Sziaszok!
Nátália 27
Meláni 20
Dana 20
Dorina 25
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Sziaszok!
Nátália 27
Meláni 20
Dana 20
Dorina 25
Valaki volt már náluk, tapasztalatok?
Jöhet priviben is.
Már akinek megéri! :) a sok semmiért f*zetni ??! az viszont pozitív , hogy a képei fedik a valóságot legalább ! Köszi az infot, mindenképpen hasznos volt !
DRÁGA KANDÚRKÁIM!
SZERDA ESTÉTŐL HÚSVÉT VASÁRNAP REGGELIG GYŐRBEN VÁRLAK BENNETEKET TÁRT ...KAROKKAL! ;)
VÁROM SZERETETTEL MINDEN ÁPOLT, IGÉNYES LOCSOLÓÓÓÓM! :P
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
SOK PUSZI :-*
LORENA
(GYŐR, MARCALVÁROS I.)
Kleo 25.. makktársak addig menjetek hozzá amíg lehet, szombat reggel megy vissza.
Semmi barátnő feeling, semmi extra szinte, nem éli bele magát
DE AZÉRT A TESTÉRT MEG ÉRI! brutális. szoli barna, nem túl nagy szilikon cici, bársonyos bőr, és tökéletes idomok.
Azt mondom hogy a magas rózsaszálak fejében is megéri.
Sziasztok :D itt a városban ki a szűk puncis leányzó akihez megéri elmenni? :D
:-D Hát, apám, ha besűrűsödik a meló, az ember fiának nincs affinitása vidékilányon múlatni a nulla szabadidejét.
De az, hogy ezt te miért nem privátban tudakoltad meg, az azért a te gerinced anyagösszetételére enged következtetni. :-D
Szandra masszázs 27-ről nem voltak túl jó véleménnyel Győrben, de ha valaki próbálta, engem is érdekelne egy részletes beszámoló.
A csecsemőktudtommal a f***eregetéstől sírnak fel,most akkor te is el lettél fenekelve ? :DDDD
Ezt én sem értettem Szabina elég sokáig. Vannak olyan vendég-jelöltek, akik szimplán át akarnak verni, vannak olyanok, akik a konkurencia oldaláról próbálnak "lefoglalni" időpontot.. és vannak olyanok is akik sajnos félnek eljönni, mert mi lesz ha eljön? és túl sokan vannak a lakásban? vagy esetleg nem tud úgy ellazulni ahogy kellene?.. Én az utóbbiakat megértem. de azért valóban szólhatnának. ez így van. :) Szép estét! :)
Ez 90%-ban igaz, de vannak kivételek. Például itt Debrecenben Rita is volt 0-24 órás, de természetesen este-hajnalban már nem volt elérhető. Van hogy nem figyelnek az időpontokra, de a legtöbb esetben tényleg reklámfogás. Szóval embere válogatja. Figyeld a beszámolókat, és talán nem tévedsz nagyot.
Amúgy nem sokba kerül átregizni hírdetőröl...
Én elhúztam a csíkot.
Ismered azt a típust,aki a pénzre hajt. A körülményekről inkább nem írok. Ketten dolgoznak a barátnőjével. Őt nem teszteltem. A környezet miatt nem is teszem. Ha van változás, akkor írd meg, mert Brigit nem hagynám ki.
Drága Uraim! 😊
Ismét ellátogattam hozzátok Szombathelyre....biztos vagyok benne, hogy sokan örültök, mert már vártatpk minket 😉
Pentek délutánig vagyunk itt Zsanival....várunk Benneteket ! 😊
Óriási puszik 😘😘😘
Csak annyit kérdeznék, hogy miért minden szolgáltató, csak kijelzett számot fogad??? miért érdekli a számom, ha azt mondja diszkrét???95% aki hívja őket úgyis eldobható mobilszámról hívja, ez fúrcsa nekem nagyon
♥♥Sziasztok Hercegeim!
Újból vagyok :) Sokak örömére :D Minden nap! Ünnepek alatt is leszek, hosszabb rendelési idővel. Puszi pasikák! ♥♥
staffi- A negatív kritika az senkinek nem jó,úgy az oldal üzemeltetőjének és a hirdető személyének . ezért sem írok inkább nagyon ide mert ha olyan jellegű a hozzászólás kimoderálják.
Tibeti szerzetes
Írtam privátban. Innen is: bocsi...
Tényleg "nem gyengék" a képek. Az egyiken látjátok a maci arcán az önelégült vigyort? Jó dolga van, na.
:))
Ejh'!, de lennék a helyében...
Így ahogy mondod nem gyengék a képek ,és amit elkér az sem gyenge 1 órára ..
Tisztelt Uraim !
Újra vagyok !
Több hétig folyamatosan elérhető leszek , és az ünnepek alatt is vagyok !
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET !
Zsani Nagykanizsáról