Udv! Aki Nelly-vel (21) szemezget, az most hagyja abba.. Nagy hiba volt! Nagyon-nagy! Debreceni str., ut menti akacos, iszonyatos szaj szag.. Lehetne folytatni, de nincs ertelme...
Udv! Aki Nelly-vel (21) szemezget, az most hagyja abba.. Nagy hiba volt! Nagyon-nagy! Debreceni str., ut menti akacos, iszonyatos szaj szag.. Lehetne folytatni, de nincs ertelme...
Rebeka (20)-ról van valakinek infója? Köszi.
Hándi! Adelina bejelentkező oldalán az áll, hogy Május 7-től elérhető! Most még nincs annyi! Engem is érdekel, ha előbb jutsz el hozzá, írj náhány használható infót!
Az érzés, amikor pozitívat olvasok valakiről a fórumon, majd gyorsan utánakeresek, de soha nem találom...felbecsülhetetlen. (Minden másra ott van a Mastercard.)
Nem is valami tudatlan szu....k valo!
Kedves Ella!
Igazán nincs mit, nagyon örülök, hogy a városban vagy, és igyekeztem néhány kritikai észrevételt úgy megfogalmazni, hogy az kultúrált formában jelenjen meg. Arra kérem a tisztelt Makktársakat, hogy hasonló kedvességgel álljanak Ellához, és biztos vagyok benne, hogy megfelelő minőségű vendégcsoport mellett Ő is sokkal nyitottabb és közvetlenebb lesz. Némi játékos irányítgatással pedig idővel exkluzív szintű szolgáltatóvá válhat. :)
Kedves Goodness
Köszönöm a leírtakat és az észrevételeidet :-)
A "tanácsaidat" igyekezni fogok a jövőben megfogadni!
Bőröm kreolsága egy veszprémi szolinak köszönhető ;-)
Szép napot Mindenkinek!
Kösz de nem kérjük:D
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Jok lettek az uj kepei Szandy33 ! O is nagyon jo!
Nagyon köszönöm a tájékoztatást, nem is számítottam ilyen bő beszámolóra. Igazán köszi, meggondolom a csajt.
Igazából egy igazi nőt keresek, akivel igazán nagyot lehetne "alkotni". Képek alapján nagyon bejön amúgy, dea kora árulkodik,h nemn biztos,h az a "mindent bele" típus.
Pami20
Csak telefonon beszéltem vele és nagyon nyávogós kényes hangja van és ez nekem nagyon nem jött be.Tégláson található és többször is kértem az utcát és házszámot,hogy ne menjek feleslegesen de ,mintha falnak beszéltem volna.A telefonos beszélgetésünk alapján nem egy IQ bajnaok.
Fél tizenegykor hívtam és az még korán volt neki.
Egyébbként engem is érdekel,ha valaki tud infót személyes kapcsolatról az írjon privátban,mert érdekel a csaj!
Lilla36
Körút és nayon lepukkant minigarzon.
Fotók valósak csak plusz 15év és ugyan ennyi kiló.
A szolgáltatás teljesen jó mindenben.Elégedetten távoztam!Árak átlagosak!
MILF rajóngóknak ajánlott.
Virág30
A képek csak részben fedik a valóságot ugyanis mint a legtöbb lány a képekhez képest a valóságban 5-10 vagy akár 15kg is súlyosabb sújcsoportban neveznek be a játékba,mint Anikó26(de lgalább már felvállalja magát és ez már az új képein is látható)
Szóval Virág a róla elnevezett street-en található
Sötét haj kék szem inteligens jó a humora és lehet vele beszélgetni.
A NF-nél még gondolkodtam inkább oda lövök ,annyira jól csinálta,de váltottam és meg lett dolgozva több pozitúrában is.
Ami nekem nem tetszett,hogy cseppet sem élvezte és ez érezhető volt ott lent is,mert folyamatosan nedvesíteni kellett.
Ezt leszámítva minden rendben volt.
Latika 25
Már akkor is hozzá jártam,amikor még a körúton rendelt.
A képek teljesen fedik a valóságot-
Kedves,inteligens és dofigyel az emberre.Nem nyafog és teszi azt ,amiért odamentél.
Nekem még nem sikerült rossz napján elkapnom ezért semmi rosszat nem tudok írni.
csak nem L.n.?
Én két hete voltam nála. Ha jól értettem, minden második héten van Veszprémben. Azt írja, hogy magyar lány, de azért elég kreol. Nem tudtam megítélni, hogy magyar e vagy sem. De összességében mindegy, mert nagyon ápolt, kellemes megjelenésű, és valóban nagyon szép arcú lány. A kora biztosan reális. Kedves, kezdeményezi a beszélgetést, és mosolyog, telefonban is készséges volt. A helyszín lakótelepi sorház, (végre nem paneldzsungel!) könnyű megtalálni, parkoló közvetlenül a bejárattal szemben, ingyenes. Rózsaszálak átlagosak. A fürdő és a szoba közötti 1-2 métert viszont egy lépcsőház szerű részen kell megtenni, ami nekem tusolás után picit hűvös volt. :) De ennyi baj legyen. Senki mást nem láttam a házban és zaj sem jött sehonnan, vagyis a diszkréció teljes. Hozzáállása jó, de azért olyan odaadást és szenvedélyt nem produkál, mint egy érettebb korosztály. A kedvessége értékelendő, de azért érezni, hogy tudatos, és egy lépés távolság végig megvolt. Ettől függetlenül lelkes. A franciája kellemes volt, de néha jól jött volna egy-két tempóváltás, lassítás, gyorsítás. Ő inkább egy relatíve gyors tempóval csinálta végig. Mindent egybevetve ajánlható, de nekem fontos lenne, hogy őszintébb közvetlenséget sugározzon, amit egyébként nagyon kevés lány tud. Remélem, tudtam segíteni!
Zaráról, Kamilláról mesélhetne valaki. Akár privátban is. Köszi
Kedves Tomi05!:)
Teljesen igazad van, tényleg kiírtam hogy elérhető leszek hétfőtől de sajnos a megfázásom elhúzódott:(Senkit nem szerettem volna megbetegítení :(
Elnézést kérek Mindenkitől aki keresett telefonon és nem tudott elérni!Puszi:Kriszta
Hangulatemelésről szólt a történet! :)
Kinga26, nagyon messzire kerülendő, nem ajánlott (peches hetem van)