Sziasztok.
Keresek olyan vállakozó szellemű makktarsat, akivel közösen kereshetnenk fel szolgáltatókat....
Sziasztok.
Keresek olyan vállakozó szellemű makktarsat, akivel közösen kereshetnenk fel szolgáltatókat....
Hali Budain melyik csajszi van?esmilyen?? Kosziii
Valentina egy január 10-én kapott kevésbé pozítív véleményre reagálva hírtelen nevet változtatott, és most már Tina 18 néven fut. De érdekes módon a képeit nem változtatta meg, így ennek a névcserének nem sok értelme volt :))
Szia !
Jenny 23 egy kedves és aranyos lány (szerintem). Az elérhető szolgáltatások tekintetében hívd fel, érdeklődj nála. Ez a legegyszerűbb.
Üdv.
Vagy esetleg valaki járt már Aisa-nál?
akáriki írta, szép iromány lett volna :D
Hali. Alettanal járt már valaki? Több érdeklődő hozzászólást is láttam már, valaki csak járt már nálla.
Sziasztok!
Hanna (24): A közelmúltban tűnt fel a hírdetése, így lecsaptam rá. A képek alapján kicsit teltebb lányra készültem, de ez biztos az én szemem megcsalatkozása. Egy vékony csinos rendkívül pici cicijű, aprócska popsijú lányka fogadott. De a modora, és a megjelenése is maradásra sarkallt. A szoba maximálisan kellemes, az ágy pedig HATALMAS. Gyors zuhi, törölköző mérete, tusfürdő választék, tisztaság korrekt. Szájvíz és kispoharak bekészítve. Az ágyon friss lepedő, és halk rádiószó. Remekül oldja csevegéssel a hangulatot, somigat, bújik. Francia rendben volt, bár már kaptam a városban klasszisokkal jobbat. De amin meglepődtem, ahogy én is elkezdtem simogatni nagyon szépen nedvesedett ott ahol kellett. Gumihúzásban nagyon ügyes és már bele is csücsült. De igazán hátulról lehet élvezni. Azoknak ajánlom akik a tényleg rendkívül vékonyka lányokat kedvelik. Mellőrültek kerüljék, de mással bőven kárpótol. Lakás igazán központi helyen van, parkoló hely ingyen volt dögivel.
Szeva Pajti! Én voltam nemrég kb 2 hete mindíg csak délelött 10 től van kapcsolva ,így próbáld meg kösd fel a gatyád mert nem kis falat.
Győrben voltam Szandránál. Visszajáró vagyok. :) Kell még mást mondani?
Még beljebb! :)
Sziasztok ! Regina 21-ről engem is érdekelnének a véleményük azoknak, akik voltak már nála.
Sziasztok. Jennifer (21)ről valakinek van valami információja? Csak azért kérdezem mert jelenleg kétes hírdetőként van fent.
Üdv!
Én is teszteltem Szofit(20) és egész jó volt. Igaz a fogai nem a legszebbek dehát. én pont nem smárolni mentem. Testre nagyon jó és lelkesedik is amennyire kell, bevállalt minden pózt, semmi finnyákolás. Én nem vagyok az a dominálós fajta, de így is kellemes volt. Kicsit ki is csúsztam az időből, de nem lett tőle idegbeteg. Ajánlott. :)
Nadin36 nál ját valaki?A népszerűségi indexét tekintve ez mondjuk nem is kérdéses...A legalább 10 évvel fiatalabb lányokat szoktam preferálni,de neki olyan jók a képei,hogy megingatnak a szokásomban.Esetleg ha valaki járt nála megoszthatná az élményét akár priviben is,hogy megerősítsen lehet e hinni annak amit látunk.Na mert azért az szerintem közel nem átlagos és főleg nem 36 évesen.Remélem lesz egy, azok közül aki többet tud és elmeséli a légyottot.
Privibe megy.
Aranyos vagy, de ha magamról írtam volna, akkor "koromig" és nem "korig"!
Eddig mindenki számára érthető volt..:D
Üdv
Köszi a magyarázatokat. Valóban 45 felett vagyok, de ez ( hála istennek) még nem gond. Csak a fogalmazásra hívtam fel a figyelmet. Úgymint az pl.: Magántelefonszámot nem áll módomban fogadni - ez azt jelentheti, hogy csak vállalati , hivatali telefon számot fogad a hölgy.
Ezzel ezt a fajta nyelvészkedést le is zárom!
Esetlegesen ha nem sikerül megszerezni akkot Petránál (29) érdeklődj, vele rendelt együtt.
Bár nekem Cyntia hozzáállása nagyon nem jött be.
Ha már így álmodozunk....én a székesfehérvári RITA(22)-re mennék rá három naponta, ha áttenné ide a székhelyét.