Nem tudom mit akartál írni amit kimoderáltak, de tetszik a bemutatkozó szöveged :-)
Élóben is ilyen jó vagy?
Nem tudom mit akartál írni amit kimoderáltak, de tetszik a bemutatkozó szöveged :-)
Élóben is ilyen jó vagy?
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy Kiráról van e valakinek valami infója, érdemes meglátogatni?
Üdv Uraim! mondanátok olyan helyet ahol 3 leányzó rendel? :) fiatal vagy a közép korosztály érdekelne. Köszönöm!
mért van az hogy. egyes csajokrol semmi rosszat nem lehet írni mert rogtön törlik? Igy aztán van. értelme a fórumnak!
Valaki más?
Kit érdemes meglátogatni?
Én már teljesen elvesztettem a hitem :D
Kedves vendégek! A mai naptól újra elérhetö vagyok,elnézést a kimaradásért ügyintézés miatt nem voltam elérhetö. Szeretettel várom a kikapcsolódni vágyókat: Puszi: Szofi
Kedves Vendégeim ! 😊
Az idén már csak 3 napot dolgozom!
Aki szeretne még jönni be tud jelentkezni...
Puszik 💋
Mirjam(19) -ről van valakinek infója? Privátban is jöhet.
Liza (41) sz*lg*ltatóval mivan? Vissza fog még jönni?
Amennyiben Veszprémben laksz :D
Sziasztok . Kiírtam egy másik beszámolót, téma:Tilda. Amennyiben nem követed a fórumot, úgy jobb oldalon a keresőbe írd be a nevét. Popsit nem vállalt nekem, de lehet hogy van akinek igen.Nem tudok mást írni, csak amit eddig! Amennyiben tetszenek a fiatal vékony lányok,akkor tetszeni fog Tilda!
Nagyon kedves magyar lány.Éeri a dolgát.
A Kecskeméti ,,Sofi 26,, nevű hölgyet mindenkinek ajánlom.Rendkívűl kedves,már a telefonban is magával ragadó a barátsága,kedvessége,valóságban is úgy néz ki mint a képeken,nagyon ügyes,és soha nem vágja át a másik fejét,amit megigér,azt meg is csinálja.Ha időtök engedi semmiképp ne hagyjátok ki,hiszen kevés ideig szokott a városban lenni,de felejthetetlen kalandban lessz része az őt meglátogatóknak.Ritka kincs Ő,meg akikről még írtam előzőleg: ,, laura 34,, ,,Jázmin 24,, és Anna nevű hölgy.Bár Anna nevű hölgyet per pillanat nem látom,de szokott lenni,és biztosan lessz még.
a Ceglédi ,,Nora 27,, nevű hölgyet senkinek nem ajánlom.Nem csinálja meg az előre megbeszélt dolgokat,legalábbi nem úgy ahogy a telefonba mondta,mind ezek mellett borzasztóan nagyképű állandóan fényezi magát hogy Ő mekkora sztár.Mindenképp kerűljétek el,ha nem akartok magatoknak egy rossz napot!Inkább Szolnokon vagy Kecskeméten nézzetek szét!
Nemzavar hogy hirdetőként szólsz hozzá (bírálod ) a konkurenciát? Hol van a szerkesztőség szokásos „Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!" véleménye? Úgy vélem ebben a szakmában kicsivel több kell annál hogy csak a lábát tudja szétrakni.
Ajkára is? 😊
Tilda jó csaj, de nagyon kezdő. Gyengécske a technika viszont nagyon lelkes.(ez nálam többet ér mint egy profi műanyag nő)Kissé zavarban volt,tiszta csaj. Az arca még fiatalabb mint a teste, pedig a test is 16 :D Jó volt. Jó passzban voltam és így nagyon kedvesen viselkedtem vele. Simán elélvezett! Karácsony györgy u. Van csók.
Én meg Amandát. Nekem Ő jön be nagyon.
.. ott nem fogsz tudni úgy bemenni, hogy ne tudják, hogy miért mész :)
Hy emberek!
valaki aki mostanában megkísértette Lara 25 hölgyet írhatna priviben pár sort róla. Első sorban a diszkréció érdekelne mivel ha jól tudom a s....tor panzióban nyomja az ipart ( gondolok olyanokra pl.: hogy a recepción áthaladás szoba megtalálás stb stb vagy esetleg diszkréten is be lehet jutni az épületbe) beszéltem vele, de nem nagyon tudtam meg ilyen infokat igy gondoltam hátha egy fórumozó kupaktárs felvilágosít. Thx!