy kamu ahogy van! Egy német oldalon olasz lányként hirdet ezekkel a képekkel csak ott nem 154cm hanem 162 :D
Adrienn 24-ről vélemény?
Halihó!
Linda 23-nál, Réka 18-nál vagy Tilda 18-nál járt valaki? :-)
Jöhet privát üzenetben is!
Alíz(18):
Megpróbálom nem megbántani a hölgyet. Tehát a hely lepukkant, Zsuzsival rendel. Akkor csesztem el amikor nem fordultam ki az ajtón...
A valóság köszönő viszonyban sincs a képekkel. Kb. 20 kg plussz a drága, és mindene lóg (hasa, melle, segge), de nagyon durván. Amúgy kedves, de kb ennyi a pozitívum. A franciska valóban jó, és nyomja a mélytorkoskát is, de a teste látványától úgy lehervadtam, hogy vége volt a "csatának" már az elején. Normál rózsaszál, ügynökösdi a bejutásnál (ide menjél, oda menjél, itt szálljál ki a liftből...stb). Szóval akinek egy jó franciska kell, és nem válogatós az keresse fel, de nekem 10/1!
Furcsa, hogy Jázmin esetében már jó ideje mindenki az alulról kicsapó bukéra panaszkodik és mégsem hajlandó ez ellen tenni semmit. Én a helyében elgondolkoznék....
Egy kérdésem is lenne:
A Fényesben a Vendi(21) / Flóra(18) páros lakásán rendel még egy alacsony, vékony fekete hajú lány. Nem tudjátok milyen néven hírdet?
Az új lány Tilda a Barátok köztből jött ? Szabó Erika? :) Mindenesetre a popsi csodaszép. Esetleg ha járt nála valaki ne tartsa magában.Köszi. Üdv.