Ettől már csak az a borzasztóbb hogy küldjetek már róla beszámolót privátban. Az mitől jobb h privátban kapja vki?????? Ígyis úgyis bekell lépni az oldalra tehát mindenképpen bukó a pancseroknak az asszony előtt... :P
Ettől már csak az a borzasztóbb hogy küldjetek már róla beszámolót privátban. Az mitől jobb h privátban kapja vki?????? Ígyis úgyis bekell lépni az oldalra tehát mindenképpen bukó a pancseroknak az asszony előtt... :P
Volna itt olyan vállalkozó kedvű férfitársam, aki benne lenne abban, hogy ketten látogassunk meg egy hölgyet egyszerre...? :-)
ha enyire fikáztok minden beszámolót akkor többet nem irok semmit.
Dorina (21); Lia(20); Lilla(25)-ről valaki tud valamit? Kriszta28 mostanában elérhető? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok. Rita20_ról valakinek valami tapasztalata élménye van már :D be írtam már a keresőbe is,de semmi infot nem találtam róla csak annyit hogy állítólag nem valami szép de ezt nem akarom elhinni,ilyen testel hogy lehet valaki csúnya.a hétvégén próbáltam elérni de nem sikerült szóval minden infot megköszönnék mert eléggé érdekelne a,kiscsaj.
Szia êdes. Jelenleg myirmadan vagyok. De egy hét mulva szalkan leszek elérhető. 0620234****
Sziasztok!
Már régóta tervezem,hogy elmegyek valamelyik veszprémi lányhoz.A választásom leszűkült, Maryann,Anita,Lora és Lilla.
A kérdésem,hogy kinek milyen tapasztala van velük? Főleg Anita és Maryann érdekel,Loráról olvastam jókat.
Köszönöm
Csodálkozok hogy Zoé 33-ról nem ír senki 178centijével nagyon jó szerintem tervbe van.
Yvonne is.meg van a klön csaj.bocsánat.
Ők állandó soproni hölgyek.ja meg a klón csaj.yvonne is.
Mira,rebecca es marica mikor költöztek?eddig ugy tudtam nem ott rendelnek.
Nem korrekt
Kedves Gergely!
Örülnék, ha nem állítanál valótlan dolgokat, ugyanis nálam NINCS semmiféle extra, emiatt kár is bárkinek mélyebben a zsebébe nyúlnia.. Köszönöm!
Masszírozok és NEM szexelek! Nekem nincs szükségem "egyéb" kiegészítésekre, maximálisan állom a szavam abban amit hírdetek!
Ahogy a Greóf is írta, igen. El kell egy kis időnek telnie ahhoz, hogy az ide látogató urak és "lányok" elkezdjék használni a fórumot, és a KERESŐT (jobb oldalon)!
Csak megerősíteni tudom a kolléga úr szavait!
Egy-két szolgáltatónak csak feleannyira lenne olyan a hozzáállása a dolgokhoz,tiszta kánaán lenne :)
Meryll száma engem is érdekelne, hozzá mindig is el szerettem volna jutni.
Szép Napot Mindenkinek! Ma is várlak teljes odaadásommal:) Érzéki finomságok..erotikus masszázs, francia, és még sok más...:)
Kedves, vidám nő vagyok, az a célom, hogy a velem eltöltött időd emlékezetes legyen és hogy jól érezd magad minden értelemben! Puszi
Hellát vagy Katit keresd.
Holnaptól Zalaegerszegen leszek elérhető :) puszy. Gina
Csak Jessykánál jártam eddig, nagyon-nagyon kedves és közvetlen volt, aranyos, olyan "szomszéd jócsaj". Nem bunkó és nem fadarab. Tényleg csak jót tudok mondani róla.