Sziasztok, tudnátok nekem fiatal popó kedvelő lányt ajánlani a városban?
Sziasztok, tudnátok nekem fiatal popó kedvelő lányt ajánlani a városban?
Az Ősstrici csak kötekedni akar, ne törődj vele.
Igen jó !
Ha valaki akkor Haban tudja!
Sziasztok, Roxi20-ról valakinek van valami használható infója?? Szeretném megkeresni, de szivesen venném ha mandanátok róla valamit! Köszi!
Vasárnap kivételesen vagyok! Puszi
Nem vagyok vak, hogy ne látnám és végkép nem vagyok hülye, hogy ne tudnám használni a fórum jobb oldalán lévő keresőt. Csak olyan kérdéseket teszek fel amikre nem kaptam vagy nem találtam még választ. Itt elnézést is kérek, hogy be írtam a felsorolt hölgyek közé Olíviát, mert róla találtam egy két kommentet. Az meg, hogy ezerszer leírtad szerintem senkit se érdekel, nem kérte senki legalább is én biztos nem. Tudtommal ide értelmes felnőtt emberek járnak, majd feltalálják magugat. Szóval ha kérhetem az én hozzászólásaimat inkább hagyd figyelmen kívül "Fütyülős" köszönöm. További kellemes időtöltést.
Hello. Egy elmenyem osztanam meg Lili18-al kapcsolatba, a multkoraba felkerestem mert egy-ket velemenyt olvastam rola itt....meg nekem bejonek ezek a telteb csajok...na aki szereti a jo kerek kemeny feneku es vaskosab csombu nagy melu csajokat anak ajalanam, egy igazi telt karcsu....es meg szep is a csaj ...legalabis nekem szimpi, kedves semi nyafi, tiszta ilatos p**ci, szolis , ....ugy franciazik....ugy cupogtatja...huuuuu....szoval *rak szerintem ok ,hely ,szoba , parkolas ok. Csapkodos utca. Remelem segitettem valakinek. Meg biszti megyek csak idom legyen. JA es amit turo kolega irt Eszter29-el kapcsolatban azt en is csak igazoni tudom.
Igen, sok olyan csaj van, aki sajnos vagy elment a városból, vagy abbahagyta. Úgy gondolom, hogy már nagyon kevés az állandó jó minőséget képviselő hölgy a városban. Az egyik kivétel Dominika, aki tényleg jól nyomja és aranyos is.
Óh..ne haragudj már tényleg hogy feltettem egy kérdést...elég lett vna ha annyit írsz hogy nem vagy nem irsz inkább semmit..Valószinü megvan rá az okom amiért ezen a környéken keresek nem gondolod?
Izlés dolga. Kiváncsi lennék a te legjobbjaidra.
Azért ezt vitatnám!
Sziasztok Édeseim! Kövi héten várlak egy kis kikapcsolódásra :) Mondd el mit szeretnél és megkapod egy helyes csaj személyében. Garanciát vállalok :D
Niki30, Lizi42, Jessica26, Eszter29
Top 5. Vigyázni rá!
Szia! Olvass a sorok közt! Pl: anett és barátnői, valamint sokan a hirdetés szövegében is leírják hogy van szolgáltató társuk is. Ha nem így gondoltad akkor bocsi!
Egy kis segítséget szeretnék.
Most mennék először lányokhoz,kit tudnátok ajánlani? A Milf kategória sem zavar.
Sziasztok Kedveseim!
Már csak MA az az szombaton találkozhattok velem utoljára,utána egy darabig sajnos nem leszek!
Sok sok pusziii a társaságnak!
<3
Sziasztok ujra
kersem lenne. Nem tudtok olyan biztonsagos es jo szolgaltato helyet
Ahol tobb lany rendel es lehet kozuluk valasztani. Nyiregy vagy debrecen is jo. Koszonom
Olvasom a forumot de ilyenrol nem talaltam infot. Regen a korte uton volt ilyen
Sziasztok
Pár napja Csilla24-et látogattam meg.
A bejutás nem a legegyszerűbb, de megoldható. Meki környéke, természetesen többen vannak a lakásban.
Inkább a beszámolók miatt esett rá a választásom, a fotói annyira nem jöttek be, főként az új műtermiek.
Élőben viszont szerintem sokkal jobb nő, mint ahogy a képek alapján várnád.
A díjazás normál. Csókot kaptam már élvezetesebbet, de véleményem szerint ezt nem lehet elvárni első alkalommal.
A franciája sem a legjobb a városban, de egy erős 4-es.
Az alakja baromijó, a hozzáállása is megfelelő.
Jó, kis beszédes csaj.
Bármikor szívesen visszamennék hozzá. :)
Össszeségében 10/8