sziasztok örökösföldi lányokban tudtok segiteni előre is köszi
sziasztok örökösföldi lányokban tudtok segiteni előre is köszi
..............És előre is Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Nem, de ha lehet valahogyan, akkor törlöm, segítséget kaphatok?
Minden úgy van ahogy mondtad!
De arra nem kért meg,hogy ne írjál róla semmilyen véleményt??
Mert szerintem ezt illő lenne tiszteletben tartani!
Amina(21):
Böszörményi - Füredi. A hely 10/8, a hölgy 10/8, action 10/9, franciska 10/7. Kellemes csalódás volt. Feszes test, aranyos arc (olyan szemüveges - titkárnős), nyelves puszi. A NF lehetne alap, mert a rózsák száma kicsit magasabb. Vagy szimpátia alapján.. Összességében rendben volt minden. Ritka (főleg nekem). Szerintem tartsuk meg. :)
Hali, Vendi21-rol erdekelnenek velemenyek infok. Elore is koszi
Letti, Győr. Megbeszéltük az időpontot, ott is voltam időben, erre közölte, amikor a ház előtt állva megcsörgettem, hogy csak fél óra múlva szabad.
Sajnos nem igaz. Korábban már próbálkozott ugyanezekkel a képekkel akkor is megírtam hogy egy angliai lány van rajtuk de pár óra alatt kimoderálták. So long. legalább már nem fotógaranciás...
Google képkereső a barátod..
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Leyla, Lorena) ***
Kedves makktársak ! Valoszinu , hogy azz Sz- betuvel kezdodo ket alul megnevezett holgy akirol infot kert valaki , meg akit negativ ondicsérésrol van szo , letiltatta , hogy a forumban irjunk rola . Nem véletlenul szerintem ! Tul sok volt a negativ jelzo amit irhattunk rola ! Csak tudnám miért rendelnek ezek után még itt Gyorben ? Tudomásom szerint nem csak a pozitiv dolgokat oszthatjuk meg egymással a forumban, hanem a felesleges negativ korok miatt a negativ dolgokra is figyelmeztethetjuk egymást ! Hát ezért van a sok kimoderálás itt !
Szerintem nem csak nála,hanem a többi hölgyre is elmondható hogy mit vállal be és mit nem az őt meglátogató vendégnek.
Illetve függ attól,hogy mennyire vagy szimpatikus és mennyire találtok egymásra és megvan-e az összhang :)
Ma is ugyanaz a tapasztalatom hozzállása nagyon kedves és ajánlott akinek a vékonyabb lányok bejönnek. Persze a fotókon amúgy is látszik az alkat.
Jobb ha nem, számolgatsz, úgysem tetszene a végeredmény!
Az illúziót, ha megkapjuk akkor rendben van, ha nem, akkor nem volt szerencsénk :-( viszont ez több okból is lehet.
Ezt már mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia, és levonni a negfelelő következtetéseket!
En irtam rola nem olyan regen. keress ra......
Most a beszámolód után kicsit elgondolkodtam.. ha külön ki kell emelni hatalmas pozitívumként, hogy csak napi 4 vendég, akkor mennyit fogad egy átlagos lány? 10-et? S egy átlagon felüli? 15-20? :D
Aki tud valami megközelítő átlagot, az kérem ossza meg (nem mintha sokat számítana, csak kíváncsiság...)
Tudtam én, hogy nem napi 1-2-ről van itt szó, de konkrét számokba eddig nagyon bele se nagyon gondoltam.
Nagyon szép versike!
Ha ez mind igaz amit versbe írtál,akkor jobbulást kívánok!
Sziasztok!
Lexynél voltam ma!
Ő 1 csodálatos lány,mintha csak a barátnőmmel lettem volna!
Nagyon szexi,és élvezi is amit csinál.
Én már nagyon sok hölgynél voltam már,de ilyet mint Lexy sosem gondoltam volna,hogy találok!
Székesfehérvártól 20 km-re rendel!
Kérem vigyázni rá!(De jobb lenne ha csak az enyém lenne) :)
Jessy38 túl szép,hogy igaz legyen? :)
akkor tudjuk,hová nem kell menni. amúgy se mentem volna. de...miért nem tájékoztatja (figyelmezteti)a szerkesztőség,aki ilyet tesz vagy hasonlót, kezdetnek 2 hét kitiltás. ha utána is, 1 hónap. ne csak minket,vendégeket moderáljatok,főleg,ha megírjuk a frankót.
Sziasztok Melinda33 valakinek valami infója?
Mert jövedelmem azon része,
Amely hölgyekre volt költhető,
Doktoroké lett ez évtől,
Sajnos ez nem kerülhető.
Vitaminok, serkentőszer
Bár sokba kerül, nem segít .
Elfogy lassan a lőszer is
A vaktöltény nem lelkesít.
Pedig hát sok huncut órát
Töltenék még Nálatok,
Feledve, hogy nem csak velem
Volt tele az ágyatok!