Micheleről annyit tudok,hogy a fotói alapján alkatra akár egy gazella. Illik hozzám,én sem vagyok túl vastag. :) Mai napig furin érzem magam olyan csajokkal,akik alkatra "vastagabbak" nálam. Nem érzem magam elég férfiasnak olyankor. :D
Micheleről annyit tudok,hogy a fotói alapján alkatra akár egy gazella. Illik hozzám,én sem vagyok túl vastag. :) Mai napig furin érzem magam olyan csajokkal,akik alkatra "vastagabbak" nálam. Nem érzem magam elég férfiasnak olyankor. :D
Tisztelt Urak:)))
Barby 23 néven voltam regisztrálva korábban Debrecenben!Rendelésem mai naptól megkezdtem..:)))Polixénia néven megtaláltok...:))))
Puszi
Ki tudnádfejteni milyenvolt AlexaBlack Privátban vagy itt. Köszi
Megtudna valaki mondani hogy mi lett rita20-al mert erdekelne!
Alízról vagy Micheleről tudtok valamit?
Kösz előre is!
hello.
Jázmin 31 et kerestem fel előszőr. de telefonban nem volt éppen kedves ezert nem is mentem el hozzá és esélyt sem adtam meg .
Alexa black nel jartam nem vagyok biztos benne hogy jo otlet volt maradni. más volt képeken es aminek nem szabadott volna éppen lógni az azert sajnos logott.
Nem volt jó ötlet.
Nina 24 nem és nem . 1x voltam de olyan sokan vannak egy lakasban hogy nem is volt erom sem megtippelni . de nem is akartam mert nagyon zavaró volt hogy mindenhonnan zajongás beszélgetés cigifust . nem jó a hely.
Vivike 27 nél régebben jartam talan egy fél éve hat ezen gondolkodtam hogy visszamegyek hozzá de aztan megsem mert azért a posi az valojában nem kicsi. 1x voltam nála is.
Szamanta milf ez egy jo kör volt. igaz aki a nagyobb cickokra vágyik jo kis maszirozással egybekötve annak jó lehetőség nekem nagyon tetszett. eddig a maszirozásban ő vitte a pálmát.
Ha valaki kifejezetten erre a karakterre vágyik akkor hozzá megéri elmenni.
csa
Valós amit írtál :D
Dior. Barátságos,ha normális vagy. A cicik pedig hatalmasak. ;)
Üdv! Szerintem Ő a régebben hirdető Valentin. Ha aztmondja hogy Hajdúnánáson tud fogadni, akkor Ő az. Annó írtam itt róla, bemásolom Neked.
"Igen, voltam már nála. Viszont nem Debrecenben r*nd*l, hanem Hajdúnánáson én ott látogattam meg akkor amikor felkerült a hírdetése. Múlthéten érdeklődtem tőle hogy beköltözött e Debrecenbe, azt mondta hogy nem mert még nem talált albérletet bent. Viszont akkor nem értem miért van neki Debrecen beállítva. :) A sz*lgáltatásával nincs gond, egy panelben r*nd*l egyedül. Kedves, közvetlen, érti a dolgát. A franciája gyengéd, finoman csinálta, így volt a szexxel is. Előtte-utána lehetőségem volt tusolni, egyáltalán nem sürgetett. Még emlékszem hogy a távozásomkor kérdezte hogy fogok e még jönni, mondom valószínűleg igen, erre fogott egy kis noteszt és felírt és hozzátette hogy akkor beír állandónak és elsőbbséget fogok élvezni a többi látogatóval szemben, mert neki fontosak a visszajáró vendégek. :) Azóta nem volt szerencsém meglátogatni. Az **ak átlagosak. Összességében ajánlott!"
Szia!
Valóban nagyon gáz ,sajnos egyszer én is ráfutottam.........
Sziasztok!
Ti Diorhoz vagy Mollykahoz mennétek? Nem tudok választani. Tapasztalatok esetleg a két hölgyről valakinek? A nagy cici mindenképp bejön, az sem baj ha barátságos.
Ugyan már, azért, mert kaptál egy-két minuszt, azért még nem kell elbúcsúznod.. Pont azoktól a lányoktól kapod, akiknek nem tetszik az őszinteséged. Esetleg azoktól, akik magukra ismertek.. De azok véleményére meg soha ne adj! B@sszál rá, haver, nyugodtan írd meg a véleményedet, hiszen ez egy fórum, és jó volt látni, hogy rajtam kívül még más is irogat rendszeresen! És aleírt vélemények, legyenek azok pozitívak vagy negatívak, csakis jobbá teszik a felhozatalt hosszútávon ;) És ha moderálnak? Na bumm, akkor még egyszer írd le, fogalmazd át, egyszer csak átmegy a véleményed ;)
Szóval én várom a beszámolóidat (habár lehetne gy kicsit bővebb (hol, milyen a kecó, milyen a csaj hozzáállása, stbstb)
Sajnos az általad említett Roxyhoz idő hiányában nem jutottam el, de igyekszem :D
Üdv: Doc
A közelmúltban volt szerencsétlenségem felkeresni Renikét. Unott úgy lesi az időt mintha az élete múlna rajta, közli ,hogy 10 perced van, popót azt mégse. Eddig megúsztam az ilyen lányokat ez szarul esett.
Roxy tényleg üditő kivétel .Volt már ilyenben részem,hárommal összesen!Na Gréti még ez a kategória szintén!
De azok már feladták a szakmát úgylátszik.Mert eltüntek.
Ne add fel! Ez mind a szemét konkurrencia műve csupán!
Azt meg soha ne várd el,hogy a többi igénytelen hirdető,bravózzon hozzá!
Nagyon nyírják a jól menőket.Mivel elég őszinték velem a hölgyek,elmondják,hogy miket művelnek a jól menőkkel!
Kamu időpont foglalás a minimum!Aztán fenyegetések!
Kiváncsi vagyok,ez a vélemény meddig marad fenn!
Azért kiváncsi lennék Cindy és Bettina nevű hölgyekről mi a vélemény?
Valaki biztos,hogy járt náluk?Megosztana pár szót?
Kösz!
Kiarát én is meg kell, hogy védjem és teljes mértékben igazat kell adjak Pédé kollégámnak. Én is már régóta és számos alkalommal veszem igénybe Kiara szolgáltatását de eddig minden alkalommal elégedetten távoztam tőle, ami sajna nem mondható el az összes pécsi leányzóról. És az "orkságot" azt az Ő nevében is kikérem! Ez vele kapcsolatban biztos, hogy nem helytálló.
szia
fanny19 hol található? esetleg van telszáma?
köszi
Ízlések és pofonok..nem mindenkinek lehet megfelelni és ez így van jól!
Elfogadtam a kritikát :)
Szép estét mindenkinek :*
Kedves enemy!
Nekem is megírod privában?
A felsorolt lányok közül Én csak Kiaránál voltam, de nála elég sokszor (relatíve.. kinek-mi a sok.)
De most csak néztem bután. Legalábbis Én mindig nagyon jól éreztem magam Vele, jól tolerálta mindig a nyűgjeimet, illetve a nem épp Matyó hímzés szerű kinézetemet :D
Tényleg nem szeretnék vitatkozni, mert ahogy nincs két egyforma vendég/szolgáltató úgy nincs 2 egyforma találka sem. De eddig másoktól sem hallottam róla ilyen negatív vonzatú dolgokat...
A utolsó mondatod viszont egyértelműen megcáfolandó szerintem. Nem láttál Te még "félvér" lányt, ha rá képes voltál ilyet írni.
Számtalan pozitív dolgot fel tudnék még sorolni Vele kapcsolatban, de nem teszem, mert könnyen rásütik az emberre, hogy az adott lány "managere" az illető, vagy, hogy önreklám. Szóval, nem szeretnék többet ártani, mint használni....
Illetve mindenki másként éli meg a dolgokat, de.. Áhh, hagyjuk. Nem kell mindenkinek odalenni érte, így könnyebb legalább bejutni hozzá. :D
Sziasztok!
Carolina18-ról tudnátok infót adni?