Tervezem. :) Csak hát az a logisztika.. (egyelőre részemről.)
Tervezem. :) Csak hát az a logisztika.. (egyelőre részemről.)
Maryann veszprém , bocsesz ;)
Kellene egy igazi masszőr, igazi lingam tudással! Mariann székesfehérvár, na őt díjjaznám :) extrán. Elegem van már a házi asszonyokból, akiknek hagyma szagú a keze vagy éppen kirepedt a sok mosogatástól!Esetleg ha valaki tud egy igazi masszőrt az jelezze! Köszönöm.
Sziasztok! Nikollról tudnátok valami információt?
Szia Bella neked célzom az üzim mért mentetek el győrbő?l pedig nagyo a meg akartalak látogatni titeket Nellit is mi van Nelli vel tudsz mondani valmit kőszi :):) vagy jössz még Győrbe?? Várom privátba köszi ;)
:) Valótlannak lehet minősíteni! Attól még a tények tények maradnak!
Aisa meg azonos a már több névvel is hirdető (Amanda, Hanny, Hani, Niki) csajszival! A neve az 101 re mindíg új :D
sziasztok
mélytorkozni tudo , szeretö lányt keresnék
kit ajánlotok
köszi
Egyébként mindig jókat nevetek ezeken a kamubeszámolókon, annyira szembetűnő, hogy azt nem egy pasi írta, egyszerűen nem így írnánk le a véleményünket egy jól sikerült "randi" után. :D
De hajrá én mindig szívesen olvasom ezeket, mert egyrészt szakadok rajtuk, másrészt meg ez az igazi szűrő, hogy hova nem érdemes ellátogatni. :)
Sziasztok . Tegnap meglátogattam Yvonne-t . Ágfalvi lakótelepen könnyen megtalálható , lakása szép tiszta rendezett . Elöször mikor megláttam nagyon meglepődtem mivel sokkal magasabb volt nálam (én 170) de csak a magassarkú tette :) nagyon jól néz ki ! Kedves és nagyon jól lehet vele beszélgetni . Hozzáállása *5-ös minden kérésemben benne volt . Kiválóan franciázik és szereti ha viszont csináljuk neki . p..ója és pu...a isteni és szerintem normális á...i vannak .
Sziasztok..van itt esztergomi nő szex talira?? Jol me***moderálva***
Pontosan ezért írtam le mert vegre kellemesen csalódtam es sajnos itt ez nagyon ritka mert a képek általában nem tükrözik s valóságot de mar előbb írtam mindenkinek saját dolga hova megy én a tapasztalatom írtam Le nekem első osztályú szolgáltatást nyújtott 👍👍👍👍👍
....és pont egy, az oldal szerinti kétes hirdetőben láttál fantáziát, mikor jól tudjuk hogy a képgarancia is csalóka :)
És rögtön az első ezen a néven írt hozzászólásod egy ilyen :)
Tisztelt Látogatók!
Kérjük ezt a témát mellőzzék a fórumban
Megértésüket megköszönve
Marketing gyanús ?😂😂😂ez sima tapasztalat amit azert írtam le hogy ha mar kikapcsolódni megyunk mentek az úgy tortejen hogy jol érezzük magunkat es ne arról szóljon hogy add ide a p**zt azt nem kapsz érte semmit de mindenkinek szíve joga a választás akinek tetszik a képe úgy is megnézi es remelem megerősít benne hogy valóban igy van ahogy írtam további jó keresgelest 😬
Helló !
Ez nagyon marketing gyanús szöveg.. felér egy önreklámmal....
pfffúúú bakker ááá,ha valamivel el lehet rettenteni akkor ez az :)
Elvirán kívűl szinte minden masszőrt kipróbáltam. Mercédesz profi???? haha
Mercédes:Kapkod,áll magabztosság,masszázs közben folyamatosan szervezi a kuncsaftokat,Pl:épp pöcsverés közbe"persze jöhetsz 10 perc múlva,most még van vendég de addigra végzek" Alig vártam hogy vége legyen.Legközelebb akkor megyek hozzá,ha sok lesz a szabadidőm és ő f**et!
Andi33:Nem volt rossz , de amikor a végén azt mondta"gondolj valami szépre mert nagyon elszaladt az idő"na az kiverte a biztit.Masszázs jó ,az erotika része kb értékelhetetlen.
Viki29:Profi masszázs,távolságtartó viszont aki masszázst akar az őt keresse.Intimitás semmi.
Bianka23:Sajnos ritkán hírdet,nagyon nagy kedvenc.Nagyon profi masszázsban,lingam is kiváló,maximális intimitás,kedves és csinos nő!
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Jogos volt a téma amit kitárgyaltak, de szerintünk már elég részletesen körbe lett járva :) Aki akar ért belőle ;)
Kérjük a csevegésben folytassák ezt az eszmecserét.
Köszönjük!
Üdv mindenkinek!olvasgatam itt a rengeteg negatív tapasztalatot amit sajnos én is tapasztaltam mind kép és valóság valamint hozaállás és ügyesség szempontjából !par csajszinal mar megfordultam úgy hogy tapasztalat azt gondolom mar van soha nem gondoltam hogy egyszer lesz egy olyan fantasztikus csajszi aki úgymond megérdemli hogy leirjam a tapasztalatom de hat emberek ezt le kell hogy írjam 😄
Kleo 23 jelenleg kétes hirdetőkent jegyzik kepei alapján gondoltam felhívom fel is vette meglepő módon egy kellemes vidám nem flegma csajszi vette fel mar a hangja alapján szimpatikus volt hat elindultam .csengetem nyitotta az ajtót felertem hát nagyon meglepődtem egy gyönyörű igényes nagyon szexi csajszi nyitott ajtót egybol tudtam jó helyen járok 😄test hibátlan gyönyörű cicik ,fenék rendbe és meg az arca is gyönyörű!de ez meg így kevés kivancsi voltam milyen ügyes lesz hat nem csalódtam sőt azt kell hogy mondjam extra ugyes a csajszi nagyon érti a dolgat szerintem az eddigi legjobb csajszi itt Győrbe látogasatok meg nem fogtok csalódni az tutti😄de nagyon nagyon vigyázzatok rá mert tenyleg egy kincs érkezett végre hozzánk 😄hatalmas élményt tud nyújtani kar lenne kihagyni 😄én tutti vissza terek meg hozza jó párszor 😄