Egy fantasztikus , mondhatnini igen ritka élményben volt részem ma . Meglátogattam Csilla44 et . Már a telefonos idopont egyeztetésnél is nagyon szinpatikusnak tunt és a megbeszélt idopontban valoban egy aranyos , kedves holgy fogadott az unnepi diszben pompázo szlp tiszta lakásban. Érkezésemkor azonnal uditovel kinált , majd kovetkezett a kozos tusi, ami eléggé játékosra sikeredett ahoz , hogy a férfiasságomat kelloképpen felaljza. Eloszor csak fél orát kértem, de a buja , igazi barátnofillingjével nemtudtam betelni és maradtam még tovább. Fergeteges , egyben játékos ora olyan hamar telt el, mint ha csak 5 perce érkeztem volna meg hozzá. A gyori viszonyokhoz képest az is szokatlan volt , már már kicsit majd nem kellemetlen, hogy sokszor megkérdezte tolem , hogy jol csinálja e a dolgokat , vagy mondjam meg hogy mitszeretnék , mert szeretne mindenben maximálisat nyujtani . Fantasztikus no , egyben egy érzéki és még is tuzes macska. Távozásomkor egy cuppanos puszi mellett kaptam tole egy ujévi kis szerencsehozo malackát is. A 10 es skálán maximálisat nyujtott Csilla. Ajánlott kategoria . Az ujévben ahogy tehetem az elso napokban , ujra meglátogatom ot az tuti.