DŐNIZ SZÉP HÖLGY PÉCSEN MIKOR LESZEL?
DŐNIZ SZÉP HÖLGY PÉCSEN MIKOR LESZEL?
Ne hagyd ki! Sok vélemény van róla, hiszen *** moderálva ***
Azért a statisztikád magáért beszél jóember.. Kérdezősködés és tiltás.. :D
Mit szerettnél volna megosztani velünk?
Azért az Enikő 26 (ami holnap reggelre lehet, hogy Ankó 23-ra módosul) elég egyértelmű, azononsításra alkalmas megjelölés, vagy ha úgy tetszik - jellemző stílusjegy...
Zóé 33
Ma jártam nála és teljesen elvarázsolt!
Voltam már jó pár nőnél de eddig ő a befutó!
Hozzá állása maximális csak velem foglalkozott nem az órát nézegette.
Érkezésem után egy törcsivel elkísért a fürdőbe aminek felszereltsége nagyon jó minden megtalálható!
Zuhany után az ágyon kicsit beszélgettünk ami nagyon jó volt nagyon barátságos kedves és kezdeményező!
Rendkívül jó a franciája de az a csípőmozgás valami elképesztő! Nagyon ápolt és higiénikus!
Miután felöltöztem muszáj volt még egyszer megkértem had markoljam meg a gyönyörű melleit.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Remélem minél hamarabb újra ellátogat városkánkba! :)
Hali! Ma voltam nála! 10ből 11-es rendkivül kedves nagyon jól csinál minden igazi bombázó a képeken ő van és a való életben is pont olyan sőt még jobban néz ki!
Nagyon jól felszerelt a fürdő a lakás teljesen megfelelő! Nem az órát nézegeti hanem teljesen rád pontositja a figyelmét. Csak ajánlani tudom. Még else mentem tőle de már kérdeztem mikor lesz elgközelebb kisvároskánkban újra :D
Sziasztok! Mindenkinek javaslom Kornéliát messziről kerülje el,mert valótlan fotók és borzasztó körülmények várnak!
A britteknél van rá ígény! :D
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a hirdető közt lányok között tud-e Valaki olyan szolgáltatót ahol pénisz pumpa vagy mű pénisz megtalálható és azzal játszana-e esetleg velem.
Köszi
Holtverseny esetén pedig a két úr megosztozik a hölgyön...
Laura 34-nél voltam korábban. Kedves, aranyos, jó a szex vele.
üdv
Sziasztok!
Szindy: unott hozzáállás, mellei óriásiak de hozzáérni nem szabad, francia gyenge.
Egy m*nő aki külsőre jól néz ki de amit nyújt egy nagy n*lla!
Én biztos többet nem megyek hozzá!
A lábtörlő a rajtkocka.
Henivel kapcsolatban egyetértek, Jessicaval pedig egyik legjobb ilyen élményem volt. Jó, hogy nem vagyunk egyformák, különben sorba állnánk ugyanannál az ajtónál.
Hmm... nem tudod miről maradtál le ! Az biztos, hogy a két legnehezebben elérhető hölgyről van szó !
Sziasztok! Diana51-ről van valakinek infója? R*nd*l még?
Köszi
Alexandra 29, vagy Laura 34-ről van valakinek infoja?
Szerencsés vagy!A Ginát kb 1500szor hívtam de még csak a hangját sem sikerült hallanom!Daniellához pedig sajnos nem sikerült soha időpontot egyeztetnem ami persze nem az ő hibája volt mivel neken mindig sűrű a napom!De igazad van mindketten legendás hölgyek csak sajnos már nem elérhető egyikük sem!
Jessica (26) A fotók és a debreceni viszonylatban kedves, értelmes telefon után csalódás. Ő van a képeken, de a valóságverzió inkább 30, mint 26 -de ez még nem is lenne gond. Jó alakú, arca sem csúnya, bár nem a nekem való bájos-helyes (a fotókon jobban közelít ehhez), inkább kiélt. Bár alapvetően igyekezett normális hangnemben, normális hozzáállást mutatni, de ez nem belülről jön és nem is működik hitelesen; abszolút gépies, sőt türelmetlen is volt, csak testben volt jelen. Mintha egy robottal lettem volna. Számomra game over vele. A lakás egy hangulatos házrész egy nagyobb házban az Auchantól kb 1 km-re.
Lora (21) Előző nap megbeszélt időpontban nem vette fel, és az ismétlésekre később sem. Nem szeretem, ha vesztegetik az időmet. No további comment.
Heni (38) Böszörményből: Végre egy MILF, aki tudja mi kell egy férfinak és véghez is tudja vinni. Kicsit vaskosabb (de nem kövér) alkat, abszolút nem plazaplasztikbaba HP, aki ilyet szeret, ne hozzá menjen. Számomra az is előny, hogy nem magas. Először talán kicsit tartózkodó, de egy két jó szóval és jó mozdulattal kiolvasztható, utána odaadóan rajta van a szeren. Sőt, habzsolja. Természetes, egyszerű, kedves emberi teremtés, megérdemli a megbecsülést. Azon kevés hbm-i szolgáltatók egyike, akikkel felhőtlenül jól éreztem magam - meg is nyert magának, visszatérek. Egy építő kritikai mj.: a fürdőszoba és a szoba tiszta, de utóbbi kicsit lehetne igényesebben a célra berendezett és felkészített.
Ezzel egyetértek ;)