Helló!Nekem nagyon bejött Betti.Csak ajánlani tudom azoknak akik egy érett nagyon finom milfet szeretnének!
Helló!Nekem nagyon bejött Betti.Csak ajánlani tudom azoknak akik egy érett nagyon finom milfet szeretnének!
hali.sopronba melyik lányhoz érdemes menni?
Egyébként ismerem vanessa 26 munkáságát. A felejthetetlen élmény számomra elmaradt mivel ahoz hiányzott a sok" élet és szexuális" tapasztalat....
Emma masszázsát próbálta valaki szombathelyen? Priviben is jöhet az infó! Köszi
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** Angelin
Záhonyi csaj pár fotója hamis . És nincs 18 éves!
Sziasztok!
E hét hétvégére, 2016.04.30-ra keresek könnyebbvérű 3-4 lányt, legénybúcsú hangulatemelés céljával. Az esemény Szántódon lesz, egy nyaraló házban és annak udvarán, cél, hogy a buliba a csatlakozással a lányok fokozzák a hangulatot, étel ital rendelkezésre áll, zene, gitárzene. A csapat kulturált, 25-38 közötti fiatal férfiak, mind felsőfokú végzettséggel, jó fejek vagyunk és szerintem jó társaság is. Egy amolyan igazi utolsó kiszabadulást, legényélet búcsúztatást szeretnénk a jelöltnek és magunknak többieknek pedig ezt vele átélni. Aki eljön az biztosan jól érzi majd magát, és nem kell tartania tőlünk ezt garantálom, mindenki addig megy el, amíg kedve van. Ja, a nyaraló elég nagy, szóval ha valaki ott marad, elfér, és úgy 10-12-en leszünk + ti lányok. (ha ennek van ára, arra és kérek javaslatot) Érkezés este 11-től.
Na meg amit a posztban kiírt, az sem volt semmi. Szegény megmutatta és nagyon ***moderálva*** szöveg volt.
Sziasztok Urak!
A héten sopronba látogatok.
Tdnátok ajánlani olyan szolgáltatót, akinél lehet arcra is?
Előre is köszönöm az infót/kat!
Akár privát is írhattok!
Jó vadászazot mindenkinek! ;)
Engem Micus35 érdekelne meg Gréti37.
Kicsit tájékozódva a nagyvilágban!
Nekem ez a Liza-Réka kérdés egyre bonyolultabb!
Egy másik fórumon ezekkel az adatokkal operál!
18 éves
170 cm
45 kg, 75 mell
Vékony alkat
Hosszú, Fekete haj, Barna szem
S mivel a hívható szám azonos!Felmerül a kérdés!
Hol hazudik?Nem szeretném a hitelét rontani!De valahoz az igazság nem passzol!
Felmerül a kérdés? - miért van erre szükség?
Ha valaki szuper,s iagz? Akkor nincs szükség ilyen manipulációra!
Bővítem az ismerteket!
Réka 19 - egy *** moderálva ***:
Rebeka néven!A hívható szám ugyanaz!S szintén az igen randa szőke parókában van!
18 éves
161 cm
45 kg, 85 mell, 53 derék, 60 csípő
Na biztos vagyok benne!Hamar eltűnik ez a komment!
"Izabellás" - mielőtt eltüntetik!
Sajnos!A rosszat tapasztalók táborához tartozom!
De továbbra is az ajánlott kategória részemről!
Roxy 21
Gréti
Yvonne
Laura 21
Kicsit hezitálva de Viki 22 is azt hiszem ajánlható!Habár a körülmények nem a kegjobbak.
Én végülis lakásra hívtam.S gy másképpen esik a latba.
Az otthonról hozott "naívsága" gerjesztőleg hathat sokakra.
De a sokat dicséret Beuss-t nem találom!
Sőt!- a nagyon dicsért Timit sem!
Nem tudom ki az aki a legutolsó "Izabellás" hozzászólásomhoz dislike-ot nyomott. Vagy maga az érintett, vagy pár olyan pasi akik még nem jártak nála. Ha elöbbi, akkor kedves Izabell talán kicsit változtatni kellene a hozzáállásodon nem? És akkor nem ilyen vélemények lennének rólad. Igen én is a képek alapján választottalak annak idején. Azzal nem is volt gond,. Sőt élőben mégszebb vagy mint a képeken. Nagyon bejöttél nekem. De a hozzáállásod nagyon hervasztó volt! Pedig finom bőröd van illatos, ápolt,nagyon formás kis csajszi vagy. A legjobbak között lehetnél, ami mint mindenki tudja nem egy nagy létszámú csoport. De ílyen viselkedéssel esélyed sincs. Ilyen hozzáállással pl pesten, pécsen vagy szegeden labdába sem rughatnál.
Ha az utóbbi dislike-olt. Uraim el kell menni és meg kell tapasztalni, hogy a babaarc, bomba alak egy guminőt rejt. Az legalább nem grimaszol...
Alexa33 régen még Izácska volt, de valami miatt nevet változtatott..Letti18-al nem tudjátok mi történt? Nem találom a hirdetését!
Kedves Liz! A nevedre kattintva Te melyik vagy a 6 variáció közül?
Bettina 28-ról ha esetleg tud valaki,valamit,az ne fojtsa magában.Szemezgetek a képeivel egy ideje,és a napokban menni szeretnék valakihez.
Lehet önreklám is,legalább felpezsdül a fórum....:)
*** moderálva ***
Szandra(29)-nél jártam a héten, Jó volt vele a szex, amit kértem megkaptam tőle. Az árak is nagyjából optimálisak. Köszönöm! Megyek még szerintem!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Rita (18) Amióta megjelent a hirdetése visszajárós vendége vagyok. Eddig sohasem volt rá panaszom, bár ami igaz tényleg elkéri az *rát.
De szerintem ez emberfüggő, hogy kinek mi a sok. :) Amit nyújt azzal megvagyok elégedve, amit tudok róla mondani az maximum annyi hogy én normális voltam vele mindíg, és ő is ezt nyújtotta felém. A szex jó vele, érti a dolgát.
Kíra (21), vele is jó, amit mondd ő is be tartsa. Náluk, bár szerintem ahogy minden lánynál is kell. Ha megadod a tiszteletet viszont kapod. Az *rak ittsem a legolcsóbbak dehát ugye itt is kinek mi.
Anita (28) Ő egy kicsit érettebb kategória, a képei régebben készülhettek, felszedett pár kilót de egyébként ő is egy jó hírdető, eddig párszror voltam nála de biztos megyek még.
Sziasztok :) Kendy-ről érdeklődnék! Valaki írna róla pár sort? Köszönöm
Sziszi 24-et és Lili 20-at ajánlani tudom! mindkettőjüknél voltam és nem okoztak csalódást! :)
Tegnap gondoltam felkeresem a Bogi-t nagyon jókat olvastam róla itt a fórumon, de még nem találkoztam vele ,megérkeztem a környékre gondoltam hátha tud még fogadni szombat révén csörgetem felveszi erotikus hangon" szijja " megismertem hogy a Bogi ugyanis már tavaly hívtam és ugyan ez a hang volt akkor ő a Bogi volt de akkor csak érdeklődtem ,bemutatkozott most azt mondta ő a Bogi barátnője a Bogi nincs de ő is meg csinálja amit szeretnék egy NFVSZ voltam kiéhezve jó mondom ugyis jó lesz, megyek oda érek nyilik az ajtó egy aranyos arcú csaj fogad hatalmas popóval majdnem elröhögtem magam tangában volt, még nem láttam akkora picsát az előtt, fáradjak be a szobába be megyek na láss neki kézi munkázik mondom figyu már a telefonba nem ezt beszéltük meg, azt mondja nem vele beszéltem hanem a kollega nőjével hát akkor azt szeretném de ő nem ér most rá mondja be van táblázva , de én is meg csinálom kézi munka megy tovább körbe ny.......ja de nem bukik rá áááá mondom ezt hagyjuk hát a telefonba nem erről volt szó, nem is veled beszéltem mondom, megyek kérdem tőle a Bogi lesz a jövő héten ? ő nem tudja, na jó szija . ja és csendben mert vannak a kollega nőjénél . Na most nekem az jött le hogy a Bogival beszéltem telón ugyan az a hang volt mint tavaly amikor hívtam és akkor ő a Bogi volt most az volt hogy ő a barátnője na most a Bogi úgy volt velem hogy átpasszol a kollega nőjéhez mivel ő már bevolt táblázva . Nagyon korrektnek írja le magát a Bogi egyszerűbb lett volna ha azt mondja a Bogi vagyok de már nem férsz be .minden esetre úgyis felkeresem .
Előre is köszit akartam bocsi !