Ha valakinek van videoja az alul emlitett hölgyröl , linárol irjon privibe nekem
Ha valakinek van videoja az alul emlitett hölgyröl , linárol irjon privibe nekem
Sziasztok érdekelne Edina 25 , Dalma 39 , Szimi domina 22 lányok ha valaki írna egy két infot privátban azt megköszöném
Hali!
Erdekelne Anna 28, Dia 28 Michel és Luna
ha valaki volt mar náluk írjon!
Bianka nagyon jó voltál!
Fiuk vigyázni rá! egy tündér!
Sziasztok.
Lejlanal jartam es csak ajanlani tudom mindenkinek.Autos kaland de mindent elkovet,hogy eledetten tavozz.Ma is meglatogatom:)
Mona-nak nagyon jok a lokharitoi igy kep alapjan! :)
Hali
Kimberly(24) -ről infó, vélemény?
Hétvégén meglátogatnám
Valaki Anna28-ról privátban tudna adni egy nagyobb információ csomagot(:D), leginkább az arca érdekel hogy milyen, de mindennemű információt szívesen várok a hölggyel kapcsolatban!
Voltál már urológusnál? Akkor a Dr. Mészáros Ferenc helyett képzelj oda egy Mészáros Franciskát:)
Norci 21: Belváros tiszta igényes lakás és fürdő, kényelmes ágy.Ajánlom mindenkinek aki szereti a vékony nagy mellű csajokat
semmi nyafi oda teszi magát rendesen beszélgetős . A képek megfelelnek a valóságnak,sőt élőben még jobb hm ...
visszajáró vendég vagyok, köszi Norci ;)
Beszámoló.
Emmához készültem ma,de nem vette fel a telefont,ezért Natasa 28 hoz mentem.
A piacnál rendel a képeken Ö van,kedves lány,nagyon igyekszik.
Nálam 10/8 pont érdemes kipróbálni.
ok, közben megtaláltam a választ a győri fórumon :D "shanell 20...hm...
"képeken tok jo a csaj meg ugy nagyjabol egyezik is dehat azt amit ott kaptam uraim makktarsak nahh azt soha tobbet nem akarom atelni ...nem megyek tobbet..."
Képek alapján tényleg nagyon jó csajok, csak most már ha meglátogatod őket élőbe is az kapd amit a képek mutatnak :) remélem nem fogsz csalódni ! Írd meg milyen volt a szolgáltatás amit nyújtottak neked !
az elöttem forumozó épp Lara 25 röl irt. Én alátámasztom azt amit irt hogy a képek csalósak nagyon és nehogy valakit meglepetés érjen vele kapcsolatban. Voltam nala egyszer de akkor mg nadorvarosban a Szigeti A utcaban volt. Csalodás volt ugyhogy igaz amit irtak róla.
Sokszor meg nem jartam csajoknal csak modjával de akinek fotoshopos képeekkel hirdet oda nem megyek nehogy kellemetlen meglepetésekbe legyen részem.
meg oda sem nagyon ahol csak derékig van kép készitve. ott valami nem stimmel. veronika 19 et olvastam az adatlapjat ott azt irja szia misel vagyok stb. most akkor ezt sem ertem .nem mintha elmentem volna .
Sziasztok!
Zoénál járt valaki?
Jövő héten megyek Szombathelyre és meglátogatnám.
Érdekelnének a tapasztalatok.
Köszi.
Láttátok Debrecenben a két új lányt? Helena 28 és Alíz 28. Megyek a héten, kipróbálom őket aztán majd írok. Ide miért nem jönnek ilyen lányok??? :-(
Sziasztok!
Brigi 25) - ről van valakinek infója? Mert nem sok mindent találtam róla!
Köszi
Üdv
Beszámoló:
Liliána (23)
Már írtam róla, de a kíváncsiságom nem hagyta, hogy ne keressem fel, ezért egy erre tartott telefonszámról bejelentkeztem (múltkor nem volt nálam ez a kártya). Mint már előzőleg írtam róla, telefonon is elég "egyszerű"...
A képeit fotógaranciásként hirdeti, de a képeken NEM ő van. Egy "svéd" nemzetiségű hölgy nyitotta az ajtót a Szentmihályi utcában, és ennél nem is jutottam tovább, mert illedelmesen megköszöntem a lehetőséget, és eljöttem. De (most kapaszkodjatok) nekemesett, hogy de igenis maradnom kell, mert ő van a képeken, amik fotógaranciásak, szóval higgyem el, hogy ő az, és amúgy is, minek foglaltam időpontot, minek tartom fel...
Nem tartottam volna fel, ha saját képekkel, korrektűl hirdet...
ELJÖTTEM, és ha bárki hasonlót tapasztal, szintén tegyen így!
Nálam: 0/10
Még valami: az előszobában kamera van, szerencsére baseball sapka volt rajtam.
Detto...