Mért is kellene be zárni mert a lányok ki állnak a maguk igazáért az a nevetséges amit egyes emberek irkálnak itt😡😡😡😡
Árvafiú2 · Újonc · Mért is kellene be zárni mert a lányok ki állnak a maguk igazáért az a nevetséges amit egyes emberek irkálnak itt😡😡😡😡
Tényleg már az lenne a legjobb ha lezárnák ezt a fórumot,
mert már olyan mint egy Benny Hill Show! 😅
Már csak a zenéje kéne alá! 🤭
Te pedig nem tudsz mondatot értelmezni Rózsamari. :-D A nőket egy mondatomban nem hasonlítottam guminőhöz, ráadásul ami nekem lett, az nem gumiból, hanem termoplasztikus gumiból készült. A BMW-re meg telóra nem vagyok irigy, mert van egy szép A8-asom és egy iPhone 14 Pro Maxom. Tehát igazából hidegen hagy, egyébiránt pedig büszke vagyok arra, hogy nem ilyen módon és/vagy mafiás dolgokkal szedtem össze rájuk a pénzt. Tehát én is tudnék velük pózolni meg szelfit csinálni, de nem teszem, mert nem olyan típus vagyok.
40 az óra? Jobb is, hogy abbahagytam egy 15 éves hobbyt 😄
😁
Amanda (30)
Csodálatos lány, minden ajánlás
Ojjoj szerintem ezen gondolkodj és informálidj 😅👉🫵🫵🫵🫵🤣🤣
Nem tanulni vágyók itt 😅te meg olyan okos vagy 😅 hogy itt osztod az eszet😅
Amúgy nem tudom látod e de csak nevetni tudok ezeken ..😅😅felölem irogassatok 😅mert én addig is nevetek az okos fejeteken 😅😅nekem szórakoztató hogy te míg az én irásomon lovagolsz addig én már ki szórakoztam magam rajtad pl😅😅😅🤣🤣😛😛😛
Köszönöm Gréti a jóleső, kedves szavaidat, cuki vagy, puszi a hasadra és egy arasznyival lentebb! :) Még nem voltam nálad, talán teszek egy próbát a közeljövőben.
Ez kire vonatkozik?
Egyszer hívtam, autós kalandot vállal csak, és olyan árat mondott, hogy lakáson, hozzá képest királylányok kevesebbet kérnek. Így nem lett belőle személyes tapasztalat.
Igen. Nem. Na'on szívesen.
Aha megvan a köröd…. Akkor miért hirdetsz? 😂
2 lányt próbáltam ki onnan, az egyikkel többször is voltam. Volt egy 3. Is de kezdő korában megijedt sztem és mikor odaértem kinyomta a telót.
Rózsika, kiváncsi lennék az iskolában hányast kaptál szövegértésre és helyesírásra.
Erre szokták azt mondani: "Jól van fiam, ügyes vagy! Ülj le egyes!"
Aztán azt honnan tudod, hogy a te "körödből", akik a mi társaink, nem írt valaki, vagy nem ért egyet a leírtakkal.
Ezek után én neked a boltban egy liter tejet tízezer forintért adnék!🤣
Csá, részemről befejeztem!
A fotók régiek de valósak, plusz 8-10 kg, bár sztem ez jól áll-testnek. Egyébként nem egy szép nő. Valahol 40 körül lehet, talán 45is. A gond a hozzaállás.
Hát pl én többet értenék az aktuális névből, mert a képek alapján rá fogok jönni más néven is, ha átkeresztelődik, Az utcát viszont többnyire akkor adják meg, amikor már késő. Nekem kb 45 perc autóval, tehát általában 1 órával későbbre beszélek meg randit, és amikor a városban vagyok már akkor adják a címet.
Sziasztok van valaki akihez ajánlott menni ? alig van értékelés,Rebekánál vagy Nórikánál volt már valaki ?
Árvafiú2 · Újonc · Inkább neked kellene lelépned és vinéd magaddal a rossz indúlati meg jegyzéseidet
És te ennek örülsz? Vagy csak simán egy rosszindulatú pöcs vagy.