Ird már le légyszi mert eltűnt mire elolvastam volna
Ird már le légyszi mert eltűnt mire elolvastam volna
Voltam kiránál.istenien csoda jo nő.a szolgáltatása kitűnő nagyon figyelmes igazi barátnő filling.feszültséget oldja.ajánlom mindenkinek aki szereti a vékony magas lányokat
Már bocsánat hogy bele szólok, de nem igazán szeretik a vendégek, a telefonálgatunk, utánuk, én pl. nem is szoktam, mert tiszteletben tartom hogy , esetleg nincs egyedül, ott ülnek mellette, és magyarázkodjon, stb., és nem hozok senkit kellemetlen helyzetbe.Ezért kérem, meg előtte a kedves vendéget, hogy előtte . még 30, percel jelezzen vissza, és nincs gond. szép napot mindenkinek.
Ez az esetek 1%a,nem ez volt a kérdés!
Bunkóság nem jelezni időben, ha valami probléma adódott, de a szeretett Hölgyek részéről isl. Szerintem a fogyasztói oldalról is gyakran megtapasztaljuk ezt a problémát, viszont nem tudom, hogy mi a szolgáltatást igénybe vevők hogyan várhatjuk el a visszajelzést. Küldhetik nekünk sms-ben, vagy megcsörgethetnek? Én ezt előre lebeszélem a választott Hölggyel, hogy, ha probléma adódik nyugodtan küldjön egy sms-t, mert vidéki vagyok és ne utazzam potyára.
Ennek elllenére két hete egy kedvelt Hölgy nem jelzett vissza, az egész délelőttöt Db-ben töltöttem. Másnap el sikerült elérnem kérdezvén, hogy mi volt a probléma, aggódtam érte, hogy valami baja esett. Azt válaszolta, hogy nem érezte jól magát és nem fogadta az aznapi vendégeit. Kérdésemre, hogy szokta-e jelezni ezt bárkinek is, azt válaszolta NEM. Egy évben egyszer- kétszer előfordul, hogy valami közbe jön, azt nem jelzi senkinek.
Azóta nem keresem, mert így kockázatos beutaznom Db-e és más opciók után keresgélnem.
Mint ahogyan egyik nevettetőnk mondta: "p...t? p...t bármit" Majd a 3 betűs hivatal azért körbenéz a fronton.
Lili (22) valaki infó?
Köszönöm!
Ezek szerint Te még senkinél nem jártál?
Csak kérsz!De még senkiről egy árva kukkot nem szóltál!
Miért vársz el olyat bárkitől,amit Te soha nem teszel meg?
Sziasztok.Én jártam Izoldánál de egyedül nem dolgozik,és szerintem nincs kielt feje mint ahogy vasmacska állítja.
És ugyanez érdekelne Szandra masszázs (27)ről is.
Ki volt már nála? Mit tapasztalt? Nagyon érdekelne!
Mit is jelent az olajos csúszka és a végén az erotikus befejezés? A fantáziámat mindenesetre felpörgette!
Tényleg olyan szép kecóban fogad, mint amilyen a képeken is van? Éjjel is?
Ha tudtok ilyen válaszokat akkor ne fojtsátok magatokba, mert ezekből szeretném eldönteni, hogy ha Pécsen leszek, kihez is menjek el.
De ha még jobbakat tudtok, akkor azt is írjátok meg! Mindegyik érdkelne, aki szuper!
Hali!
Hátha valaki volt már Virág(48)-nál.
Milyen a hölgy?
Tényleg annyi idős?
Szilikonos-e?
És mit nyújt?
Csak masszázst, vagy mást is????
Minden tapasztalat jöhet!
Látom még most is minden a régi. Ha valaki negativ kritikát kap,akkor a hozzászólás kimoderálásra kerül.Már csak az önreklám maradhat másik IP címről.
Nyugi, nem nagyon küldenek el a helyszínről se a csajok esetleg csak akkor ha b*nkó vagy ápolatlan a vendég azokat menesztik de amugy nem , mivel a zsebedben van az amire ők igazán vágynak :D
HA-HA-HA,,,egyébként jogos :-)
csak nem értem mit várnak ettől az oldaltól ezek az urak, talán azt gondolják, hogy ha nem sikerül bejutni adott hölgyhöz akkor minden-mindegy alapon, majd felkeresik őket vagy talán azok a hölgyek fognak ***moderálva*** nekik akiknek épp adott héten kevesebb vendég jutott. Na mindegy.
Pedig nagyon egyszerű a válasz...
Izgalmas bejelentkezni, telefonálni , elképzelni hogy megyünk a telefonálás és megbeszélés, már olyan érzés hogy szinte meg is tette. el is jut akár a megbeszélt helyig is, aztán az"erkölcs", és a ***moderálva*** sajnálata visszafordítja az elhatározást :D Na meg a másik a rossz tapasztalatok, ha pld van egy igényes ügyfél aki szeretne úgy együttleni egy nővel ahogyan kell, kölcsönös francia, csók, tudjátok, mintha valóságos lenne, nem egy robot, aki csak odatartja. és minden ami normális egy szexben, pld, ugye a kölcsönös francia, és a csók az *XTRA rózsaszál. és ezek a rossz tapasztalatok is mindig visszafordítják az embert, ezért gondolja meg magát :)
Jó étvágyat mindenkinek! Evelinről írtakat én is igazolom. Sajnos Pamela néven hirdető hölgy kerülendő kategóriába soroltam. Angiról tudtok jó ajánlást írni?
Szived joga "beleszeretni" bárkibe...hozzáteszem, ezernyi szép lány van, főleg Bp-en...nagyon sokszor nem ezzel van a probléma, hanem valami bensőségesség, odaadás hiányával...nem mindenkinek elég, ha többé-kevésbé "megcsinálják"...vagy szimplán odatartják a "nunciust"...az viszont tény - és ebben igazad van -, hogy sok múlik a vendégen is ...de a vendég kedvessége azonban önmagban kevés az üdvösséghez
Ja és valaki magyarázza már el, hogy a vidékilány oldalra hogyan kerulnek "urak" hirdetőként...javaslom a megfelelő kereslet megcélzására a videkiur honlap létrehozását, mert kissé zsenánt, hogy f*szingerek stirolnak rám egy videkilany nevezetű oldalról
Carmen28 - helyes és jófej szolibarna lány, kellemes és formás kis cicik, isteni finom "babapunci" nyami, nyami...és picit lapos popsi jellemzi...extrák: csók helyett puszika...hát ez szívás...apropó szívás..na az rendben volt..de az nfvsz is extra...az egész dolog alapjában véve rendben volt, de hiányzott a szükséges plusz, a bf, amiért az emberfia rögvest vissza akarna menni
Sziasztok! Ha valaki volt Döniznél, megírná nekem, hogy mik a tapasdztalatok és, hogy hol lakik?