Sziasztok...Valaki tudna ajálani Nyiregyen egy korrekt csini hölgyet erotikus masszásra? Elöre is köszi a választ.....
Sziasztok...Valaki tudna ajálani Nyiregyen egy korrekt csini hölgyet erotikus masszásra? Elöre is köszi a választ.....
Aha,már én is néztem :D
Azért elképesztő hogy egynémelyik mennyire nem ad magára!
A kádat biztosan csak pózolásra használják. Pfuj.
Sziasztok ma egész este várjuk barátnőmmel a hívásaitokat szivesen megyünk házhoz! :)
Loretta (19) egyes fotó!
Te jó Isten milyen retkes talpak, honnan szabadultak ezek?
Hajrá makktársaim akinek van gusztusa hozzá.
Sziasztok!
Zsuzsa37: Belváros csendes részén található. Idősebb korosztály. Többnek néz ki mint 37 arcra, de a teste nagyon jó. A csaj csinos, a melle lógos. Melltartóban vonzó. Csizmában, dögös ruciban fogadott. 1 órára kerestem fel. Finoman érzékien kezdett a dologhoz. Csók a nyaktól egészen le lassan. Francia jó. Nem csak a makk részét nyalogtaja, de be is kapja, közben kézzel massziroz. 1 óra 10 rózsászál. Mindent megtett hogy jól érezzem magam. A végén kértem fejezze be franciával, mindent beleadott. 10/8. Arcra nem olyan szép, a melle se mai.
Anikó: A képeken csinos, de a csaj kb. 15 kg több mint a képeken. Barátnő érzésem volt nála. 1 órára kerestem fel. Egyből bekapta a csaj, de a francia nem az igazi. Jól kezd neki, de később csak a makkot nyalogatja. 2 menet közben jól lehet vele dumalni, közvetlen. De nem kell kerlelni hogy bekapja a csaj. A hasa nagy, a segge is, de összességében nagyon jó. 10/8. 1 óra 15 rozsaszál. Drága, ha karcsúbb lenne több pontot kapna. Meg meglatogatom maskor is.
Így már értem. Tudat alatt valami nekem is bökte a szememet, de nem tudtam, mi lehetett az. Most már a helyén van minden. Köszi, Urak!
Sziasztok. Debrecenben keresek roma lányt aki vállal NFVSZ-t tényleg végig. Privátba is írhattok, lányok Ti is ;) :) Előre is köszönöm!
Igen. Nekem is csak tegnap késő este tűnt fel, hogy kettő van neki. Először csak pislogtam, hogy mire céloztál azzal pontosan, amit írtál, mert nem tűnt fel egyből.
Sziasztok.....Nyiregyen ki tudna ajálani,egy megbizható korrekt hölgyet, erotikus masszásra? Köszi a választ előre is.....
DRÁGA KANDÚRKÁIM! SZOMBATTÓL GYŐRBEN ÁLLOK RENDELKEZÉSETEKRE EGÉSZEN HÉTFŐ ESTIG! ILLETVE SZERETNÉM HA TI ÁLLNÁTOK NEKEM! :P ;)
MILLIÓ PUSZIKA :*
LORENA (MARCAL 1)
Keresd az élmény masszázst! A szőke szépség ellazít.....
Érdekes mostanában sok negatív bejegyzést kaptam... megjegyezném, eddig sem rossz, sem jó hozzászólást nem volt!
3 napja regisztrált, 1 hozzászolás, az is nekem! Kedves szelfi Úr, miattam nem kellett volna regisztrálni!
Soha nem vagyok negatív senkivel, tudom kezelni a helyzeteket! Aki hivott már, tudja nem szoktam gondot csinálni, ha
valaki picit késik. Emberek vagyunk, városban lakunk, parkolás....(ha valaki lemondja az időpontot, kedvesen megköszönöm).
Megyek eszem, egy jó ízű mákos gubát, vanília öntettel (jóizu makosgubát csokiöntettel helyett) További szép hétvégét!
Jövő héten szerettem volna hozzá menni, de azt hiszem teszek egy próbálkozást, lám mi a helyzet. Az is lehetséges hogy nem volt meg köztetek a vonzás és azért volt olyan amilyen. És a hirdetése azért nincsen fenn mert hétvégén nem dolgozik. De ezt te kellett volna tudnod mert voltál nála.
Ezt hogy érted?
Mara le is vette a hirdeteset Kiara.
Sajnalom, de tenyleg nem neki valo ez a szakma ilyen hozzaallassal, de ha kitakarit, megtanul csokolni, es franciazni, kicsit edz, es visszahozza azt a formajat amik a kepeken vannak, es ad magara, valamint komolyan veszi a vendegeit talan vissza is mennek egyszer.
Egyetértek veled.
Nekem nem voltak ennyire sarkos problémáim vele, de utólag bennem is egy olyan kép maradt meg róla, mint egy "metálos stílusú" vagány csaj, aki lány havernak iszogani és koncertre járni tökéletes, de nem erre a szakmára való.
Számomra nőies sem volt és kedves sem, de meg kell védenem, mert veled ellentétben nekem megcsinálta amit szeretek és úgy ahogy szeretem. Az más kérdés, hogy tudtam és éreztem, hogy egy porcikája sem kívánja.
Talán én jobban el tudtam vonatkoztatni ettől és csak az élvezetre koncentráltam.....de ugyanakkor ha ezt a gondolatmenetet folytatjuk, akkor helyette lehetett volna ott egy 160 kilós bálna is, az is ugyanilyen jól esik.
Egy szó mint száz: megértelek!
Köszi ezzel neve lekerült a bakancs listáról, térjen vissza bámien néven is!
Aranyos vagy, en megprobaltam, probaltam csokolni, simogattam, es en kezdtem a nyalassal 10 percet csak vele foglalkoztam, de annyira hidegen hagyta az egesz hogy feladtam, es megkertem foglalkozzon velem. Latszott rajta a gepiesseg, es hogy utalja csinalni, ezen semmi sem segit. Ezen kivul en *** moderálva *** volna azert hogy o okozzon nekem oromet, ami a legkissebb mertekben sem sikerult sajnos.
Vannak partnereim, jarok swinger klubokba, tapasztalt, szexualisan muvelt ferfi vagyok, egyszeruen szerettem volna a hazalatogatasom soran is jol erezni magam ami nem sikerult.
Ezen kivul voltam mas lannyal a varosbol akivel egyik problema sem merult fel, tiszta lakas, hangulatos kornyezet, szemkontakt, es ot nem kellett iranyitgatni, tudta mit es hogy kell.
Van ilyen, leirtam a tapasztalatom es megosztottam veletek hogy ne essetek ugyanabba a hibaba.
Igazabol mar az ajtobol ki kellett volna fordulnom de az eleg udvariatlan lett volna.
Lehet azért felejtett el síkosítót használni mert nincs hozzászokva hogy valaki ne tudja megfelelően felizgatni?