"Nagypályások" Retus van bőven teló meg kettőjüknek egy! Komoly marketing.
"Nagypályások" Retus van bőven teló meg kettőjüknek egy! Komoly marketing.
És ráadásként a 2 élő legenda (Dóra és Anikó) egy helyen és egyszerre is szórakoztat akár minket!Kihagyhatatlan párosítás és csak és kizárólag erős idegzetűeknek! Már most látom hogy lesz egy szuper hétvégém!
Sziasztok!
Keresek egy nagyon kedves lanyt.
Fekete hosszúhaju,teltkeblű.
163cm magas tetovált
tetovalasok:balváll rozsa billentyukkel meg vmi kotta féle
dekoltázsán meg egy egysoros szoveg van.
Azthiszem Katherine ill.Alexa ,Nicol néven hirdetett.
Nagyon kellemes orákat toltottunk egyutt.
Sajnos a telszama mar nincs meg.
Valaki valami info név foto telszám stb
koszonom
Zsolt
Ja- Bocsi!
Az idézőjelek elkerülték a figyelmemet. De valszeg a leányzó magától is rájött, hogy ezért a *** moderálva *** itt nem tolongunk az ajtaja előtt.
én fejtsem ki részletsebben? :D bemásoltam azt, amit Győrnél találtam, ennyit tudok én is ( a többi komment is hasonló véleményt tükröz)
ok-okozat; vágod? :) Írtam már messzemenő részletességgel hölgyekről, de valahogy elvárom, hogy kapjak is érte cserébe 'valamit'. Ez a valami nem más, mint 'info', ugyanitt. Akik nyávognak hogy ez kell meg az kell, 90%-uk fel sem meri venni a telefont, hogy tárcsázzon. A 10%-ból még kevesebb, aki meg is írja a tapasztalatait - na ez idegesít engem.
Láttátok már a két új nehéz bombázót ?: Alíz 28,és Helena 28 nem gyenge fotók .
Természetesen mond, nagyon is sokat:)..próbálok ember lenni, maradni, minden körülmény között:)..és ritkán szólok hozzá témákhoz, főként, hogy tényleg kevés időm van, de olvasom azért!
További kellmes Napot Neked és minden Fórumozónak!
Lau
Kérdés hogy meddig marad!
Remélem sokáig!
Nicsak-nicsak visszatért a Dóra!
Gondosan szekesztett, szilikon betétes cici!
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Lau
KÖSZÖNÖM A POZITÍV HOZZÁSZÓLÁSAIDAT ÉS HOZZÁ ÁLLÁSODAT! MIELŐTT MÉG VKI AZT HINNÉ ,FELTÉTELEZNÉ HOGY NEKED DOLGOZOM VAGY EZEN ÍRÁSOK ÖNREKLÁMOZÁS CÉLJÁBÓL SZÜLETTEK,KÖZLÖM,SENKINEK NEM DOLGOZOM,CSAK MAGAMNAK! AMÚGY PEDIG JÖVŐ HÉTEN ELÉRHETÖ LESZEK ISMÉT SOPRONBAN!:)
Szia. A legelső és leggyakrabb példa erre, hogy a hívószám nélküli bejelentkezők 90%-a csak időpontot foglal de nem érkezik meg,de ez a jobbik eset,előfordult rosszabb is jó pár hirdető hhölgyel pl erőszakos volt az illető a szolgáltatóval, de volt példa arra is, hogy bántalmazta a hölgyet és hasonló dolgok, sajnos a hívószám nélküli bejelentkezők ellen nem lehet semmit tenni így megússza a tettei következményeit!
Minek kell ragaszkodni a hívószám kijelzéshez? Minek az a hirdetőnek? Hogy lenyomozzon? Miközben a diszkrécióról papol mindenki...
Írd csak meg nyugodtan, engem is sokszor moderáltak, akkor átfogalmaztam, és addig írtam, míg át nem ment ;)
Nekem pont jó a cici mérete :)
Többen mondták akik visszajárósai voltak, hogy végleg befejezte.
volt valaki esetleg vélemény?? EMILY 20 éves győri egyetemista lány az apro hirdetések között van és az van ki irva hogy kétes hirdető!
Gabo30! Biztos úgy van,ahogy mondod,de a képek alapján azért "nagy mellűnek" nem mondanám a Norci21-et. Csinos,vékony az tény,de nálam a nagy cici nem itt kezdődik. :)
Túl szép,hogy igaz legyen? :) Majd írd meg milyen volt,várjuk! ;)