Egyetértek!
Egyetértek!
Cool story bro, pls tell me more.
Az egyik legjobb a városban. Könnyű, ingyenes parkolás, tiszta, rendezett környezet. Kedves, mosolygós, nem nézegeti az órát.
Csak nekem gyanús, hogy két új hölgy hirdet tök ugyan azzal a szöveggel? Előrebocsájtom, nem ismerem egyik hölgyet sem személyesen, de könyörgöm még a kicseszett smiley-k is ugyan ott vannak a szövegükben, épp csak a végén a név meg a képek mások.
Kolléganő (Réka 18) azt mondta már nem is lesz :(
Én a keresésnél csak annyit találtam, hogy rágja a körmét..ezért bátorkodtam megkérdezni !
Sajnos vannak olyanok is, akiket ez egyáltalán nem érdekel...
Perla és Lorena 35,Ria érdekelne.Aki volt már valamelyiknél, esetleg mindháromnál az közzé tehetné a tapasztalatokat,de ha tart a fórum viharától ""jöhet priviben is.Köszi előre is annak aki ír.Kellemes kalandozást mindenkinek az új évben.
Addig korrektnek tartom ha valaki akár 5 hírdetésre is áldoz egyetlen egy névvel hiszen ebből üzemel az oldal és mint az életben is a leleményességen múlik minden ! Olvass a sorok között ne csak a pöcsöd álljon és utána reklamálsz itt ! Mielött jár a szád tedd sebességbe az agyadat!
Mit mondanak kihez érdemes menni?köszi
Szia, voltál már lorena 35 és Perla hölgynél?? Köszi
Le vagyok DÖBBENVE! :O Az ilyennek talán halványlila fogalma sincs, hogy miért írjátok ki a bemutatkozásotokba azt, hogy "Diszkréció adott és elvárt!" A szűklátókörű fejével arra nem gondolt, hogy nektek is lehet magánéletetek??? :O
Sziasztok!
Mátészalka, Vásárosnamény közelében tudnátok ajánlani szolgáltatót?
Az apróban hirdető Melinda 24-et nagy Ívben kerüljétek!A hölgy ápolatlan,a lakás inkább lomtár,a koszról nem is beszélve!
Spóroljatok meg egy felesleges utat,mert az ajtóból úgyis visszafordulnátok!
Nehéz kérdés. Mindkettő nagyon jó, de mindkettő picit más. Így időnként meglátogatom őket. :)
Vagyis Lorena 35
Sziasztok! Valaki tudna mondani valamit Lorena nevű hölgyről? Nagyon bejön az a csak képek alapján.
Valóban az Anett40 egy nagyon profi-szakszerű masszázsban részesíti a vendéget :)
Na és a program erotikus része is átlagon felüli :)
Két új hirdetőt véltem felfedezni. Bettina 25, Bettina 25 néven. Megnéztem az adatlapokat, mindkettő 170cm/60kg/85cm. Aztán kíváncsiság képpen beírtam a keresőbe, és a Bettina kulcsszóra még 10 ugyanilyen Bettinát találtam, ugyanazekkel a paraméterekkel! :) Nem semmi! Ez csak is véletlen lehet. :)
Miért nem használja senki a keresést, mielőtt kérdezne? Elnézésetek, de komolyan nem értem.
Egyébként jártam nála, keress rám, vagy a hölgy nevére!