Jessyka(21) -ből vándormadár lett? Debrecen Ajka most Veszprém?
Jessyka(21) -ből vándormadár lett? Debrecen Ajka most Veszprém?
,,Nora 27,, nevű hölgyről már leírtam a mondandómat,de még elfelejtettem egy nagyon fontos dolgot:amikor beszél vele az ember telefonon,akkor nagyon kedves,szinte belemászik az ember fülébe.De tök mindegy a lényegen ez sem változtat,ez a dolog ne tévesszen meg senkit se hogy mennyire kedves fülbemászóan édes hangja van,mert az a dolog úgysem rólad fog szólni,hanem valami másról..............
Sziasztok!
Röpke beszámolót szeretnék megosztani veletek! Nemrég jöttem el egy igazán ajánlott lánytól!
Ő MIRA. Fantasztikus lány! Mindenkinek szívből ajánlom!
Intelligens,kedves,gyönyörű! Megérdemli a normális viselkedést mindenkitől!
Finom,puha a bőre,illatos a puncija....
Szinte valódi szerető feeling!
Én még nem éreztem egy lánynál sem hasonlót!
Finoman bánjatok vele! Ő nem kurva hanem extra szolgáltató!
Megérdemelne egy sokkal szebb helyet mint a mostani.
Keressétek fel! Nem fogtok csalódni!
Niki 30,, és Regina 22,, nevű hölgyekről már írtam még november 26-án,csak nagyon lekerűlt az aljára az az írásom.Ha még nem olvastad,akkor olvasd el,ha meg már olvastad,akkor ne feledkezz meg róla,a nagy karácsonyi rohanás sündőrgés forgás közben.Hasznos lehet a dolog.
Nem értem mi a baj azzal ha egy jó szolgáltatást kaptam, és ezt meg is osztottam, jó pár helyen megfordultam már, így elfogultsággal nem vádolhat senki, biztos te is jártál már úgy h megvolt a kellő összhang, és a vártnál jobban sikerült egy találkozó.
Anikó(27)-el kapcsolatban vélemények?
Olvastam itt nemrég, hogy meghizott és a képei régiek........
Vivien 28-ról valaki valami infó??!
OFF!
Nem azért, hogy kötekedjek, de minden 10/10? Test, kéró, franciska, action, rózsák? Nem szeretem az ilyen "minden rózsaszín" beszámolót. Bocs!
ON!
Mással is megcsináltad baby!
IGAZI alias Ria!
Akik az almát nem szeretik azoknak hiába kínálják körteként a "gyümölcsöt" akkor sem fogják megenni:D
Üdv! Barabaráráól, akár priviben, tudtok véleményt írni? Képek alapján nagyon rendben van, ill. nemrég fel is hívtam, a hangja is kellemes és korrekt a hölgy a beszélgetés alapján, a szolgáltatások is jónak tűnnek.
Szóval, volt már nála valaki, aki mesélne is róla?
Fogyóban a tiffanik :) és szaporodnak a Bettinák :D
Tényleg eszméletlen jó feneke van a Beatrix-nak,de nagyon vegyes vélemények vannak róla.
Az apróban hirdető 35 éves csajról nem tud valaki infót?Ismerős a testalkata valahonnan,csak nem tudom honnan.
Üdv!
Legfrissebb élményemet osztanám, meg amit Csilla 24 nek köszönhetek. Telós egyeztetés, és már ismerős helyszín, korábban jártam itt egy másik hölgynél is, így nem volt ismeretlen a terep ( meki környéke). Arcra semmi extra, átlagos mosolygós, de a teste viszont nagyon bejött nekem, gyors tusi, megfelelő méretű törcsi, majd BF feelinges csókkal indítottunk amint egy nagyon jó NF követett, utána pedig rám is pattant és egy nagyon jó lovaglást kaptam tőle, éreztem h így hamar végem lenne, ezért a hátulróli betámadás lehetőségét kértem, így sem panaszkodhattam, újabb pózváltásra már nem volt energiám:) Nagyon jól éreztem magam Csillával, mindenképp fogom még keresni.
A ket Beatrix egy es ugyanaz a szemely!
Kecskeméten a Kolozsvári utcát nem ajánlom senkinek sem,mert a hölgyek akik ott vannak,nem túl kedvesek,nem csinálják az előre megbeszélt dolgot,némelyik egy kicsit még fényezi is magát.Nem vendégszeretőek. szóval kerűljétek el azt az utcát,ha nem akartok magatoknak egy rossz napot!
Melyik Beatrix20-ra gondolsz? Mert jelenleg pont kettő is van...
21 körüli a dorina lehetett,és kb egy hónapja volt itt (de ő nem magassarkúban nyit ajtót), vagy Vivien23 volt még itt, ami évszámban a körül van. Esetleg Lia24?
28? Nem Sisii-re gondolsz, aki a héten pont itt van?
Írtunk már róla - többek között én is - hogy a csaj mekkora nulla. Az áraihoz képest meg főleg. Azért a szolgáltatásnak egyáltalán nem nevezhető cselekedetért, amit csinál legfeljebb bocsánatot lehetne kérnie, péznt egyáltalán nem :D Tehát: Rita(20) abszolút nem ajánlott kategória, felesleges kidobott pénz.