Lenne rád igény, amennyiben hajlandó lennél leereszkedni a földi halandókhoz. Minden rajtad múlik ;)
Lenne rád igény, amennyiben hajlandó lennél leereszkedni a földi halandókhoz. Minden rajtad múlik ;)
Én voltam már nálad kedves inka! Nem írtam beszámolót csak hogy ne rontsam az üzleted. Azon kellene elgondolkodni, miért kell ilyen cselekhez nyúlnod! Szerintem ez a szakma nem neked való és ezek szerint másoknak is ez a véleménye. Végig úriember voltam(pedig várattál 10 -12 percet a padon feküdve).
Ami a műsort jellemzi: masszázs helyett simogatás, ridegség, kölcsönös siminél elzárkózás, kioktatás (miért jár lányokhoz akinek párja van),az erotikus befejezés.. pöcsverés 2 kézzel.
Külső:tekintettel a korodra egész jó, de a korod is van 40-42 csak odafigyelsz magadra.
Sziasztok! Debrecen és környékén tudtok ajánlani masszázsra valakit? Megbízható,barátnő feeling érdekelne! Előre is köszi!
Köszi a véleményedet. Talán ez azért van mert mindenkinek más az igényei :) Az általad írt tzti lányok jelenleg nincsenek itt.. Arról meg hogy milyen lányok vannak itt nem én tehetek. *** moderálva *** Ha nem tetszik valakinek a városban lévő lányok el lehet menni másik városba is. Ilyen egyszerű. De nem kell attól még be feketiteni a lányokat kamu profilokrol.
És én úgy is teszek mindig, csak felvetettem mint egy kérdésként. De nem szándékozok változtatni a dolgokon. Ennyivel megtisztelem őket ezzel én is.
Szerintem úgy illik a hölgyekhez menni,ha mindenhol szőrtelenek vagyunk :)
Nyilván, csak a szakállas témához partner is kell, az meg megbeszélés tárgya a lánnyal, mondjuk ezt telefonba is elmondja, ha korrekt.
foxhunter, staffi
Ne vegyétek tolakodásnak, de elküldenétek nekem is azt, amiről tudni kellene?
Köszi!
Még decemberben voltam Lara 25 -nél. Panzióban fogad, már ettől majdnem meggondoltam magam, aztán mégsem. Kezdte úgy, hogy váratott vagy 15 percet, mert még nem készült el, bár egy órával előtte lebeszéltük az időpontot. Nagydumás a csaj, de kb. ennyi jót tudok róla elmondani. Az aktivitása annyiban merült ki, hogy szex közben is állandóan beszélt. Jóformán, csak hagyta magát megdugni! Nekem csalódás volt külsőleg is és az action is.
Egyébként azért kérdeztem mert én eddig mindig frissen borotválkozva tettem tiszteletem minden lánynál és jó tudni hogy mi a tényállás a "kisszakáll" téren. Amúgy az nem jelent minden esetben ápolatlanságot.
Köszi!
Szia. Biztos, hogy van lány akinek nem jön be, pláne ha kf közben szúrkálja a borosta. Ez emberenként biztosan különbözik.
Véleményem szerint illik azzal megtisztelni őket, hogy mi is tiszták és ápoltak legyünk. De ez csak magánvélemény.
Sziasztok! Lenne egy talán egy kissé furcsa kérdésem. Szerintetek a lányokhoz erősen borostás arccal mehetek vagy vannak olyanok akik esetleg emiatt nem igazán vannak oda egyes csajok?
Magyarán vannak olyan csajok akik kényesek erre és nem mindent vállalnak be emiatt?
Érdeklődnék, Csepregen hirdető lánynál volt már valaki? ki mit tud rola mondani?
Na miért most baj, hogy kiemeltem a nevét?
Mi is köszönjük Inka! :)
Privátba leirom neked !
Üdv!
Látom eltűntek a "Tiffani"-k ! Nem baj, van helyettük "Bettina 25". Ez már komoly mennyiség debreceni viszonylatban is, és mindegyik 170cm magas,60 kg és 80 mell. Miért jó ez neki ?
Staffi tudsz valamit?
Lehet én vagyok a hülye de ebből semmit nem értek.