Sziasztok van infotok szilvia 38 eves miskolci holgyrol hogy milyen? Pozitiv vagy negativ tapasztalatok van?
Sziasztok van infotok szilvia 38 eves miskolci holgyrol hogy milyen? Pozitiv vagy negativ tapasztalatok van?
Nándi! Privátba nekem is küldd már el! Köszi!
Azért osztanak meg egyre kevesebben a tapasztalataikról,mert mindegy mit írsz,van pár túlképzett,aki úgy is lehúz.
Pontosan nem tudom. Talán, mert hirdet még egy Veronika itt és ne legyen ebből gubanc. Igazából who cares!?
A lényeg, hogy Emília szolis képe elég ütős lett. Odabújnék egész szorosan kis testéhez. Egy szoligépben igencsak pompás lenne, he? Szoktam is kábítani a szolárium iparban dolgozó alkalmazott hölgyeket, hogy félek egyedül ott bent a dobozban, kicsit bújjanak mellém. De sajnálkozva rám néznek és csak annyit mondanak "Inkább nem, köszi." Hát ilyen szomorúságok vannak ám a világban. olykor nagyon sajnálom, hogy a vonásaim nem annyira emberszabásúak.
Sziasztok!
Ki próbálta már Elvirát Debrecenben? Csak ajánlani tudom! ;) Barátságos és értelmes! Bármiről lehet vele beszélgetni,igazi barátnős érzés....Közvetlen, mintha a pasija lennél, úgy törődik veled. Masszázsa egyszerűen a fellegekbe repit.....Annyira érzéki, hogy hihetetlen. Közben lágy zene szól.. teljesen ellazit. Tudja a dolgát és maga a környezet is nyugalmat sugároz. Sűrűn fogom látogatni, az már biztos!
Szép napot nektek!
Tisztelt gábor tomi!
A bal oldalon, az üzeneteim menüpontban :)
Tegnap meglátogattam "Liza 38"nevű szolgáltatót,bár ne tettem volna.Tipikus példája,a pár napra városunkba ruccanó,gyorsan minél több pénzt gyűjteni,a jóhírrel nem foglalkozni és lelépni.
A Hölgy flegma unott a feladatát immel-ámmal végző,ide a pénzt és fuss effektus!Mégegyszer akkor sem mennék,ha Ő fizetne!Nálam a negatív pálmát Ő viszi,kerülendő!
Szia.Írnál Amira 27ről is bővebben? Nem tagadom,újoncként nyálcsorgatva olvastam a szaftos,de kultúrált megfogalmazásban írt beszámoloidat.Amirát egyébként iiiiiiién is kinéztem magamnak.Kösziiiiii
szerintem nem csak a külsőn múlik hanem a hozzáálláson oda-vissza alapon...alaphangulatát már megadja az egésznek ha mindkét fél normális
Szerintem egyszerűbb , ha kinézed azt a csajt aki tetszik és beütöd a keresőbe. Esetleg rákérdezel a kiszemeltre. Viszont azt ne várd senkitől , hogy feltérképezi mik is az igényeid. Bocs de egy exel-be ne tegyük be? Nézd ki a csajt és szívesen segít itt a többség ;) Üdv.
Az monduk felettébb érdekes, hogy Kittike (29)-ből 4 darab volt, mielőtt írtam róla volna a fórumban.. És hirtelen egy maradt.. Remélem az oldal szerkesztői is tartanak néha kis tisztogatást.. Amúgy semmi értelme több hirdetéssel megjelennie egy lánynak, mert ha csak a lehúzásra megy, akkor úgyis lebukik. Sokkal több értelme kedvesnek lenni és a vendégekre odafigyelni, ne csak a "kasszagép" csilingelésére...
Emília az Istennő csak megerősíteni tudom
minden tekintetben Ő az akit nyugodt szivvel ajánlok a városból :)
ui.: én is örülnék Neki ajándékba!
Padlószőnyeg ez szolgáltatás! De két élű a dolog. A hölgyek akkor tudnak Tv/órát nézni, ha hagyod. Nem beszélgetni, jópofizni kell. Ha igazi férfi módjára rendbeteszed, még később is emlékezni fog rád....
Ha vki tudja Meryll számát legyenszives adja meg privátba!
Alexa 20 -rol nekem sincs jo velemenyem. Babaarcu leanyzo de itt vege is a vonzodasnak! Duci has, inkabb csüngős! Valamint valami meg is csapott oda lentrol! Es a sokak altal csodara kepes francia sem volt jo, ugy latszik jo nehany emberkenek meg nem volt alkalma atelni egy forro franciat! Aniko&Valentina tudjak hogyan kell ezt csinalni, plusz egy masik lany, de o nem itt hirdet!
Valentinat vissza kellene csalni Nyir1-re, hianyzik.. 😄
Köszönöm!
Én kb 15 -re gondoltam.
Tegnap voltam nála, a leányzó jobban néz ki élőben mint képeken, és ilyet az éves pályafutásom alatt még nem tapasztaltam :D
igényes szép arc, selymes szolibarna bőr, elképeztő fenék és test. tényleg 21 éves nekem 10/9.
kerestem, de semmi infót nem találtam .. segítsen valaki ! Liza (41) , Anettka (35) ?????