Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Kérjük ne itt marakodjanak! Erre használják a dühöngő topic-ot
Köszönjük!
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Kérjük ne itt marakodjanak! Erre használják a dühöngő topic-ot
Köszönjük!
Üdv...
Miával voltam... Igaz,hogy akkor még nem hirdetett. Egy társkeresőn ismerkedtem meg vele,és egy Csorna melletti faluban találkoztam vele. Természetesen,már akkor ajándékért cserébe csinálta...:) Ez már vagy 6-7 éve lehetett,bizonygatta,hogy 18 éves.. Vagy akkor volt kevesebb,vagy most több mint a hirdetésben.
Azóta változhatott,de akkor beleadta magát rendesen,nem kényeskedett,kellemes élmény volt attól független,hogy kocsiban történt....
Sziasztok!
Noémi 35-nél járt valaki? infó?
Szevasztok! Két lánynál voltam az utóbbi hetekben...
Barbi 22: Jelenleg nincs Győrben. A hirdetése alapján jóval többet vártam mint ami végül összejött a találkából. Szép arcú csajszi és kedves is, de itt is több volt a beszélgetés mint az a szolgáltatás valódi része. Kíváncsiságból látogattam meg, de rá kellett jönnöm, hogy nem nekem valók ezek a méretek. Fullos szervízt vettem igénybe, de végül még a második nekifutás is elmaradt a sok csacsogás miatt. Már korábban is történt ilyen, hogy az adott hölgy addig mesélte az élete történetét amíg végül kifutottunk az időből. Én mivel udvariasan meghallgatom bárki mondandóját és nem vágok a szavába, úgy gondolom elvárható hogy a beszélgetés mellett (ami azért természetesen hozzátartozik részemről a dologhoz) nagyobb hangsúlyt kapjon a szolgáltatás azon része amiért megy és igénybe vesz az ember. Egy színvonalas szolgáltatónál nem hiszem, hogy a vendégnek kell mutogatni az óráját vagy emlékeztetni az adott hölgyet hogy mi a dolga. Részemről többet nem fogok menni, felfogom úgy hogy egyszer kipróbáltam...
Helena 28: Jó idő után ő az egyik legpozitívabb élményem, már a telefonban is nagyon pozitív jelenség volt. Szép arcú csajszi formás cicik és popsi, szolibarna bőr, hosszú szőke majdnem popsiig érő haj. Elegáns, magával ragadó megjelenés. Abszolút kedves, jó fej, humoros a hölgy. Lakás modern, új építésű. Szerintem a kor nála is picivel több a megjelöltnél, de ez abszolút nem probléma mert kárpótol a kedvességével és a megjelenésével. A franciája nagyon jó és az együttlét is kifogástalan, a masszázs is nagyon jól esett, végig figyelmes és kedves volt. Nála is fullos szervízt kértem és egy percig sem volt olyan érzésem, hogy megbántam volna. Sajna talán csak egy hetet tölt havonta Győrben. Részemről abszolút ajánlott kategória, én mindenképpen fogok még menni hozzá!
Akinek van esetleg infója a következő hölgyekről: Pálma, Carolina, Mia az megoszthatná. Köszönet!
Üdv Mindenkinek! ;)
Évicárol tud valaki valami pontosabbat? Végleg kiszállt a szolgáltatók közül vagy elköltözött?
Sziasztok.
Angelinről van valakinek infója. Nagyon szexi képei vannak. Mátészalka és Nyírmada között mozog.
Meglátogatnám, de félek hogy csalódás lenne. Sehol egy élmény...
Köszi
Ki a legjobb masször nö kaposváron várom válaszotokat ?
Úgy legyen!
Annyi történt belebuktattalak a hazudozásba. Milyen példát halucináltál?
Grófúr!
Dolly-nak semmi köze a bejegyzéshez,maximum a neve alatt futó válaszok érkeztek tőle....
Így semmi értelem bármit is mögé látni.
Én csupán a kellemesen eltöltött perceimet idéztem fel és örömömnek adtam "hangot".
Szóval annál több ,hogy esetleg ismét rárabolok a kellemes idomokra ebből nem is igazán lesz kihozva.
Én személy szerint örülök a friss szolgáltatóknak.
A helyi erőkkel sokkal több negatív tapasztalat és élmény ért ,mint a profibb és általában a nyugati tapasztalatok miatt többet megélt vendéglányokkal.
Számomra a közvetlenebb kommunikáció és hozzáállás sokkal élvezhetőbbé tesz egy látogatást.
Nem igazán stresszel az esetleges felügyelő személyzet jelenléte,vagy hogy még vajon hányan vagyunk a lakásban feeling...
A helyi szolgáltatóknál futottam már bele árgus szomszédba vagy egyéb otthon tartózkodó családi tényezőkbe.
A legtöbb lány általában azt is meg tudja mondani mikor jön városunkba ismét ha a helyszínen rákérdez az ember.
És egy jól sikerült találkozó után számomra ez hasznos infó ,mivel könnyebb előre beosztanom a látogatásokat és nem próbálkozom feleslegesen--- a hátha jó lesz! lányokkal.
Sajnos vannak akik csak ritkán vagy esetleg egyszer keresik fel városunkat. így az élmény egyszer átélhető marad.
További kellemes tesztelgetést! :)
Kedves kollégák!
Egy hét elejitapasztalatomról szeretnék beszámolni. Meglátogattam Csengét. Azt amelyiknek kék hátterű képei vannak. De tök mindegy melyikhez mentem volna, mert mindegyik ugyanaz. Úgy nyitott ajtót, hogy vagy két teló volt a kezében. Nagyon jól lett fotózva, kb. 5 éve. Nem volt vendégmarasztaló, így elnézést kértem, és eljöttem. Lehet kellett volna adnom egy esélyt, de az ilyen trükközések szerintem nem kóserek velünk szemben. Nem tudom számít-e itt a véleményem, de részemről NEM ajánlott kategória.
Micsoda lelkesedés.. :)
Én egyszer voltam nála,egy nagyon hideg napon. :) De olyan volt az a bő fél óra,mintha vagy 6-8 éve a csajom lenne. Kinyúltunk egymáson a röhögéstől,maga az action szinte másodlagossá vált. :)) Egy szó,mint száz: A legnagyobb BF-et nála tapasztaltam pályafutásom során,de úgy tudom vagyunk így egy páran ezzel Daniellával kapcsolatban. :)
sziasztok.holnaptól leszek elérhető Sopronban 14órától!
Az ilyen típusú bejegyzéseknél többek között nagyon fontos a tökéletes, pontos megjelölés! Virág(18) és Virág(22) hirdető van de Virág 23 nincs. Most akkor kiről beszélsz?
Ne add fel, foghirdetni még az tuti :) én régen hat hónapig próbáltam hívogatni mire elértem a csajt ! Ne add fel, mert nagy élmény amit nyújt ...
Jessica hogy tud Győrben és Sopronban is dolgozni egyszerre?
Jessica hogy tud Győrben és Sopronban is dolgozni egyszerre?
Úgy látom Danielláról megint lemaradtam :( Azt írta, hogy hétfőn, szerdán és pénteken lesz, kedden vettem észre, szerdán nem értem rá, péntekre terveztem, de sajna már nincs fent a hirdetése. Sok jót hallottam róla, de úgy néz ki, hogy ismét lecsúsztam a lehetőségről.
Nekem felejtős a nő. A kėpei sem maiak. Szerintem 35 kőrūl van .Tehetne fel frisseket. Az meg hogy***moderálva***? Ez a minimum.