Viki....ajánlott kategória! :) :D
Viki....ajánlott kategória! :) :D
ő mondta :D
Beszámoló:
Niki (35)
A helyszín a Lővérekben, ahol Bianka, Nina, és még szerintem sokan mások.. célnak megfelel.
A képeken Ő van, egy aranyos, mosolygós ISTENNŐ!
Hozzáállása első osztályú, alakja nekem bejött.
Kérném VIGYÁZNI Rá!
Angieról tapasztalat?Akinek van kérem jelezze,képek alapján nagyon meglátogatnám.
Tisztelt Sergio! Kezdeném azzal hogy pár hónapja még 30 évesnek hirdette magát. A telószám megegyezik, tehát ugyanaz a regje mint akkor. Utána egy kis időre eltűnt. Lényeg ami lényeg én ellátogattam hozzá, bár ezt már itt írtam egyszer. Kb. egy +50-es nőről van szó a kisebbségi származásból való. A képeken nem ő van ez tuti. Mikor megláttam kifordultam a lakásból mert nem egy ilyen nőre számítottam, és hát mit ne mondjak nem volt gusztusom hozzá az az igazság. Ha kedveled az ilyen tipust akkor megpróbálhatod mert én a "munkáját" nem vettem igénybe.
Most akkor Szindi32-nél voltál, vagy Szindi32-nél??? Mert szerintem bárki is tette fel Neked az érthetetlen privát kérdést, elég érthetetlenül válaszoltad meg.. LOL :D
Sziasztok!
Odettet felpróbálta már vki? Felhivtam,hogy érdeklődjek ,de már a puszta hangjától megrémültem lol . Nem sikerült vegül meglátogatnom,mert amit felajánlott időpont már nekem nem volt jó, de szivesen vennék infot róla.
Anett 36:
Telefonban korrekt tájékoztatás.
A tetthely jól megközelíthető, csak a parkolás macera.
A lakás korrekt rend, tisztaság. A feltett képeken ő van. A 36 év szerintem kicsit kevés, a valóságban minimum 5-7 évvel idősebb. Enek ellenére igen jó teste van.
Action: Minhta egy bemutatón lettem volna... Aktív, kezdeményező, pörgős. Nincs nyafogás amit ígér vállalja.....
Nincs lehúzásveszély.
Kezdőknek ajánlott.
Szubjektíven nekem kicsit "sok" volt a műsor de kellemes félórát szerzett.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Csilla28 beújított rendesen.A képek bombá, szexibb mint valaha. Holnap megyek is ! :)
ő mitől sportolócsaj?
Hat igen, de a telefonba olyan viragszalat mondott, hogy majdnem leestem a szekrol........
Sissy30 vérprofi, de kedves aranyos, mindent megtesz a vendégért. Emellett szép is!
Az lehet hogy okos de rusnya, es a patkányfogóban végzi!
Danielláról szóló információ megy privibe.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdv makktársaim!
Szeretném az élményemet megosztani veletek.A mai nap folyamán meglátogattam Alexa23 at telefon egyesztetésre.Beléptem az ajtón kedvesen mosolygósan nyitott ajtót és megpuszilt.Kérdezte elfogadok egy pohár üditöt mondtam hogy majd a végén,aktus előtt tiszta lepedőt cserélt.
Franciája a fellegekbe repitett nyálasan mélytorkosan csinálta úgy ahogy szeretem az időt nem nézte kellemesen eltöltötünk egy fél órácskát.
A szex hátulról lehet döngetni semmi nyafi! Ha valaki egy jó franciát szeretne az kerese Alexa23 at
Kedvesség:10/10
Fürdő:10/10
Francia:10/10
Aktus:10/7
Csók:alap
Én biztos visszatérő vendég leszek!
Szép estét!
Lámlám Daniellából hirtelen Rita (21) lett...
Milyen érdekes hogy carpazinunk egyből nem reagál semmit....ha valós lett volna amit leírt kitartana az "igaza" mellett! Erről ennyit! Szánalmas és szégyenletes, ilyen jobb is hogy nem jön hozzám többet! Az ígért képek pedig reggel fent lesznek !
Majd lehet kommentálni,nyomorék!
További kellemes hétvégét mindenki másnak! :)
ERIKA
Gréti, Micus
Elvira
Niki30