Linda(25): már volt beszámoló róla, ósön környéke. A képeket annyira nem tudtam össze rakni a valósággal, de ha már eljöttem beléptem. A házban eddig francia tudásban senkiben nem kellett csalódni, így most se. Sajna a mi talink rövidke volt, mert bejelentkeztek utánam, így fél órám se volt mindkettőnk tusolását és egy kis kinti csacsogást beleértve; "mennem" kellett. :) Pozitív, vagy csak jó időben voltam de picit átlagon felüli feszességet éreztem odalent, ami kellemes érzés volt. Szóval ha nem lett volna a siettség és egy órát extrázva töltöttem volna valószínű Gróf K élménnyel távozom. :)
Blondy(18): viztorony környéke. Dolgozhatna drágábban, máshol a helye. Bár még fiatal..
Cyntia(20): füredi környékén volt a lány: valószínű voltak a szomszéd szobában, ezért akciózni nem lehetett, csak misszionárius pózban óvatos szűzelvesztős együttlétet folytatni. A francia hasonló szintű hámozós kigyófejeltüntetős kényesztetés volt, közben meg-meg állva hogy a telefont hívásokat kinyomja (esetleg kikapcsolni a telót, vagy sarokba b@szni némán??)...