Loreál in Párizs, mert megérdemlem :D
Loreál in Párizs, mert megérdemlem :D
Tamás Komáromból megdicsérte Reginát és Noémit . Ez nagyjából rendben is van . De jobban tetszett volna ha a dicséret Szegedről vagy Debrecenből érkezik .
Gróf kurátor.. jól bebuktál.. :D
Érdekes dolgok ezek, Olivia38 volt a tegnap, ma Olivia43. Kicsit sok egy nap alatt.
Tünde 40- ről valami infot tudnátok adni. Jöhet privátban is. Köszi
Izabell!Emlékezetem szerint ugyanaz mind a kettő!
S nagyon lehervasztó a hozzállása!Kedvességnek semmi jele!
Pedig csinos és jó testű az életben is nem csak a képen!Megkockáztatom,életben jobb mint a képen!
"Na gyere gyorsan!Igyekezz! Aztán húzz a picsába el!"" - ez a minimum hozzáállás!
De azért nem írtam eddig,mert azt hittem csak én hoztam ki belőle a "megunt feleség szindróma" hozzáállást!
De!
Roxy
Gréti
Yvonne
Ez mind ajánlott!Nagyon!Mindenféle szempontból!
Még bevenném a sorba Viki 22 -t is!Kicsit fura!De érdekes módon, a végén mindíg jó volt!
Betina22 valaki valamit?
Látom kettő Izabell van. A fehér naciban aki pózól arról írtam...
Liliana23 valaki tud róla valamit?
Na most hirdet. Izabell24 szőke ő az akit írtam hamarabbi bejegyzésembe. Kritikán aluli a hozzáállása, nodora viselkedése. Végig grimaszol hogy "már megint egy ,rántok kettőt aztán húzzá innen" -kifejezés végig megvan. amugy jó alakja van , de azon felül 0 20-ból még a 0-át is sajnálnám megadni.
Szia hajó!
Köszönöm a választ! Ügyes lány volt. Maradhatott volna.
Az előző kommentemhez kiegészítés "minél több visszajáró elégedett vendége legyen" :-) (Bianka25)
Bianka mindenkivel kedves és közvetlen, el tudja hitetni mindenkivel a barátnő feelinget. De vigyázat, csapda! Ezzel csak eléri, minél több vendége legyen. Így kellene minden szolgáltatónak csinálni.
Hanna24: Éppen az ellenkezője. A maga módján aranyos kedves, de nagyon zárkózótt. Nem bunkó, nem is fadarab, teszi a dolgát csendesen, néha felnyög, vagy a méretes szerszám miatt, vagy eszébe jutott a betanult szöveg :-) A úgy jó a teste, a szilikon cicik mesébe illően szépek :-)
Azt hiszem a Király utcában fogadott az utolsó hetekben. (ha egyről beszélünk) Előtte meg a Varsány utcában.
Amíg Pécsett volt, addig biztos nem. A popója bal felső részére tetováltatott pár hónappal azelőtt, hogy eltünt innen.
Gyerekek, ez a "Roxy(20) masszázs" tud valamit. Valószínűleg megitta a fiatalság szérumot, mert 2 nap alatt 17 évet fiatalodott. Nemrég még 37 évesnek adta ki magát ugyanezekkel a képekkel. Le a kalappal!
Ezek után elgondolkodtató, hogy vajon melyik életkor is a jó....illetve a fotók tényleg fedik-e a valóságot. Sejtésem szerint a legmagasabb házban rendelhet, mert ott szoktak ilyen csodák történi a lányokkal.
Egyetértek, az átlagosnál jóval magasabb szintet képvisel.
Jessica hirdetése valós? Ő volt az aki Jessyka Swan néven filmezett korábban?
Üdv az uraknak!
Akik eddig panaszkodtak hogy ki halnak a régi jó lányok, azoknak van egy jó hírem, Karina (22) névvel vissza tért Hanna. Bővült a kínálata, de a hozzá állása és a kedvessége egy cseppet sem váltózót. Mindenkinek csak ajánlani tudom. De vigyázzatok rá :)
Sziasztok!
3 éve volt egy hirdető hölgy Sexynina néven, előtte Barbi19 névvel hirdetett. Rövid fekete hajú hölgy volt. A gerincén hegek voltak. Emlékzik-e arra valaki közületek, hogy volt-e egy piros ördög tetoválva a szeméremdombján a kártyalehúzó fölött? Köszi a segítséget.
Eleinte én is úgy voltam vele,ha felfedeztem egy jót,inkább nem tettem közre,hogy csak az "enyém" legyen!De hát ez hiú ábránd!Nagyon sokkal,közvetlen,bizalmas kapcsolatot teremtettem!De ezt tudomásul kell venni!- ez nekik munka!
Pont tegnap szembesültem ezzel az érzéssel!Azt hittem,hogy egy kicsit többet jelentek neki!Mert szinte mindent megengedett!Még egy kis halvány csók is belefért!Nem durván,de szépen helyre tett egy mondattal!
Úgyhogy senki ne gondolja azt,hogyha nem írja meg k ia jó! - az csak az övé akkor!
NEM! MINDENKIÉ!
Nem szerelmet keresnek,hanem pénzt!
Szóval lehet jelzéseket írni!